Închide meniul
Foto

Anamaria Prodan a dat noi detalii despre împăcarea cu Gigi Becali: „Nu e vorba de năşit!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 18 aprilie 2024, 20:33

Reclamă

Anamaria Prodan a dat noi detalii despre împăcarea cu Gigi Becali. Cei doi s-au împăcat înainte de Paşte, după ce ani de zile nu şi-au vorbit.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan a spus că nu se pune problema ca Gigi Becali să îi fie naş la nunta cu Ronald Gavril şi a argumentat acest lucru. Împăcarea cu Gigi Becali este pentru Anamaria Prodan o adevărată „minune de Paşte”.

Anamaria Prodan a dat noi detalii despre împăcarea cu Gigi Becali

„Ne-am împăcat, eu şi Gigi ne-am împăcat. Gigi nu mai năşeşte şi nu mai merge la cumetrii de foarte multă vreme. Împăcarea mea cu Gigi nu are legătură cu năşia, cu cumetria. Este extraordinar, deci împăcarea este cea mai frumoasă de pe pământ. Am numit-o o minune de Paşte. Ne-am cerut scuze şi mi-am cerut scuze pentru răbufnirile justificate. Eu sunt un om care trece peste valurile vieţii foarte uşor„, a spus Anamaria Prodan în exclusivitate pentru AntenaSport.

Anamaria Prodan este convinsă că FCSB nu mai poate pierde titlul şi a spus că Gigi Becali poate zâmbi din nou. Titlul îi poate aduce bani din transferuri, dar nu sumele la care visează.

„De foarte mulţi ani nu s-a mai putut vinde un jucător pe sume cum visa Gigi Becali, 50 de milioane de euro sau 30 de milioane de euro şi va dura foarte mult. Gigi poate în sfârşit să zâmbească şi să fie mulţumit.Poate să vândă acum jucători să înceapă şi el să îşi recupereze din pierderi căci a avut pierderi mari„, a mai spus Anamaria Prodan.

Reclamă

Anamaria Prodan, cadou de lux pentru fiica ei cea mică! Sarah a rămas „mască” când a văzut ce a primit

Anamaria Prodan i-a făcut un cadou de lux fiicei sale cele mici, Sarah. Impresara i-a dăruit acesteia un bolid ce valorează o avere. Sarah a rămas „mască” atunci când a văzut ce i-a oferit mama ei.

Sarah este una dintre cele două fiice pe care Anamaria Prodan le are cu primul ei soţ, Tiberiu Dumitrescu. Impresara a mai fost căsătorită şi cu Laurenţiu Reghecampf, alături de care are un băiat, pe nume Bebeto.

Anamaria Prodan nu s-a uitat la bani şi i-a achiziţionat fiicei sale un bolid în valoare de nu mai puţin de 140.000 de euro. Sarah a ajuns astfel la a patra maşină, după ce în ultima perioadă, a condus şi Ferrari-ul mamei sale.

Reclamă 4 / 0/3
Anamaria Prodan i-a oferit bolidul fiicei sale, acesta având asupra lui şi o mare fundă roşie. Sarah a fost extrem de bucuroasă atunci când şi-a văzut cadoul, în faţa vilei în care locuieşte alături de mama ei, în Snagov.

Sarah a primit de la mama ei ultimul model de Mercedes GLE 400 diesel, o adevărată bijuterie pe patru roţi. Nu este primul bolid de lux pe care Anamaria Prodan i-l cumpără fiicei sale, baschetbalistă la Sepsi-SIC Sf.Gheorghe. Sarah a mai primit, de-a lungul timpului, un Porsche Cayenne, un Mercedes GLE şi un Lamborghini.

Într-un interviu acordat în trecut pentru AntenaSport, Sarah a dezvăluit că pe prima maşină pe care a primit-o de la mama ei, un Lamborghini, a făcut-o „praf” într-un accident rutier foarte grav, în care a fost implicată.

Da, chiar îmi plac maşinile. Când am terminat liceul, am primit un Porsche Cayenne alb. Nu-l mai am. Din nefericire, nu-l mai am. Am făcut un accident destul de grav. Aş investi în maşini, dar aici pot să-i dau puţin credit mamei”, a declarat Sarah Dumitrescu.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și