Închide meniul
Foto

Anamaria Prodan, cadou de lux pentru fiica ei cea mică! Sarah a rămas „mască” când a văzut ce a primit

Reclamă

Publicat: 17 aprilie 2024, 16:43

Anamaria Prodan, cadou de lux pentru fiica ei cea mică! Sarah a rămas „mască” când a văzut ce a primit

Anamaria Prodan, cadou de lux pentru fiica ei cea mică, Sarah

Anamaria Prodan şi Sarah/ Colaj Instagram, AntenaSport

Anamaria Prodan i-a făcut un cadou de lux fiicei sale cele mici, Sarah. Impresara i-a dăruit acesteia un bolid ce valorează o avere. Sarah a rămas „mască” atunci când a văzut ce i-a oferit mama ei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sarah este una dintre cele două fiice pe care Anamaria Prodan le are cu primul ei soţ, Tiberiu Dumitrescu. Impresara a mai fost căsătorită şi cu Laurenţiu Reghecampf, alături de care are un băiat, pe nume Bebeto.

Anamaria Prodan, cadou de lux pentru fiica ei cea mică, Sarah

Conform click.ro, Anamaria Prodan nu s-a uitat la bani şi i-a achiziţionat fiicei sale un bolid în valoare de nu mai puţin de 140.000 de euro. Sarah a ajuns astfel la a patra maşină, după ce în ultima perioadă, a condus şi Ferrari-ul mamei sale.

Anamaria Prodan i-a oferit bolidul fiicei sale, acesta având asupra lui şi o mare fundă roşie. Sarah a fost extrem de bucuroasă atunci când şi-a văzut cadoul, în faţa vilei în care locuieşte alături de mama ei, în Snagov.

Sarah a primit de la mama ei ultimul model de Mercedes GLE 400 diesel, o adevărată bijuterie pe patru roţi. Nu este primul bolid de lux pe care Anamaria Prodan i-l cumpără fiicei sale, baschetbalistă la Sepsi-SIC Sf.Gheorghe. Sarah a mai primit, de-a lungul timpului, un Porsche Cayenne, un Mercedes GLE şi un Lamborghini.

Reclamă

Într-un interviu acordat în trecut pentru AntenaSport, Sarah a dezvăluit că pe prima maşină pe care a primit-o de la mama ei, un Lamborghini, a făcut-o „praf” într-un accident rutier foarte grav, în care a fost implicată.

Da, chiar îmi plac maşinile. Când am terminat liceul, am primit un Porsche Cayenne alb. Nu-l mai am. Din nefericire, nu-l mai am. Am făcut un accident destul de grav. Aş investi în maşini, dar aici pot să-i dau puţin credit mamei”, a declarat Sarah Dumitrescu.

Anamaria Prodan, declaraţii unice despre fiica ei cea mică! Cu ce o moşteneşte Sarah

Anamaria Prodan a făcut declaraţii unice despre fiica ei cea mică, Sarah. Impresara a declarat că sportiva de 23 de ani îi seamănă cel mai mult, dintre cei trei copii ai ei. Vedeta de 51 de ani a dezvăluit şi la ce capitol a moştenit-o fiica ei.

Reclamă 4 / 0/3

Anamaria Prodan s-a declarat mândră de fiica ei cea mică, despre care susţine că a ales să-şi creeze propriul drum în viaţă. Impresara a declarat că Sarah a preferat să facă baschet de performanţă, deşi avea posibilitatea de a lucra alături de mama ei.

De asemenea, Anamaria Prodan a mai declarat că Sarah o moşteneşte la caracter, deoarece este o persoană puternică, dar totodată, este şi foarte sensibilă.

Dintre toți copiii, Sarah îmi seamănă cel mai mult. Și la caracter, și la sensibilitate. Afișează puterea asta, forța foarte, foarte mare. Dar este un copil de o sensibilitate extraordinară. Are 23 de ani, este pe picioarele ei, un atlet desăvârșit.

Şi-a făcut un rost în viaţă, îşi face singurică traseul vieţii. Sunt mândră, putea să vină lângă mine, să fie agent, să se plimbe pe lângă mine. Nu a vrut să audă, a făcut baschet. Toţi copiii mei ştiu…prin muncă va ajunge mare. Asta i-am spus şi Sarei, veţi putea, prin munca voastră, să vă permiteţi orice, să trăiţi viaţa frumos”, a declarat Anamaria Prodan, în noua sa emisiune de pe AntenaStars.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
29
apr.
23:36
Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu!
29
apr.
23:00
Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional
29
apr.
22:57
Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident
29
apr.
22:46
Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul
29
apr.
22:37
Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu
29
apr.
22:35
Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului”
Vezi toate știrile
Citește și