Închide meniul
EXCLUSIV

Anamaria Prodan, atac brutal la adresa patronilor din fotbal: „Toți șchiopii ăștia sunt vai de mama lor!” Mesaj dur pentru Gigi Becali: „N-are ce căuta în peisaj!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 18 noiembrie 2022, 18:57

Anamaria Prodan, atac brutal la adresa patronilor din fotbal: „Toți șchiopii ăștia sunt vai de mama lor! Mesaj dur pentru Gigi Becali: „N-are ce căuta în peisaj!

Anamaria Prodan îl înfruntă pe Gigi Becali

Anamaria Prodan şi Gigi Becali / Colaj Instagram/Hepta

Anamaria Prodan a avut un atac brutal la adresa patronilor din fotbal și i-a adresat cuvinte dure inclusiv lui Gigi Becali. Agentul FIFA nu s-a ferit de cuvinte.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Întrebată despre viitorul lui Nicolae Stanciu, Anamaria Prodan a declarat pentru as.ro că jucătorul reprezentat de ea nu are loc în România din cauza patronilor. Impresara susține că conducătorii echipelor românești au un comportament vulgar. L-a menționat personal și pe Gigi Becali!

Anamaria Prodan, atac brutal la adresa patronilor din fotbal, inclusiv Gigi Becali

„În România se întâmplă să te înjure patronul, să îți înjure familia, să-ți spună că ești un prost sau că te dă afară, că nu ești bun de nimic. Nu există așa ceva afară. Ai noștri nu prea știu ce înseamnă educația și respectul, mai ales față de un sportiv.

Toți șchiopii ăștia de patroni sunt vai de mama lor! Să vorbești urât despre un sportiv care îți bagă bani în buzunar este jignitor. Nu dă Dumnezeu să ajung la conducerea acestei țări să pot să le arăt fiecăruia unde le este locul? Pentru sportivi, mai ales pentru femei, pentru bătrâni.

Dacă vă aduceți aminte, pe Stanciu îl dădea Gigi Becali gratis, era prost, apoi pentru cinci meciuri era foarte bun, iar era prost peste trei meciuri… astea sunt niște lucruri care au dus la decăderea fotbalului și sportului în România. Astfel de patroni, îmi pare rău să o spun, nu au ce să caute în peisaj, nu fac altceva decât să tragă totul în joc”, a spus Anamaria Prodan, în exclusivitate pentru as.ro.

Reclamă

Gigi Becali și Anamaria Prodan au ajuns la cuțite după ce patronul lui FCSB a sărit-o din schemă pe impresară la transferul lui Dennis Man la Parma, în ianuarie 2021. Mutarea a fost intermediată de Giovanni și Victor Becali, iar Prodan a pierdut comisionul. Ulterior, l-a acționat în instanță pe Dennis Man, acuzându-l de „trădare”.

Gigi Becali, convins că Anamaria Prodan va pierde procesul de 350.000 de euro cu Dennis Man

În primă instanţă, Anamaria Prodan a câştigat 350.000 de euro. Totuşi, Gigi Becali anunţă că Anamaria Prodan nu are şanse de câştig în ultima instanţă.

„Pentru ce să-i dau? A câştigat acolo unde a câştigat, acolo cine ştie ce s-a întâmplat. La Curtea de Apel din Bucureşti sunt judecători cu avengură, la care e greu să ajungi.

Reclamă 4 / 0/3

Acolo va pierde cu siguranţă. Cum să-i dai 350.000 dacă tu nu ai câştigat 350.000 la FCSB. Sunt nişte aberaţii în contractul ăla, la Curtea de Apel niciodată nu se vor face de râs judecătorii”, a declarat Gigi Becali, potrivit sport.ro.

Anamaria Prodan l-a distrus pe Dennis Man, după ce a câștigat procesul de 350.000 de euro

Dennis Man a fost impresariat de Anamaria Prodan, până la transferul său la Parma. Atunci, fostul jucător al celor de la FCSB a încheiat un contract cu firma de impresari a verilor Becali. Giovanni Becali a fost cel care s-a ocupat de transferul lui Man la Parma.

Anamaria Prodan a declarat că transferul lui Dennis Man la FCSB i se datorează. Prodan a fost cea care l-a adus pe Man la FCSB de la UTA, convingându-l pe Gigi Becali să îl ia la echipă când era doar un copil.

„Dennis Man era un copil la care nimeni nu se uita. Era greu să îl găsească cineva și să îl aducă la Steaua (n.r. – FCSB). Dacă nu eram eu, poate rămânea la UTA și nu ajngea nici la echipa mare.

Ca tu să rupi contractul cu mine din cauza lui Becali, înseamnă că nu ești bărbat. Mi se pare corect ca el să plătească. Să se ducă la cine i-a promis că nu va pierde bani”, a declarat Anamaria Prodan, conform sport.ro.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și