Închide meniul

Andrea Compagno, gol după o fază controversată în FCSB – Rapid. Sistemul VAR a validat reuşita italianului

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 6 noiembrie 2022, 22:02

Andrea Compagno, gol după o fază controversată în FCSB – Rapid. Sistemul VAR a validat reuşita italianului

Andrea Compagno, gol după o fază controversată în FCSB - Rapid 1-0

Andrea Compagno a marcat după mingea primită de la Adrian Şut / Orange Sport

Andrea Compagno a marcat în derby-ul FCSB – Rapid, din etapa a 17-a a Ligii 1. Atacantul italian, care este cel mai în formă jucător al roş-albaştrilor, a înscris în minutul 29. Reuşita a venit după o fază controversată, la care jucătorii lui Adi Mutu au cerut acordarea unui henţ.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristian Săpunaru a încercat să degajeze mingea, dar aceasta l-a izbit pe Adrian Şut şi a ajuns la Compagno. Fundaşul central al Rapidului a ridicat mână şi a cerut întreruperea jocului. Sebastian Colţescu a lăsat jocul să continue.

Andrea Compagno, gol după o fază controversată în FCSB – Rapid

Golgheterul lui FCSB a scăpat singur cu Horaţiu Moldovan şi a şutat din interiorul careului. Portarul giuleştenilor a încercat să respingă, dar mingea a atins bara din stânga lui Moldovan şi a intrat în poartă.

Andrea Compagno
Andrea Compagno

Fotbaliştii Rapidului s-au dus direct la „central” şi a cerut să acorde henţ. Acesta a aşteptat răspunsul din cabina VAR. După mai multe momente de întrerupere a jocului, Colţescu a primit confirmarea că golul trebuie validat.

Pentru Andrea Compagno a fost al 7-lea gol marcat dupa venirea la FCSB. A ajuns astfel la un total de 12 reuşite şi este golgheterul la zi din Liga 1. A înscris în 3 dintre ultimele 4 partide din campionat.

Reclamă

Andrei Cordea a marcat în FCSB – Rapid

Andrei Cordea a marcat în FCSB – Rapid, din pasa lui Octavian Popescu. FCSB a deschis scorul în minutul 14. Jucătorii lui Pintilii au profitat şi de gafa uriaşă a lui Onea.

FCSB a început perfect derby-ul de pe Arena Naţională cu Rapid. După ocaziile lui Tamm şi Kait, de la ambele porţi, FCSB a deschis scorul prin Andrei Cordea.

Acesta a fost al patrulea gol marcat de Andrei Cordea în acest sezon al Ligii 1. Cordea este unul dintre cei mai buni jucători de la FCSB din acest sezon. Andrei Cordea a marcat 3 goluri şi în cupele europene.

Reclamă 4 / 0/3

Reacţia plină de uimire a lui Nicolae Dică, după ce a văzut echipa făcută de Pintilii: „Nu sunt nici în lot?!”

FCSB – Rapid | Reacţia plină de uimire a lui Nicolae Dică, după ce a văzut echipa făcută de Pintilii. Antrenorul interimar al celor de la FCSB nu i-a inclus în lot pe cei doi pentru derby-ul cu Rapid.

Dawa şi Edjouma sunt jucătorii care au avut clinciuri verbale cu Dică. Fostul antrenor de la FCSB a mai dezvăluit că, la un moment dat, i-a pus o vorbă bună lui Edjouma la Gigi Becali. Totuşi, decizia lui Pintilii pare că l-a surprins pe Dică.

Nu sunt nici în lot? Or fi accidentați, cine știe?! Nu știu, zic, întreb. De exemplu, Edjouma, când am venit eu la echipă, ori era schimbat la pauză, ori nu juca de la început. Când am venit, i-am zis patronului că am încredere în el, a reușit să și marcheze și a dat încredere. Acum nu știu de ce. Mai bun randament dă mijlocaș defensiv. Când recuperează mingea, face progresie cu mingea la picior, mi-a dat și două goluri în Europa, cu Saburtalo și Viking.

Edjouma, jucând mijlocaș defensiv, lasă spații între fundașii centrali. Prin revenirea lui Șut, la Arad, când a jucat foarte bine, am spus de ce să nu joc cu Șut, care să stea acolo, iar cu el mai sus? În acel 4-3-3, de multe ori îl puneam pe Edjouma să coboare și am jucat cu doi.

Și eu am avut un moment în care am vrut să-l schimb pe Dawa. Bouhenna jucase chiar bine la Arad, dar a făcut o prostie și de acolo s-a întors meciul. Când am jucat cu el și Haruț, am avut probleme. Niciunul dintre ei nu mi-a dat încredere 100%„, a spus Nicolae Dică la orangesport.ro.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 10:19 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
Vezi toate știrile
Citește și