Închide meniul

Andrea Compagno, în al nouălea cer după „dubla” de vis din FCSB – Petrolul 4-1: „Echipa a fost cu mine azi!”

Viviana Moraru Publicat: 2 martie 2023, 22:16

Reclamă
Andrea Compagno, în al nouălea cer după „dubla de vis din FCSB – Petrolul 4-1: „Echipa a fost cu mine azi!

Andrea Compagno a primit o ofertă spectaculoasă la arabi

Andrea Compagno, în timpul unui meci pentru FCSB/ Profimedia

Andrea Compagno a oferit primele declaraţii, după „dubla” de vis din partida dintre FCSB şi Petrolul, încheiată cu scorul de 4-1. Atacantul s-a declarat extrem de fericit de victoria categorică înregistrată de echipa sa, însă cu toate acestea, regretă că nu va putea evolua în următoarea partidă, din cauza cartonaşului galben încasat în meciul cu „lupii galbeni”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andrea Compagno a pus capăt unei secete de trei runde în care nu a marcat. Italianul a punctat de două ori în partida cu Petrolul, în minutele 29, respectiv 57, şi l-a egalat pe Marko Dugandzic în topul golgheterilor din Liga 1.

Andrea Compagno, în al nouălea cer după „dubla” de vis din FCSB – Petrolul 4-1

Andrea Compagno i-a mulţumit lui Risto Radunovic pentru centrarea perfectă de la golul secund. Italianul a declarat că victoria este una extrem de importantă, fiind totodată dornic ca FCSB să termine într-o notă pozitivă sezonul regular.

În privinţa play-off-ului, Compagno a declarat că va începe un alt campionat, odată ce punctele se vor înjumătăţi, iar FCSB se va lupta pentru titlu.

De asemenea, vârful italian s-a mai declarat nemulţumit de cartonaşul galben încasat în partida cu Petrolul. Compagno nu va putea evolua în partida din etapa următoare, cu UTA, din deplasare.

Reclamă

„Am câştigat cele trei puncte, sunt fericit şi pentru mine. Cum am zis mereu, nu mă interesează dacă e penalty, dacă e centrare. O altă centrare bună de la Radunovic, are piciorul bun ca Sorescu. Mergem înainte şi ne gândim la campionat. Nu mă interesează cum dau golul, sunt atacant. Lucrul cel mai important e echipa, încerc să ajut cu goluri.

(N.r. Eşti suspendat pentru meciul următor) E normal să nu vreau să sar peste nişte meciuri, asta a fost decizia. Am incercat să îi explic arbitrului, dar mi-a zis că l-am calcat pe adversar. Am timp să mă pregătesc pentru alte meciuri. Dar nu vreau să stau acasă, am stat mult cât mai fost accidentat.

Aştept play-off-ul. Mai avem două meciuri, e important să avem cât mai multe puncte. De acolo începe alt camionat.

Reclamă 4 / 0/3

(N.r. L-ai egalat pe Marko Dugandzic) Mă interesează mai mult echipa. N-am bonusuri la gol. Ne gândim doar la echipă, să marchez cât mai mult, să câştigăm.

Mi-a plăcut că echipa a fost cu mine, am ratat multe ocazii în meciurile trecute, dar sunt fericit că astăzi s-au întors”, a declarat Andrea Compagno, pentru digisport.ro.

Andrea Compagno l-a egalat pe Marko Dugandzic în topul golgheterilor din Liga 1, după FCSB – Petrolul 4-1

Andrea Compagno a reuşit să marcheze două goluri în partida dintre FCSB şi Petrolul, şi astfel l-a egalat pe Marko Dugandzic, atacantul de la Rapid, în topul golgheterilor din Liga 1. Atacantul italian a pus capăt astfel unei secete de trei etape fără gol marcat.

Andrea Compago a ajuns la 16 goluri marcate în acest sezon de Liga 1. Italianul l-a egalat astfel pe rivalul de la Rapid, Marko Dugandzic, care de asemenea a marcat 16 goluri în actuala stagiune.

Compagno a marcat de două ori în poarta celor de la Petrolul, în confruntarea din etapa a 28-a din Liga 1. Italianul a punctat din penalty în prima repriză, în minutul 29, şi ulterior a reuşit „dubla” în repriza secundă, în minutul 57.

Dintre cele 16 goluri din acest sezon ale vârfului italian de 26 de ani, 11 au fost reuşite în tricoul roş-albaştrilor, iar restul de cinci au fost reuşite pe vremea când evolua la FC U Craiova 1948.

Totodată, este de menţionat faptul că Andrea Compagno a marcat de opt ori de la punctul cu var.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

E Alexandru Chipciu un transfer potrivit pentru FCSB?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15
mai
0:37
Ianis Hagi, cel mai bun jucător de la Alaves, în duelul cu Real Madrid! Reacţia fiului „Regelui”, după evoluţia stelară
15
mai
0:34
Nota primită de Radu Drăguşin în Tottenham – Manchester City 0-2! Fundaşul român a avut intervenţia serii la Londra
15
mai
0:25
Real Madrid – Alaves 5-0! Campioana din La Liga, victorie categorică! Ianis Hagi, cel mai bun jucător al oaspeţilor
23:57 Tottenham – Manchester City 0-2! „Cetăţenii”, pas uriaş spre titlul din Premier League! Radu Drăguşin a fost titular 23:48 Răsturnare de situaţie în cazul transferului lui Florinel Coman! Anunţul lui Mihai Stoica: „Nu s-a primit nicio ofertă!” 23:09 Jude Bellingham, gol spectaculos sub privirile lui Ianis Hagi! Englezul a ajuns la cifre fabuloase la Real Madrid 23:04 Radu Drăguşin, intervenţie colosală în Tottenham – Manchester City! Jucătorii lui Spurs s-au bucurat ca la gol 23:00 AS.ro | Gabriel Grecescu va fi invitatul lui Dan Pavel (10:30). Poveşti de senzaţie din lumea şahului 22:09 „Fiul unei legende!” Reacţia de milioane a spaniolilor de la Marca, după ce Ianis Hagi a fost titularizat contra lui Real Madrid 22:05 Prima reacţie a FRT, după ce Simona Halep nu a primit wildcard la Roland Garros: „Nu este neapărat o nedreptate” Vezi toate știrile
Citește și