Închide meniul

Andrea Compagno, în al nouălea cer după Universitatea Craiova – FCSB 1-2: „Nu e ușor să vii aici și să câștigi un meci așa de important!”

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 30 aprilie 2023, 23:22

Andrea Compagno, în al nouălea cer după Universitatea Craiova – FCSB 1-2: Nu e ușor să vii aici și să câștigi un meci așa de important!”

Andrea Compagno a schimbat soarta derby-ului FCSB - CFR Cluj

Foto: Profimedia

Andrea Compagno, în al nouălea cer după Universitatea Craiova – FCSB 1-2. Golgheterul Ligii 1 a analizat victoria din Bănie, însă preferă să rămână cu picioarele pe pământ.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Grație acestei victorii, FCSB a urcat pe locul 2 în clasament, peste CFR Cluj, cel puțin până la meciul ardelenilor cu Rapid. Roș-albaștrii au profitat și de pasul greșit făcut de Farul, care a remizat cu Sepsi, scor 1-1, și s-a apropiat la 3 puncte de liderul Ligii 1.

Andrea Compagno, în al nouălea cer după Universitatea Craiova – FCSB 1-2: „Nu e ușor să vii aici și să câștigi un meci așa de important!”

„Era un meci foarte important pentru noi, mai ales după rezultatul de aseară. Trebuie să ne bucurăm și să ne gândim la meciul viitor. Este o caracteristică a mea,  aștept mereu centrările. Mă duc mereu pe prima bară. Astăzi a venit o centrare foarte bună de la Coman. Muncim în fiecare săptămână, gândim fazele fixe, dar la meci e mereu altceva.

Trebuie să dai centare mai tare, în timpul meciurilor e presiune. Am jucat împotriva unei echipe foarte bune, cu stadion plin, atmosferă foarte frumoasă. Nu e ușor să vii aici și să câștigi un meci așa de important. Am făcut un meci foarte bun cu 3 puncte foarte importante, fiecare meci în play-off e o finală”, a declarat Andrea Compagno, potrivit digisport.ro.

Universitatea Craiova – FCSB 1-2. Vicecampioana României câștigă în Bănie și urcă peste CFR Cluj în clasament. Oltenii au șanse minime la titlu

Universitatea Craiova – FCSB 1-2. Vicecampioana României câștigă în Bănie și urcă peste CFR Cluj în clasament. Oltenii au șanse minime la titlu.

Reclamă

Formația lui Elias Charalambous a fost mult mai precisă în derby și a fructifcat ocaziile ivite. De cealaltă parte, oltenii au ratat foarte multe oportunități, inclusiv un penalty.

Meciul a fost unul lipsit de ocazii în prima sa parte, însă golul a venit chiar înainte de pauză. Andrea Compagno a reluat cu capul în poarta gazdelor, după un corner executat bine de Florinel Coman.

Universitatea Craiova a forțat în repriza secundă și a reușit să-și creeze foarte multe ocazii, însă nici Andrei Ivan, nici Raul Silva și nici Ndong nu au reușit să restabilească egalitatea. Căpitanl oltenilor a irosit și o lovitură de la 11 metri.

Reclamă 4 / 0/3

După penalty-ul ratat de Ivan, Deian Sorescu a reușit să majoreze diferența. Suspansul s-a păstrat însă, după ce Elvir Kolvic a reușit să înscrie din penalty în prelungiri. Istvan Kovacs a acordat un al doilea penalty pentru gazde, după consultarea sistemului VAR.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:13 Adrian Mititelu Jr, surprins la FCU Craiova – U Cluj! Prima apariţie publică, după ce a stat în comă zece ore 19:09 Ange Postecoglou, răspuns direct pentru fanii care îl cer pe Radu Drăgușin titular la Tottenham! 19:06 LIVE SCOREFCU Craiova – U Cluj se joacă ACUM. Meci „de foc” în Bănie! Blănuță, gol la 2 minute după reușita lui Anselmo 19:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! Echipele 18:52 „6 inși câștigă mai bine!” Ce salariu avea Gabi Tamaș la Concordia Chiajna, înainte de retragere. A spus suma fără nicio reținere 18:49 Jucătorul dorit de Gigi Becali la FCSB, „dublă” de senzaţie! A ţinut-o pe FCU Craiova „în viaţă”, cu două goluri superbe 18:44 LIVE VIDEOPalermo – Reggiana se joacă ACUM în AntenaPLAY. Oaspeții fac spectacol în repriza secundă 18:14 „Vor ieşi flăcări!” Mohamed Salah, reacţie furibundă după scandalul cu Jurgen Klopp! Mesajul scurt transmis 18:07 Gianina van Groningen şi Ionela Cozmiuc, AUR pentru România la Campionatele Europene de canotaj 17:52 Nota primită de Valentin Mihăilă, după ce a marcat în Parma – Lecco 4-0! Specialiștii, dați pe spate de prestația românului Vezi toate știrile
Citește și