Închide meniul

Andrea Compagno l-a şocat pe Gigi Becali la negocieri! Câţi bani cere pentru a semna cu FCSB. Diferenţă uriaşă faţă de propunerea patronului roş-albaştrilor

Iulian Focșăneanu Publicat: 28 august 2022, 0:13

Reclamă
Andrea Compagno l-a şocat pe Gigi Becali la negocieri! Câţi bani cere pentru a semna cu FCSB. Diferenţă uriaşă faţă de propunerea patronului roş-albaştrilor

Andrea Compagno l-a şocat pe Gigi Becali la negocieri

Andrea Compagno negociază cu Gigi Becali / Colaj Hepta

Andrea Compagno l-a şocat pe Gigi Becali la negocieri şi riscă să rămână la FC U Craiova 1948. Atacantul în vârstă de 26 de ani a cerut un salariu pe care patronul lui FCSB nu este dispus să îl achite.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali anunţase că a bătut palma cu Adrian Mititelu şi că transferul este ca şi realizat. A primit însă o lovitură la care nu se aştepta în momentul în care a purtat discuţiile finale cu jucătorul şi agentul acestuia.

Andrea Compagno l-a şocat pe Gigi Becali la negocieri. Ce salariu vrea la FCSB

Potrivit digisport.ro, Compagno vrea un salariu lunar de 30.000 de euro. Este unul uriaş pentru Liga 1. I-ar fi transmis latifundiarului din Pipera că vrea, anual, 360.000 de euro, moment în care negocierile au intrat în impas. Omul de afaceri îi plătea un salariu similar fostului căpitan de la FCSB, Florin Tănase.

Sursa citată anunţă că Gigi Becali e dispus să îi ofere numai 15.000 de euro. Diferenţa este una uriaşă, astfel că mutarea are şanse tot mai mici de a se realiza. Mihai Stoica a şi dezvăluit că pretenţiile lui Compagno sunt exagerate.

Cluburile s-au înţeles. Acordul de transfer a fost semnat, nu ne-am înţeles cu jucătorul. Sau cu agentul jucătorului. Oferta noastră e pe masa lor. Dacă o acceptă, bine, dacă nu, rămâne la Craiova. Agentul lui e străin.

Reclamă
Reclamă

Sunt atât de extenuat că nu mă mai interesează de ce (n.r.- jucătorul încă nu şi-a dat acordul), spun doar care e rezultatul la momentul ăsta. La momentul ăsta nu ne-am înţeles, iar noi mai mult decât am oferit, nu oferim. La mine toate sunt secrete ce discut, la Gigi toate se spun. Suma e exagerată, la Miculescu nu e suma exagerată„, a spus Mihai Stoica la orangesport.ro.

Italianul a şi avut o primă reacţie după ce a auzit anunţul făcut de Gigi Becali, că va juca la FCSB.

Nu am semnat. În fotbal totul e vorbă până nu semnezi. După cum am zis, nu înseamnă nimic până nu semnez. Eu m-am simţit foarte bine pe teren.

Reclamă

Nu ai de unde să ştii ce pregăteşte viitorul. Vorbim după ce semnez. E vorba de multe sacrificii şi antrenamente. Niciodată să nu renunţi!”, a declarat Andrea Compagno, în cadrul unui interviu pentru FC U Craiova 1948.

500.000 de euro e cota lui Andrea Compagno. În acest sezon a marcat cinci goluri în șase partide de Liga 1 pentru FC U Craiova 1948. Vârful are în total 26 de reușite și cinci assist-uri pentru olteni.

Ce a spus Gigi Becali despre transferul lui Compagno la FCSB

Gigi Becali a confirmat transferul lui Compagno la FCSB. Nu a putut să-l convingă pe Adrian Mititelu să lase la preț, astfel că a pus pe masă cât a cerut patronul oltenilor.

Da, tată. Compagno este jucătorul FCSB! Ne-am înțeles cu Craiova, acum trebuie să vorbim și cu băiatul. Doar fac actele acum, totul s-a terminat. Suma este de un milion și jumătate!

Negocierile n-au fost grele. Mititelu atât a cerut, nu lasă. Am încercat 700.000 de euro, un milion, un milion două sute. Dacă am văzut că nu lasă, am dat cât a vrut el și gata”, a spus Gigi Becali, conform gsp.ro.

Andrea Compagno e al doilea jucător din Liga 1 pe care Gigi Becali plătește o sumă considerabilă în această vară. În urmă cu o lună, patronul roș-albaștrilor achita 1,7 milioane de euro să-l ia pe David Miculescu de la UTA.

Ultimul jucător transferat pe axa Adrian Mititelu – Gigi Becali a fost Mihai Costea, în 2011, transfer în urma căruia patronul de la FC U Craiova 1948 a ajuns în închisoare, pentru evaziune fiscală.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:34 29 sept.

Cum a fost surprins Dan Şucu, după ce Rapid a rămas fără victorie în Giuleşti! Reacţia nervoasă a lui Victor Angelescu

0:21 29 sept.

„Facem prea multe greşeli!” Marius Şumudică şi-a taxat jucătorii, după Rapid – Oţelul 0-0! Ce a spus despre N’Jie şi Boupendza

0:01 29 sept.

„Am pierdut două puncte!” Dorinel Munteanu, discurs ferm după Rapid – Oţelul 0-0! Mesaj dur pentru contestatari

23:25

Rapid – Oțelul 0-0! Marius Şumudică rămâne fără victorie în Giuleşti! Dorinel Munteanu, neînvins în Liga 1

23:18

Accidentare teribilă în Rapid – Oţelul! Jucătorul a început să plângă pe teren şi a fost scos pe targă

22:59

Dan Petrescu, mesaj direct despre FCSB după CFR Cluj – UTA 1-3! Ce a spus despre marea rivală

1 VIDEOAdina Diaconu și Andreea Dragoman, învinse dramatic la China Smash 2024. Competiția continuă în AntenaPLAY 2 VIDEOBenfica a dat recital cu Gil Vicente, live în AntenaPLAY. Spectacol total pe Da Luz 3 CFR Cluj – UTA 1-3! Fanii i-au cerut demisia lui Dan Petrescu! Omondi, Costache şi Kadiri i-au adus punctele lui Rednic 4 „Ce inconştienţi!” Gest scandalos al fanilor dinamovişti în finalul meciului cu Botoşani. Echipa lui Kopic, aproape de dezastru 5 Prima izbucnire nervoasă a lui Zeljko Kopic în România: „De ce mă tot întrebați?”. Antrenorul lui Dinamo a cedat 6 „Vrei război? Acum e război!” Pep Guardiola, reacție de necrezut după ce a auzit declarațiile rivalilor din Premier League
Citește și