Închide meniul

Andrea Compagno poate prinde transferul carierei în Serie A! Golgheterul FCSB-ului, dorit de două echipe din Italia

Iulian Focșăneanu Publicat: 10 iulie 2023, 8:51

Reclamă
Andrea Compagno poate prinde transferul carierei în Serie A! Golgheterul FCSB-ului, dorit de două echipe din Italia

Andrea Compagno poate prinde transferul carierei în Serie A!

Andrea Compagno, în timpul unui meci / Hepta

Andrea Compagno poate prinde transferul carierei în Serie A. Atacantul în vârstă de 27 de ani, pe care Gigi Becali a plătit 1.5 milioane de euro în conturile lui FC U Craiova 1948, ar putea pleca în această vară de la FCSB. Două echipe îl monitorizează cu atenţie pe golgheterul roş-albaştrilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Compagno a făcut un sezon impresionant şi a înscris 20 de goluri în ultima ediţie a Ligii 1. Marko Dugandzic i-a „suflat” titlul de golgheter, dar vârful italian ar putea da marea lovitură.

Andrea Compagno poate prinde transferul carierei în Serie A!

Potrivit italienilor de la tuttomercatoweb.com, Andrea Compagno îşi poate îndeplini visul de a juca în Serie A. Monza şi Salernitana sunt echipele care insistă pentru atacantul care are o cotă de piaţă de 2.5 milioane de euro.

Atât Salernitana, cât și Monza, evaluează situația lui Andrea Compagno, atacantul aflat pe lista lui Roberto Mancini la naţionala Italiei„, anunţă sursa citată anterior.

Gigi Becali a recunoscut, după ce FCSB a ratat titlul, că este dispus să se despartă de Andrea Compagno. A avut o ofertă pentru el din Arabia Saudită.

Reclamă

Compagno rămâne, a fost o treabă, o negociere, dar nu… Nu, n-a ieșit. Da (n.r. n-au dat 2,5 milioane de euro)”, spunea patronul FCSB-ului, luna trecută.

Andrea Compagno, discurs sincer după primul sezon la FCSB

Andrea Compagno a spus că prefera să ia titlul cu FCSB şi să dea mai puţine goluri. Echipa lui Elias Charalambous a pierdut titlul după ce a fost învinsă de Farul.

E normal că ai presiune când porți acest tricou (n.r. – numărul 9), trebuie să știi asta, dar asta nu înseamnă că e un handicap, trebuie să iei energie din presiunea asta.

Reclamă 4 / 0/3

Presiunea mea era că voiam să câștig titlul, nu mă gândeam la titlul de golgheter. Mie îmi place să dau cât mai multe goluri pentru echipă, dacă există un alt jucător care dă 30-40 de goluri nu e treaba mea, eu încerc să îmi ajut echipa”, a spus atacantul italian.

Andrea Compagno crede că lupta pentru titlu va fi şi mai dură în noul sezon. Italianul nu va juca în prima etapă cu FC U Craiova, fosta sa echipă, din cauza unei clauze din contract. Becali ar trebui să îi plătească 100.000 de euro lui Adrian Mititelu în cazul în care Andrea Compagno va juca împotriva fostei sale echipe.

Ne gândim la prima etapă, să fim pregătiți când începe sezonul. Cred că acest an va fi foarte echilibrat, trebuie să te gândești la fiecare meci, începem sezonul cu un meci foarte greu, o echipă foarte bună, după ne gândim la derby. A trecut (n.r. înfrângerea cu Farul), e normal că a fost urât, dar trebuie să mergem înainte„, a mai spus Andrea Compagno.

Meciul din prima etapă, FC U Craiova 1948 – FCSB, va fi duminică, de la ora 21:30, în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker 8:20 Dennis Man, desemnat jucătorul sezonului la Parma, în Gazzetta dello Sport! Mihăilă, în top şi el! Sezon de vis pentru români 1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
Vezi toate știrile
Citește și