Închide meniul

Andrea Mandorlini anunță o plecare de ultimă oră de la CFR Cluj: „E afară din echipa noastră”

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 9 noiembrie 2023, 18:39

Andrea Mandorlini anunță o plecare de ultimă oră de la CFR Cluj: E afară din echipa noastră”

Andrea Mandorlini a răbufnit în presa din Italia din cauza zvonurilor legate de o posibilă demitere de la CFR Cluj

Andrea Mandorlini, în timpul meciului din Gruia / Profimediaimages

Andrea Mandorlini anunță o plecare de ultimă oră de la CFR Cluj! Tehnicianul „feroviarilor” a făcut o dezvăluire din interiorul echipei, înainte de partida cu Poli Iași, din etapa a 16-a a sezonului de Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jucătorul care a părăsit-o pe CFR Cluj este Jefte Betancor. Atacantul de 30 de ani ar fi intrat într-un conflict cu șefii formației din Gruia, după ce ar fi cerut să fie titular în echipa lui Mandorlini.

Andrea Mandorlini anunță o plecare de ultimă oră de la CFR Cluj. Ce a spus despre Jefte Betancor

La conferința de presă premergătoare partidei cu Poli Iași, Andrea Mandorlini a dezvăluit faptul că atacantul nu mai face parte din lotul celor de la CFR Cluj. Tehnicianul echipei din Gruia a dezvăluit faptul că nu a reușit să îi promită lui Jefte postul de titular.

„Jefte este afară din acest proiect, din echipa noastră. El este un băiat bun şi îi doresc tot binele. El a jucat multe meciuri la noi, îşi dorea să joace mai mult, mie îmi pare rău pentru el. El a decis asta. El îşi dorea să joace mai mult şi eu nu îi pot promite asta, indiferent de numele pe care îl are.

După meciul cu Iaşi avem o pauză, apoi şase meciuri foarte grele şi perioada de mercato. Noi ne concentrăm doar asupra meciului cu Iaşi. Urmărim profiluri de jucători, dar concentrarea noastră este pe aceste meciuri. Sunt convins că în mercato directorii sportivi vor face o treabă foarte bună, aşa cum am făcut-o mereu”, a spus antrenorul formației din Gruia, la conferința de presă premergătoare partidei cu Poli Iași.

Reclamă

Partida dintre Poli Iași și CFR Cluj este programată pe data de 11 noiembrie, de la ora 18:45. Partida din Copou, care contează pentru etapa a 16-a a Ligii 1, va fi în format LIVE SCORE pe AS.ro.

Ce a spus Andrea Mandorlini, după Hermannstadt – CFR Cluj 1-0

Tehnicianul de la CFR Cluj a vorbit, la momentul respectiv, despre pasul greșit din lupta pentru titlu.

„Campionatul este lung. Este, cu siguranţă, o mare dezamăgire. Din păcate a fost un examen important pe care nu l-am trecut. Seara asta a fost una importantă şi noi nu am jucat bine.

Reclamă 4 / 0/3

Sigur, am încercat să schimbăm. Poate în această seară mentalitatea… am vrut, dar am avut puţine şanse. Am avut posesie bună, dar nu am fost incisivi în faţa porţii.

Am avut multă posesie, putem să facem atât de multe lucruri. Nu am fost periculoşi. Era important să nu pierdem, am pierdut un examen important toată lumea, inclusiv eu.

Trebuie să privim înainte. Am făcut prea puţin pentru a câştiga acest meci. Încă mai sunt partide importante de jucat. Ne gândeam cu toţii să fim pe primul loc, era un examen important în care nu trebuia să greşim, dar am făcut-o”, a declarat Andrea Mandorlini la digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:13 Adrian Mititelu Jr, surprins la FCU Craiova – U Cluj! Prima apariţie publică, după ce a stat în comă zece ore 19:09 Ange Postecoglou, răspuns direct pentru fanii care îl cer pe Radu Drăgușin titular la Tottenham! 19:06 LIVE SCOREFCU Craiova – U Cluj se joacă ACUM. Meci „de foc” în Bănie! Blănuță, gol la 2 minute după reușita lui Anselmo 19:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! Echipele 18:52 „6 inși câștigă mai bine!” Ce salariu avea Gabi Tamaș la Concordia Chiajna, înainte de retragere. A spus suma fără nicio reținere 18:49 Jucătorul dorit de Gigi Becali la FCSB, „dublă” de senzaţie! A ţinut-o pe FCU Craiova „în viaţă”, cu două goluri superbe 18:44 LIVE VIDEOPalermo – Reggiana se joacă ACUM în AntenaPLAY. Oaspeții fac spectacol în repriza secundă 18:14 „Vor ieşi flăcări!” Mohamed Salah, reacţie furibundă după scandalul cu Jurgen Klopp! Mesajul scurt transmis 18:07 Gianina van Groningen şi Ionela Cozmiuc, AUR pentru România la Campionatele Europene de canotaj 17:52 Nota primită de Valentin Mihăilă, după ce a marcat în Parma – Lecco 4-0! Specialiștii, dați pe spate de prestația românului Vezi toate știrile
Citește și