Închide meniul

Andrea Mandorlini continuă curăţenia de vară la CFR Cluj! După Alin Minteuan, un alt membru al staff-ului a părăsit echipa

Bogdan Stănescu Publicat: 2 iulie 2023, 22:28

Reclamă
Andrea Mandorlini continuă curăţenia de vară la CFR Cluj! După Alin Minteuan, un alt membru al staff-ului a părăsit echipa

CFR Cluj - Poli Iași LIVE TEXT, 21:30

Andrea Mandorlini, într-un meci / Profimedia Images

Andrea Mandorlini continuă curăţenia de vară la CFR Cluj! Formaţia ardeleană s-a despărţit de un alt membru al staff-ului, Cristian Moldovan, după ce Alin Minteuan părăsise deja echipa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristian Moldovan era antrenorul cu portarii al lui CFR Cluj. Echipa care s-a clasat pe locul 3 în sezonul precedent a renunţat, recent, la mai mulţi jucători: Gabriel Debeljuh, Anton Maglica, Denis Kolinger, Karlo Brucic, Christopher Braun, Ze Gomes, Mihai Bordeianu şi Adrian Gîdea.

Andrea Mandorlini continuă curăţenia de vară la CFR Cluj!

Mulțumim pentru tot, Cristi Moldovan! Clubul CFR 1907 Cluj anunță încetarea colaborării cu antrenorul de portari Cristi Moldovan, al cărui contract a ajuns la final. Îți mulțumim, Cristi, pentru toată munca depusă la CFR Cluj în ultimii ani și îți dorim multă baftă în carieră!”, a transmis gruparea ardeleană, pe contul ei de Facebook.

CFR Cluj şi-l doreşte pe Seniko Doua (21 de ani), fundaşul lui Petrolul pe care îl vrea şi Gigi Becali. Clubul patronat de Neluţu Varga a încercat în această vară, la fel ca Gigi Becali, să îl transfere pe Arnold Garita. Atât CFR, cât şi FCSB au eşuat în tentativa de a perfecta transferul atacantului camerunez.

Cel mai probabil, Arnold Garita va semna cu Al-Faisaly. Gruparea din a doua ligă arabă i-a făcut lui Garita o ofertă de nerefuzat: un salariu de 450.000 de dolari anual, o primă de instalare de 150.000 de dolari şi un bonus de 50.000 de dolari dacă echipa va promova în prima ligă din Arabia Saudită.

Reclamă

Cristi Balaj a vorbit despre reducerile salariale de la CFR Cluj. Oficialul este mândru de realizarea clubului

Cristi Balaj a vorbit despre reducerile salariale de la CFR Cluj. Președintele echipei din Gruia s-a declarat mulțumit de realizarea formației, care nu mai depinde de banii patronului.

CFR Cluj a făcut în această vară economii la capitolul salarii. Potrivit lui Balaj, echipa ardeleană a ajuns de la 530.000 de euro plătiți pe salarii la 350.000.

Reclamă 4 / 0/3

Președintele de la CFR Cluj a dezvăluit că fosta campioană a României va continua reducerile salariale. Acesta a motivat această decizie prin faptul că formația poate avea performanțe mult mai mari dacă nu depinde de banii patronului.

De asemenea, Cristi Balaj a vorbit și despre duelul din preliminariile Conference League, acolo unde CFR Cluj va întâlni Adana Demirspor, echipă care a terminat pe locul 4 în liga din Turcia.

Cristi Balaj, înainte de dubla cu Adana: „Sunt optimist, am încredere în jucători”

Avem un adversar care se luptă pentru câștigarea campionatului în Turcia, dar sunt optimist, am încredere în jucători.

Preocuparea noastră e să avem un lot echilibrat, am făcut două transferuri în partea defensivă, pentru că am primit prea multe goluri sezonul trecut. N-am cum să nu fiu optimist, pentru că așa m-am născut, m-am bătut mereu pentru locul întâi.

Nu s-a pus problema să plec de la CFR, mă simt foarte bine aici. Patronul are o putere mare financiară, poate să țină și clubul nostru și Universitatea Cluj, doar că nu cred că vrea acest lucru și nici regulamentul nu permite acest lucru. Totuși, nu e normal să vină cineva de acasă și să aducă bani pentru a susține mofturile cuiva. Nu e ușor să te rogi mereu de patron să subvenționeze toate aceste tranferuri”, a declarat Cristi Balaj, pentru digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Care este cel mai bun antrenor al momentului în fotbalul mondial?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:11 Bernadette Szocs şi Eliza Samara, pe tabloul principal de la WTT Champions Chongqing 2024 (30 mai – 3 iunie, AntenaPLAY) 16:00 Catanzaro – Cremonese, LIVE VIDEO, în AntenaPLAY, de la 21:30! Duel în play-off-ul de promovare în Serie A 15:14 Adi Vasile a plecat de la CSM Bucureşti! Anunţul oficial al campioanei României 15:06 Daniel Niculae, OUT de la Rapid! „Am avut o discuţie cu Dan Şucu” 14:43 Andreea Mitu, eliminată în primul tur al calificărilor la Roland Garros 14:29 „Ar fi prostesc să promit titlul” Neil Lennon şi-a setat obiectivul, după ce a preluat-o pe Rapid! Jucătorul care l-a impresionat 14:12 Toni Kroos şi-a anunţat retragerea şocantă din fotbal! Decizie surprinzătoare la 34 de ani 14:11 Mihai Chiruţă s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Team România a ajuns la 86 de sportivi calificaţi 13:25 Kylian Mbappe a organizat o petrecere fabuloasă, la plecarea de PSG! Mama starului francez, indicii despre următoarea lui echipă 13:25 Mick Schumacher ar putea reveni în Formula 1 Vezi toate știrile
Citește și