Închide meniul

Andrea Mandorlini, în extaz după U Cluj – CFR Cluj 3-4: „Suntem fericiţi că am câştigat!” Săgeţi pentru FCSB

Valentin Pîrcălabu Publicat: 22 august 2023, 0:11

Reclamă
Andrea Mandorlini, în extaz după U Cluj – CFR Cluj 3-4: „Suntem fericiţi că am câştigat! Săgeţi pentru FCSB

Andrea Mandorlini, în extaz după victoria din derby-ul cu U Cluj

Andrea Mandorlini, pe banca lui CFR Cluj / Profimedia Images

Andrea Mandorlini a fost în extaz după U Cluj – CFR Cluj 3-4. Antrenorul italian s-a dezlănţuit la finalul derby-ului şi s-a dus să sărbătorească, împreună cu jucătorii, alături de fani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CFR Cluj a câştigat derby-ul Clujului la capătul unui meci senzaţional. A revenit de la 0-2, s-a văzut egalată, iar la final a dat lovitura prin golul lui Jefte. Andrea Mandorlini a lansat şi câteva săgeţi la adresa celor de la FCSB. Italianul a spus că echipa sa a pierdut derby-ul cu FCSB din cauza unor greşeli de arbitraj.

Andrea Mandorlini, în extaz după U Cluj – CFR Cluj 3-4

„Suntem foarte fericiţi că am câştigat. La 2-0, noi am făcut câteva greşeli, dar jucam cât de cât bine. Sigur că am luat acele goluri uşor. Am reuşit să marcăm în finalul primei reprize şi acel moment a fost unul care a schimbat soarta meciului. Consider că suntem cu două luni în urmă faţă de celelalte echipe cu pretenţii. Era foarte importantă această victorie pentru noi, pentru cei din conducere, pentru suporteri. Sava a apărat bine, a avut câteva parade bune, deşi am luat şi câteva goluri uşor. În antrenamente sunt puţin mai dur. Pot să spun că jucăm cu bucurie, câteodată nu. Am pierdut incredibil cu FCSB, cu acele greşeli de arbitraj. „, a spus Andrea Mandorlini la digisport.ro.

La rândul său, Răzvan Sava a spus că CFR Cluj a demonstrat că rămâne echipa numărul 1 din oraş şi a avut cuvinte de laudă pentru Mandorlini.

Încă o dată am demonstrat că Clujul este al nostru. Mandorlini e linistit, vorbeşte cu noi, e o persoană minunată. Acesta este obiectivul nostru, să câştigăm cât mai multe meciuri„, a spus Răzvan Sava la digisport.ro.

Reclamă

U Cluj – CFR Cluj 3-4. Meci fabulos la Cluj

CFR Cluj a marcat golul victoriei prin Jefte, iar echipa lui Mandorlini a obţinut al treilea succes al sezonului.

Universitatea Cluj a avut o primă repriză excelentă, în timp ce echipa lui Andrea Mandorlini s-a bazat, în primul rând, pe portarul Răzvan Sava. Universitatea a deschis prin Ianis Stoica – în minutul 10, la o pasă primită, în careu, de la Oancea. Şepcile Roşii au majorat diferenţa de pe tabelă în minutul 39, la pătrunderea lui Chipciu, care i-a oderit un assist lui Ianis Stoica, şi acesta a reuşit dubla. La ultima fază a primei reprize, Otele a înscris pentru CFR şi la pauză a fost 2-1 pentru Universitatea.

Partea secundă a arătat o altă faţă a elevilor lui Mandorlini. În minutul 56 Otele a şutat în bară, balonul a mers pe linia porţii lovind şi cealaltă bară apoi a ricoşat în teren de unde Avounou l-a trimis în plasă. După trei minute Otele a ajuns singur cu portarul Iliev, însă s-a complicat şi nu a putut marca. În minutul 68 a înscris Ajeti, din pasa lui Otele şi CFR prelua conducerea cu 3-2. Dan Nistor a egalat din penalty, în minutul 78, după ce Ianis Stoica fusese faultat în careu de Kresic, însă CFR a făcut 4-3 în minutul 82, prin Jefte Betancor. Chiar dacă partida a fost prelungită cu 14 minute, Universitatea nu a mai reuşit să egaleze şi CFR s-a impus cu 4-3.

Reclamă 4 / 0/3

În clasament, CFR este pe locul 4, cu 10 puncte, iar Universitatea se află pe locul 12, cu 6 puncte.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:00 LIVE VIDEOCatanzaro – Venezia e ACUM în AntenaPLAY! Cremonese – Pisa 2-1 şi Lecco – Sampdoria (19:00). Spectacol în Serie B 17:50 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe probabile 17:20 Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său 16:51 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 mai 16:48 VideoImnul României a răsunat după victoria istorică în faţa Ungariei! Imagini superbe cu „tricolorii” la Bolzano 16:25 Toni Petrea a transmis un avertisment, după ce FCSB a luat prima oară titlul după o pauză de 9 ani: „Sper să nu fie un accident” 16:17 „A fost un meci plin de emoţii pentru noi în faţa Ungariei”. Peter Balasz, prima reacţie după victoria uriaşă a României 15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei 14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” 14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată Vezi toate știrile
Citește și