Închide meniul

Andrea Mandorlini regretă că l-a pierdut pe Claudiu Petrila: ”I-am spus că îmi pare rău, e un jucător de calitate”

Bogdan Stănescu Publicat: 30 iulie 2023, 17:49

Reclamă
Andrea Mandorlini regretă că l-a pierdut pe Claudiu Petrila: ”I-am spus că îmi pare rău, e un jucător de calitate”

Andrea Mandorlini, în extaz după victoria din derby-ul cu U Cluj

Andrea Mandorlini, pe banca lui CFR Cluj / Profimedia Images

Andrea Mandorlini regretă că l-a pierdut pe Claudiu Petrila. Mijlocaşul de 22 de ani a fost cedat împrumut de CFR Cluj la Rapid.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CFR Cluj va încasa 500.000 de euro pentru împrumutul pe un sezon al lui Claudiu Petrila la Rapid. Rapid va avea opţiune şi pentru un transfer definitiv.

Andrea Mandorlini regretă că l-a pierdut pe Claudiu Petrila

L-am salutat pe Petrila, i-am spus că îmi pare rău. L-am văzut puțin timp, a fost accidentat și a stat pe margine. Îmi pare rău, este un jucător de calitate și i-am transmis mult succes pentru noua sa aventură.

Nu au fost condițiile pentru a-l cunoaște mai mult. A fost accidentat după echipa națională, echipa a început să joace și îmi pare rău pentru că e un jucător care are calitate”, a spus Andrea Mandorlini pentru digisport.ro.

Daniel Niculae a anunțat la miezul nopții transferul lui Claudiu Petrila la Rapid: „Va fi jucătorul nostru!”

Daniel Niculae a anunțat la miezul nopții transferul lui Claudiu Petrila la Rapid, la scurt timp după meciul cu Botoșani, scor 2-2. Președintele Rapidului a dat detalii și despre negocierile cu CFR Cluj.

Reclamă

Daniel Niculae a dezvăluit că Petrila va veni la Rapid sub formă de împrumut, cu opțiune de cumpărare definitivă.

Suntem în discuții avansate. În proporție de 99 la sută, este jucătorul Rapidului. Vom avea opțiune de cumpărare, care va fi achitată într-o anumită perioadă. Va fi jucătorul Rapidului.

Cei de la CFR și-au dorit să dea jucătorul cu împrumut. Noi l-am vrut definitiv. Am ajuns la un numitor comun. Până la urmă, va fi jucătorul Rapidului.

Reclamă 4 / 0/3

Clubul se consultă și cu antrenorul. Ne doream un jucător în acea poziție, la fel cum ne dorim și un atacant sau atacanți. Am avut multe variante, dar din păcate, nu s-au concretizat”, a declarat Daniel Niculae la digisport.ro.

„Noi ne-am înțeles cu Rapid pentru Petrila”

Și Neluțu Varga a confirmat transferul lui Petrila la Rapid. De altfel, acesta a avansat și suma pentru împrumutul jucătorului.

Noi ne-am înțeles cu Rapid pentru Petrila. Gata! Este vorba despre un împrumut pe un an pentru 500.000 de euro, nu de transfer definitiv. Mai trebuie ca Rapid să se înțeleagă cu jucătorul, cu Petrila și apoi mutarea e făcută”, a declarat Neluțu Varga pentru fanatik.ro.

Claudiu Petrila are, potrivit Transfermarkt, o cotă de piaţă de 1.6 milioane de euro. În sezonul trecut din Liga 1 a marcat 3 goluri în 39 de apariţii. A fost jucător de bază sub comanda lui Dan Petrescu şi era consideraţi unul dintre cei mai promiţători jucători români. Totuşi, după venirea lui Mandorlini, a devenit rezervă „de lux”.

De la CFR Cluj, Rapid l-a luat și pe Cristopher Braun și s-a avansat și scenariul transferului lui Karasniqi. Cristi Balaj a spus că nu s-a discutat și despre trecerea lui Krasniqi în Giulești. „Nu s-a discutat despre un transfer al lui Krasniqi la Rapid”, a spus Cristi Balaj.

Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:47 LIVE VIDEOCrawley – Crewe 1-0, în AntenaPLAY. Finala play-off-ului de promovare în League One 15:37 Jose Mourinho e aproape de Beșiktaș! Conducerea clubului din Istanbul vrea să îi aducă o super vedetă în lot 15:20 Jurgen Klopp se poate retrage definitiv! Anunț uluitor făcut înainte de ultimul meci pe banca lui Liverpool 14:45 Bocciu, în cantonamentul lui Rapid înainte de derby-ul cu FCSB! A discutat cu jucătorii după ce a ieșit din închisoare 14:28 LIVE SCOREOțelul – U Cluj 0-0. Duel „de foc” în barajul pentru cupele europene între Dorinel Munteanu și Ioan Ovidiu Sabău 14:15 Rapid – FCSB LIVE TEXT (21:00). Campioana aduce rezervele la derby. Giuleștenii, fără victorie în play-off. Echipele probabile 14:10 LIVE VIDEOMarele Premiu de Formula 1 de la Imola e în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY. Verstappen pleacă primul 13:52 VIDEOLarry Ten Voorde a câștigat cursa Porsche Mobil 1 Supercup Imola 2024, live în AntenaPLAY! 13:41 Atacantul dorit de Gigi Becali semnează în Liga 1! Care este clubul care s-a înțeles cu jucătorul 12:31 Oleksandr Usyk a ajuns la spital după victoria cu Tyson Fury! A revenit la Kingdom Arena pentru conferinţa de presă Vezi toate știrile
Citește și