Închide meniul

Andrei Burcă a recunoscut că poate pleca de la CFR Cluj: „Am discuţii! Nu sunt ipocrit”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 4 iulie 2023, 19:55

Andrei Burcă a recunoscut că poate pleca de la CFR Cluj: „Am discuţii! Nu sunt ipocrit

Andrei Burcă a recunoscut că poate pleca de la CFR Cluj

Andrei Burcă, în timpul unui meci pentru CFR Cluj / SportPictures / Flaviu Buboi/SPORT PICTURES via Hepta

Andrei Burcă a recunoscut că poate pleca de la CFR Cluj. Fundaşul fostei campioane şi al echipei naţionale a recunoscut că poartă negocieri pentru un transfer.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid a fost echipa despre care s-a spus că a insistat cel mai mult pentru transferul lui Andrei Burcă, însă oferta lui Dan Şucu nu a fost una pe placul lui Neluţu Varga.

Andrei Burcă a recunoscut că poate pleca de la CFR Cluj: „Am discuţii! Nu sunt ipocrit”

„Sunt discuții. Probabil, când conducere primește o ofertă bună și profitabilă pentru club, dar și pentru jucător, e normal să-i dai drumul. Sunt jucători care pot să se ducă la cluburi mai mari și la salarii mai mari.

Eu am discuții, sunt și ceva oferte. Trebuie să se înțeleagă cluburile, după să mă înțeleg și eu. Nu vreau să plec așa, mă interesează și unde mă duc pentru că nu sunt ipocrit. Ori mă duc la bani, ori mă duc să joc la o echipă puternică, deci până nu văd că se înțeleg cluburile nu o să iau o decizie pentru că mă simt bine aici”, a declarat Andrei Burcă, după ce echipa sa a câştigat amicalul cu FC Braşov, scor 3-1.

Dacă va rămâne la CFR Cluj, Andrei Burcă vrea să devină din nou campion. Burcă are 4 titluri cu formaţia din Gruia.

Reclamă

”Este puțină oboseală, se simte, dar consider că am controlat partida. Păcat că am primit acel gol, dar a fost un test reușit. Așa se întâmplă mereu cu schimbările. Grea nu este, suntem jucători de fotbal și trebuie să ne simțim mai bine. Trebuie să facem o echipă competitivă și ne luptăm (n.r. la campionat). Încă mai este de lucrat și sperăm să respectăm tot ce ne cere mister.

(n.r. Vă gândiți la campionat) Normal, cât timp îmbraci tricoul unei echipe care a câștigat de cinci ori la rând, tricoul te obligă”, a mai spus Burcă.

CFR Cluj a primit o ofertă de 7 milioane de euro pentru Daniel Birligea

CFR Cluj a primit o ofertă de 7 milioane de euro pentru Daniel Birligea! Ioan Varga, patronul echipei din Gruia, a confirmat negocierile cu o echipă din Italia pentru atacantul de 23 de ani.

Reclamă 4 / 0/3

Potrivit digisport.ro, echipa care îl vrea pe Bîrligea este Parma, formaţie din Serie B la care mai evoluează românii Dennis Man şi Valentin Mihăilă.

„Da, e adevărat că avem o propunere din Italia pentru Birligea, nu vă pot spune numele echipei, pentru că nu ar fi corect să facem asta. Interes e din mai multe părți, dar oferta concretă e din Italia.

Însă, în acest moment, eu nu cred că datele problemei sunt în favoarea noastră, așa cum le-au prezentat dânșii.

În aceste condiții, nu cred că putem realiza transferul, dar este o chestiune de negocieri, așa cum e normal. Vom vedea ce se întâmplă pe parcurs”, a declarat Ioan Varga, potrivit digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” 8:14 John Higgins, uriaş la Campionatul Mondial de snooker! E în sferturi după o revenire memorabilă în decisiv. Tabloul complet 7:37 VIDEOBogdan Lobonţ, lăsat cu mâna întinsă de Cristi Săpunaru. Moment ruşinos pentru antrenor, după Rapid – Craiova 1-2 0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
29
apr.
23:36
Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu!
29
apr.
23:00
Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional
29
apr.
22:57
Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident
Vezi toate știrile
Citește și