Închide meniul

Andrei Burcă, mulțumit după CFR – Sepsi 2-1: „E cea mai mare bucurie că am câștigat, presiunea a fost foarte mare!”

Sebastian Cristian Publicat: 15 aprilie 2023, 21:47

Reclamă
Andrei Burcă, mulțumit după CFR – Sepsi 2-1: E cea mai mare bucurie că am câștigat, presiunea a fost foarte mare!”

CFR Cluj i-a găsit înlocuitor lui Andrei Burcă

Andrei Burcă / Profimedia

Andrei Burcă s-a declarat mulțumit după CFR – Sepsi 2-1. Fundașul clujenilor a dezvăluit că a existat o presiune uriașă înainte de startul meciului, motiv pentru care victoria este foarte importantă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CFR Cluj este actualmente la un singur punct în spatele liderului Farul. „Marinarii” au însă un meci mai puțin desfășurat.

Andrei Burcă, mulțumit după CFR – Sepsi 2-1: „E cea mai mare bucurie că am câștigat, presiunea a fost foarte mare!”

„În acest play-off am reușit doar 3 egaluri și pentru noi cea mai mare bucurie a fost să câștigăm și să ne apropiem de Farul. E presiunea foarte mare, iar ei nu au avut decât un singur șut pe poartă și au înscris. Suntem o familie, suntem un grup unit și nu contează cine stă în față, ne salvăm unul pe altul și putem câștiga orice meci.

S-a schimbat foarte mult sistemul, multă lume nu vede asta. Marcăm mai multe goluri, ei n-au ajuns la poartă, am dominat partida, dar au reușit cumva să ne dea un gol. Sunt lucruri pe care trebuie să le analizăm, dar după ce am condus, ei n-au mai ajuns la poartă”, a declarat Ovidiu Burcă la finalul meciului, potrivit orangesport.ro.

Roland Niczuly, criză de nervi după CFR – Sepsi 2-1: „Mă simțeam ca la baschet, la orice atingere cădeau!”

Roland Niczuly a avut o criză de nervi după CFR – Sepsi 2-1. Portarul covăsnenilor i-a acuzat pe cei de la CFR Cluj că au tras foarte mult de timp, din dorința de a păstra rezultatul de pe tabelă.

Reclamă

„După ce au reușit să ne conducă, mă simțeam ca la baschet, la orice atingere ei cădeau. În a doua repriză cred că am jucat 20 de minute timp efectiv de joc. Scuffet a stat 2 minute la fiecare degajare, iar arbitrul nici măcar nu se uita la el, se întorcea cu spatele. Mie mi-a zis din prima repriză că îmi dă cartonaș galben dacă trag de timp.

Am reușit să marcăm la CFR, ne doream să plecăm cu punct sau cu puncte de aici, știam că ne vor aștepta minute foarte grele. Ne motivează fiecare meci cu CFR.

Obiectivul nostru este accederea în finala Cupei și ne dorim să ne luăm revanșa și să obținem la fiecare puncte cu CFR Cluj pentru că se tot vehiculează că suntem echipa lor și vrem să demonstrăm pe teren că nu e așa”, a declarat Roland Niczuly, la finalul meciului dintre CFR Cluj și Sepsi, potrivit orangesport.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
0:06
Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!”
23:55 VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul 23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și