Închide meniul

Andrei Burcă, savuros după victoria de la Voluntari: „Stilul clasic, fază fixă!”. Ce aşteptări are de la derby-ul CFR Cluj – FCSB

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 30 ianuarie 2023, 22:15

Andrei Burcă, savuros după victoria de la Voluntari: „Stilul clasic, fază fixă!. Ce aşteptări are de la derby-ul CFR Cluj – FCSB

Andrei Burcă, savuros după victoria de la Voluntari

Andrei Burcă este fundaşul lui CFR Cluj / Hepta

Andrei Burcă a fost savuros după victoria din FC Voluntari – CFR Cluj, scor 0-1, din etapa a 23-a. Fundaşul central al campioanei en-titre a răsuflat uşurat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CFR Cluj a revenit pe primul loc în Liga 1 după ce a câştigat la limită. Un autogol l-a ajutat pe Dan Petrescu să plece cu toate punctele de la Voluntari.

Andrei Burcă, savuros după victoria de la Voluntari

Într-adevăr, au jucat cu cinci fundaşi. Este dificil, noi suntem echipă masivă, e mai greu să îi desfacem. Bine că am câştigat, stilul clasic, fază fixă. Suntem bucuroşi că am revenit pe primul loc, dar trebuie să fim conştienţi că duminică ne aşteaptă foarte greu.

Au făcut o partidă şi cei de la Voluntari. Cu FCSB este un meci dificil, vine rănită pentru că a pierdut cu Farul. O să ne aştepte o partidă interesantă, disputată şi sperăm că la final o să fim noi câştigători. Suntem obişnuiţi cu vremea, acum sperăm să adunăm punctele„, a declarat Andrei Burcă la digisport.ro.

Cristian Paz a avut un debut de coșmar la FC Voluntari! Fundașul și-a dat autogol în meciul cu CFR Cluj. După o primă repriză fără faze de poartă, meciul se îndrepta către un rezultat de egalitate. Totuși, în minutul 69, Ciprian Deac a executat foarte bine o lovitură de colț, iar argentinianul Cristian Paz, la debutul pentru FC Voluntari, a trimis mingea în proprie poartă.

Reclamă

Cristian Paz a fost adus liber de contract de FC Voluntari. Ultima sa aventură a fost în liga a doua din Argentina, la Club Deportivo Moron.

CFR Cluj – FC Voluntari 1-0

CFR Cluj a învins, în deplasare, cu scorul de 1-0, echipa FC Voluntari, în ultimul meci al etapei a XXIII-a a Superligii. În urma acestui rezultat, clujenii au revenit pe primul loc în clasament. Paz a fost autorul unui autogol, în minutul 69.

FC Voluntari: M. Popa – Paz, Matricardi, Armaş – Ricardinho (Costin ’76), Veiga Lopez (Merloi ’80), Raţă, Sigurjonsson (Răduţ ’80), Aliji – Dumiter (Florea ’80), Damaşcan. Antrenor: Liviu Ciobotariu

Reclamă 4 / 0/3

CFR: Sava – Manea, Yuri, Burcă, Camora – Boateng, Muhar, Cvek (Deac ’46) – Yeboah (Janga ’78), Malele (Hoban ’83), Krasniqi (Petrila ’90+1). Antrenor: Dan Petrescu

Cartonaşe galbene: Raţă ’90+3, Aliji ’90+4 / Camora ’42

Meciul a fost arbitrat de Adrian Cojocaru, ajutat de Mircea Grigoriu şi Radu Ghinguleac, iar rezervă a fost George Găman. În Camera VAR s-au aflat Sebastian Colţescu şi Mihai Marica. Observatori au fost Costin Toma şi Marcel Vasile.

În urma acestui rezultat, clujenii au revenit pe primul loc în clasament, cu 50 de puncte, Farul fiind pe 2, cu 48 de puncte. Locul trei este ocupat de Rapid, cu 42 de puncte, iar pe 4 şi 5 se află FCSB şi Universitatea Craiova, cu câte 41 de puncte.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:00 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 0-0. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie Vezi toate știrile
Citește și