Închide meniul

Andrei Cordea, dezamăgit după Rapid – FCSB 1-0: „Sunt puțin frustrat, nu meritam să pierdem azi!”

Sebastian Cristian Publicat: 23 aprilie 2023, 22:58

Reclamă
Andrei Cordea, dezamăgit după Rapid – FCSB 1-0: Sunt puțin frustrat, nu meritam să pierdem azi!”

Andrei Cordea, dezamăgit după Rapid - FCSB 1-0

Andrei Cordea / Hepta

Andrei Cordea, dezamăgit după Rapid – FCSB 1-0. Extrema celor de la FCSB a recunoscut  că rezultatul meciului este unul frustrant. De asemenea, Cordea a declarat că echipa sa nu merita să piardă meciul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În urma acestui rezultat, FCSB a ratat șansa de a o depăși în clasament pe CFR Cluj, ardelenii pierzând și ei în această etapă, scor 0-1 cu Farul.

Andrei Cordea, dezamăgit după Rapid – FCSB 1-0: „Sunt puțin frustrat, nu meritam să pierdem azi!”

„Am practicat un fotbal bun, am avut multe ocazii, dar din păcate nu am reușit să marcăm. Cred că meritam să marcăm cel puțin un gol și altfel era. Mergem înainte, suntem convinși că nu e nimic gata. Ne vom antrena bine și de acum înainte ne dorim să câștigăm tot până la final.

Se întâmplă să mai și ratezi, mi-au intrat multe goluri, astăzi am ratat, dar mă antrenez foarte bine. Știu ce am de făcut, sunt un băiat serios. Trebuie să mergem înainte pentru că rezultatele bune o să vină. Poate că sunt puțin frustrat pentru că meritam mai mult decât atât astăzi. Am ratat mult, nu meritam să pierdem azi.

Am vorbit și cu unele persoane din staff, m-au încurajat, mi-au spus că nu au ce să-mi reproșeze pentru cum mă antrenez. E normal în cariera de fotbalist să mai prinzi 2-3 meciuri în care nu-ți ies lucrurile. Nu are nimeni ce să-mi reproșeze despre cum mă antrenez. Îmi voi vedea de treaba mea și sunt convins că vor veni și rezultatele bune”, a declarat Andrei Cordea, potrivit digisport.ro.

Reclamă

Florinel Coman, derapaj în Rapid – FCSB! A început să înjure după ce Horaţiu Feşnic nu i-a dat lui Alexandru Albu cartonaş galben

Florinel Coman a avut un derapaj grotesc în Rapid – FCSB. Cel mai în formă jucător de la echipa lui Elias Charalambous a cedat nervos în momentul în care Horaţiu Feşnic nu i-a acordat un cartonaş galben lui Alexandru Albu.

În minutul 43, Alexandru Albu a avut un duel dur cu Florinel Coman la mijlocul terenului. Horaţiu Feşnic a lăsat bine jocul să continue, însă în momentul în care mingea a ieşit în afara terenului, Coman i-a cerut să îl avertizeze pe Albu.

Refuzul lui Horaţiu Feşnic l-a enervat la culme pe Florinel Coman. Camerele TV l-au surprins pe Coman în timp ce adresa mai multe înjurături.

Reclamă 4 / 0/3

Verdictul specialistului în privința faultului comis de Dragoș Grigore în Rapid-FCSB: „A pus în pericol integritatea jucătorului!”

Verdictul specialistului în privința faultului comis de Dragoș Grigore în Rapid-FCSB. Marius Avram a analizat faza din minutul 28, atunci când fundașul giuleștenilor a avut o intrare foarte dură la Andrea Compagno.

„Centralul” Horațiu Feșnic i-a acordat doar cartonaș galben, însă fostul arbitru consideră că măsura corectă ar fi fost arătarea cartonașului roșu, dat fiind atacul foarte dur al fundașului.

„Avem următoarele elemente: intenția de a face rău adversarului, locul unde îl atacă pe adversar, cu crampoanele, fără să joace mingea, punând în pericol integritatea jucătorului. La această fază se impunea direct cartonaș roșu”, a declarat Marius Avram, potrivit digisport.ro.

Nu a fost singurul moment tensionat al meciului. În startul meciului și Răzvan Onea a avut o intrare foarte dură la Florinel Coman și a primit „galben”, deși cei de la FCSB au cerut cartonașul roșu.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:35 VIDEORomânia – Coreea de Sud 3-2! O nouă VICTORIE URIAŞĂ pentru „tricolori”, la CM de hochei, live în AntenaPLAY 15:12 Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a acceptat să îşi încheie brusc vacanţa şi să semneze cu CFR Cluj: „Nu puteam refuza!” 14:46 Mihai Stoica, explicaţie total neaşteptată! Motivul pentru care numărul 27 va fi trecut pe tricourile campioanei FCSB 14:33 Zeljko Kopic, reacţie fermă după ce fanii lui Dinamo i-au cerut demisia: „Sunt primul care se supără!” Mesaj despre viitorul lui 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă 13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four Vezi toate știrile
Citește și