Închide meniul

Andrei Cordea, primul jucător care poate pleca de la FCSB. Anunţul făcut de agentul său

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 3 mai 2023, 8:59

Andrei Cordea, primul jucător care poate pleca de la FCSB. Anunţul făcut de agentul său

Andrei Cordea, primul jucător care poate pleca de la FCSB

Andrei Cordea, în timpul unui meci / Hepta

Andrei Cordea e primul jucător care poate pleca de la FCSB, la finalul acestui sezon. Mai ales dacă roş-albaştrii nu vor lua titlul nici în această stagiune.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Neaga, agentul jucătorului de 23 de ani cotat la 2.5 milioane de euro, susţine că aşteaptă o plecare în această vară. 9 goluri şi 5 assist-uri şi-a trecut în cont Cordea în toate competiţiile acestui sezon.

Andrei Cordea, primul jucător care poate pleca de la FCSB

„M-aș bucura să plece Andrei Cordea, pentru că a avut o ofertă avantajoasă în iarnă și nu ne-am înțeles. Sper în vara asta să plece. Sunt mulți jucători care pot juca în campionate puternice: Coman, Edjouma”, a spus Neaga, citat de sport.ro.

Cordea a fost dorit de Augsburg la începutul acestui an, dar nemţii nu au ajuns la un numitor comun cu Gigi Becali, cel care plătea 50.000 de euro pentru a-l aduce pe jucător de la Academica Clinceni.

Andrei Cordea a avut ofertă din Bundesliga

Jurnaliştii cotidianului Augsburger Allgemeine au tratat pe larg posibilitatea ca transferul lui Cordea să se realizeze. Aceştia l-au contactat pe managerul lui Augsburg, Stefan Reuter, dar fostul internaţional german a refuzat să comenteze.

Reclamă

Gigi a cerut însă 4 milioane de euro pentru Cordea. Nemţii nu au vrut să ofere mai mult de 3 milioane de euro şi astfel transferul a picat.

„Sper eu din tot sufletul să se facă transferul iarna asta. Suntem în discuții cu Gigi de ceva timp, în ultima vreme și dânsul a lăsat ceva din bani. Sperăm să ajungem la un numitor comun. Nu mai e diferența așa mare între ce a cerut dânsul și ce oferă ei. Anul 2022 cred că a fost anul lui. Bundesliga e un campionat puternic. Eu sper să facă față în Germania, e foarte bine pregătit mental și sper să facă față”, spunea Neaga, în iarnă, pentru sursa citată.

Valeriu Răchită: Dacă ia FCSB titlul cu Gigi Becali, eu îmi ard licența PRO

Valeriu Răchită e pregătit să ia o decizie radicală. Fostul jucător al Stelei a anunțat că îi va da foc licenței de antrenor PRO, dacă FCSB va lua titlul în acest sezon, cu Gigi Becali la cârmă.

Reclamă 4 / 0/3

FCSB a ajuns la doar trei puncte de Farul lui Hagi, cu patru meciuri rămase de disputat. Roș-albaștrii au nevoie de patru victorii, dar și de un pas greșit al dobrogenilor pentru a pune mâna pe trofeu. În acest caz, Răchită și-ar da loc licenței PRO.

”Dacă ia FCSB titlul cu Gigi Becali, eu îmi ard licența PRO. Mă duc în centru la Universitate, am făcut Licența Pro degeaba și o ard decât să o dau la altul sau să o închiriez. E urât să o arzi, mă duc și o predau la Școala de Antrenori că nu mai am ce să fac cu ea, nu mai am nevoie.

Să vedem că e un act oficial din partea Federației, să nu mă… O să vorbesc cu prietenul meu Mihai Stoichiță, care este directorul tehnic al Federației Române de Fotbal, și o să-l întreb pentru ce mai avem licențe, pentru ce mai fac licențe de antrenor dacă a câștigat campionatul românesc o echipă care are antrenor în sufragerie.

Așa, stai acasă, ai și două-trei monitoare, dai telefon și faci prin telefon și echipa, și tot. Facem live când îmi ard cardul de licență”, a spus Răchită, citat de fanatik.ro.

După șase meciuri disputate în play-off, Farul e pe primul loc, cu 43 de puncte, cu trei mai multe decât FCSB, cu care se va întâlni, la Constanța, în penultima etapă.

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță Vezi toate știrile
Citește și