Închide meniul

Andrei Ivan a fost aproape de Bordeaux. Sorin Cârțu: „A avut ghinion”

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 25 iulie 2023, 17:58

Andrei Ivan a fost aproape de Bordeaux. Sorin Cârțu: A avut ghinion”

Andrei Ivan a fost aproape de Bordeaux

Andrei Ivan, în timpul unui meci / Foto: Hepta

Andrei Ivan a fost aproape de Bordeaux. Jucătorul legitimat la Universitatea Craiova ar fi putut părăsi echipa din Bănie în această vară. Totuși, transferul acestuia a picat, iar Sorin Cârțu a dezvăluit motivul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jucătorul din echipa lui Mihai Rotaru a fost dorit de către francezii de la Bordeaux, echipă care s-a luptat pentru promovarea în Ligue 1, în sezonul trecut. Totuși, „Les Girodins” au pierdut la limită lupta pentru avansarea în prima ligă a Hexagonului. Formația care a promovat a fost FC Metz, echipă pregătită de Laszlo Boloni.

Andrei Ivan a fost aproape de Bordeaux. De ce a picat transferul

Sorin Cârțu, fostul președinte al Universității Craiova a dezvăluit că jucătorul lui Mihai Rotaru a fost aproape de francezii de la Bordeaux. Totuși, mutarea nu s-a mai realizat, deoarece echipa nu a promovat în Ligue 1 și nu și-a mai permis să ofere suma de 3 milioane de euro pentru jucător.

„Şi Mihai Rotaru a avut ghinion într-un fel. Dacă se califică Bordeaux în Ligue 1, Ivan nu mai era pe aici. Era oferta făcută astă iarnă şi era valabilă în continuare, pe 3 milioane, şi ar fi plecat la Bordeaux în vara asta.

Dar pentru că a promovat Metz, Bordeaux nu îşi poate permite să mai dea 3 milioane ca să îl aducă pe Ivan. E mare vină şi din partea lui cu ce i se întâmplă. Am spus-o şi data trecută. E inadmisibil la 26 de ani să nu ai ambele picioare”, a spus Sorin Cârțu, potrivit fanatik.ro.

Reclamă

Andrei Ivan este un produs al academiei celor de la Universitatea Craiova. Acesta a mai fost vândut în anul 2017, pentru suma de 3 milioane de euro, la Krasnodar, în campionatul Rusiei. În cariera sa, fotbalistul cotat la 2,5 milioane de euro, conform Transfermarkt, a jucat pentru Universitatea Craiova, Krasnodar și Rapid Vienna.

Fotbalistul de 26 de ani a adunat cele mai multe meciuri pentru echipa din Bănie. Pentru formația lui Mihai Rotaru, Ivan a jucat 247 de partide. În aceste meciuri a reușit să marcheze 65 de goluri și să ofere 34 de pase decisive.

Laurențiu Reghecampf a semnat cu Universitatea Craiova. „Reghe” revine pe banca oltenilor

Potrivit informațiilor oferite de  gsp.ro, Laurențiu Reghecampf este noul antrenor al Universității Craiova. Acesta a mai pregătit echipa în sezonul 2021/2022, atunci când a reușit obțină 26 de victorii, 7 rezultate de egalitate și 12 înfrângeri.

Reclamă 4 / 0/3

Tehnicianul a fost liber de contract după despărțirea de Neftci Baku, echipă care este pregătită în prezent de un alt român, Adrian Mutu. În Azerbaidjan, Reghecampf a fost demis după ce nu a atins obiectivele propuse de conducere. Acesta a terminat campionatul azer, în sezonul trecut, pe locul al 3-lea și a pierdut finala Cupei, cu Gabala, scor 0-1.

Conform sursei citate anterior, Laurențiu Reghecampf a semnat un contract valabil până în vara lui 2024, cu opțiunea de prelungire pe unul sau doi ani. Prelungirea înțelegerii depinde de rezultatele pe care „Reghe” le va obține alături de Universitatea Craiova.

Mihai Rotaru l-a luat în calcul și pe Marius Șumudică pentru banca tehnică a echipei, dar anturajul formației l-ar fi susținut mai mult pe fostul antrenor al celor de la Neftci Baku. „Șumi” este în prezent liber de contract, după despărțirea de formația saudită Al-Raed.

În cariera sa, Laurențiu Reghecampf le-a mai pregătit pe: FC Snagov, Gloria Bistrița, FC U Craiova 1948, Concordia Chiajna, FCSB, Al-Hilal, Litex Lovech, Al-Wahda, Al-Wasl, Al-Ahli și pe Neftci Baku. Acesta s-a mai aflat pe banca Universității Craivoa în perioada iulie 2021 – iunie 2022. Alături de aceste formații, Reghecampf a câștigat 2 titluri în Liga 1 ( alături de FCSB, în sezoanele 2012/2013 și 2013/2014), o Supercupă a României (alături de FCSB, 2013/2014), o Cupă a Ligii (alături de FCSB, 2015/2016), o Cupă a Ligii din Emiratele Arabe Unite (alături de Al-Wahda, 2017/2018) și două Supercupe ale Emiratelor Arabe Unite (alături de Al-Wahda, în sezoanele 2017/2018 și 2018/2019).

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:53 Xavi a dezvăluit de ce a ales să rămână la Barcelona: „Acest proiect trebuie să continue” 15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime 15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” Vezi toate știrile
Citește și