Închide meniul

Andrei Ivan a reacționat, după Universitatea Craiova – Hermannstadt 1-0: „Mai avem foarte multe de lucrat”

Alex Ioniță Publicat: 4 august 2023, 23:56

Reclamă
Andrei Ivan a reacționat, după Universitatea Craiova – Hermannstadt 1-0: Mai avem foarte multe de lucrat”

Andrei Ivan a reacționat, după Universitatea Craiova - Hermannstadt 1-0

Andrei Ivan, în timpul unui meci / Profimedia

Andrei Ivan a reacționat, după Universitatea Craiova – Hermannstadt 1-0. Fotbalistul din echipa lui Mihai Rotaru a vorbit despre partida în care a reușit să marcheze un gol, din lovitură de la 11 metri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Universitatea Craiova s-a impus pe teren propriu împotriva celor de la Hermannstadt, cu scorul de 1-0. Astfel, Laurențiu Reghecampf a obținut prima victorie de la revenirea pe banca echipei patronate de Mihai Rotaru. Pentru olteni a marcat Andrei Ivan, în prima repriză.

Andrei Ivan a reacționat, după Universitatea Craiova – Hermannstadt 1-0. Ce concluzii a tras fotbalistul

Andrei Ivan a vorbit despre victoria echipei sale, din partida cu Hermannstadt. Fotbalistul a înscris singurul gol al partidei în prima repriză, atunci când a transformat o lovitură de la 11 metri. Astfel, atacantul și-a înscris al doilea gol din noul sezon de Liga 1.

Fotbalistul oltenilor a mai marcat și la debutul noului sezon din Liga 1, împotriva celor de la Dinamo, în deplasare. Totuși, golul respectiv a fost înscris tot din penalty, iar astfel fotbalistul nu a reușit să marcheze încă din acțiune, în noul sezon al campionatului. Ivan a tratat și acest subiect, după victoria cu Hermannstadt și a dezvăluit că echipa sa mai are de lucrat la acest capitol, dar că este încrezător și speră că vor reuși cât mai curând acest lucru.

„Un meci greu pentru noi, chiar dacă l-am dominat. Ne-am creat foarte multe ocazii, am avut nevoie de penalty totuși, sperăm să marcăm și din acțiuni. Am avut acțiuni unde puteam înscrie, dar nu a fost să fie, în minutul 90+5 am putut înscrie dar a ratat.

Reclamă
Reclamă 4

Și ei au avut ocazii, îi mulțumim portarului că ne-a salvat! A fost foarte cald, dar ne-am descurcat, contează că am câștigat. Mai avem foarte multe de lucrat, dânsul (n.r. Laurențiu Reghecampf) știe ce ne lipsește, o să lucrăm la antrenamente”, a spus Andrei Ivan, potrivit digisport.ro.

Universitatea Craiova – Hermannstadt 1-0. Laurențiu Reghecampf a obținut prima victorie de la revenirea în Bănie

Oltenii s-au impus pe teren propriu împotriva formației din Sibiu, pregătită de Marius Măldărășanu. Pentru Universitatea Craivoa a marcat Andrei Ivan, în prima repriză, dintr-o lovitură de la 11 metri. Totuși, victoria a venit și cu emoții, deoarece Hermannstadt a făcut o repriză secundă mai bună.

Victoria din etapa a 4-a a Ligii 1 reprezintă prima victorie înregistrată de Laurențiu Reghecampf, de la revenirea pe banca oltenilor. Acesta a debutat în etapa trecută, în Gruia, acolo unde trupa din Bănie a reușit să obțină un rezultat de egalitate pe terenul CFR-ului, scor 1-1. În urma victoriei, Universitatea Craiova se află, temporar, pe locul al 2-lea în Liga 1, în timp ce Hermannstadt a coborât pe poziția a 6-a.

Reclamă

Pentru echipa patronată de Mihai Rotaru urmează partida cu Poli Iași, de pe data de 12 august. Meciul contează pentru etapa a 5-a a Ligii 1 și va începe la ora 21:30. Partida va putea fi urmărită în format livetext pe As.ro.

Recomandări

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:40 27 iul.

FotoNadia Comăneci, imagini colosale la Jocurile Olimpice 2024, alături de Rafael Nadal, Serena Williams şi Carl Lewis

0:35 27 iul.

Vlad Chiricheş i-a răspuns lui Gigi Becali, după FCSB – Oţelul 0-2: „Crede că joc la mişto! Poate nu e ce vrea patronul mereu!”

0:33 27 iul.

Gigi Becali, ofertă uriaşă pentru Louis Munteanu: „M-am enervat şi mai fac transferuri”! Ce i-a propus lui Florin Tănase

0:22 27 iul.

Gigi Becali i-a făcut praf pe majoritatea jucătorilor, dar a avut un preferat după FCSB – Oţelul 0-2: „A fost cel mai bun”

0:06 27 iul.

Gigi Becali a „distrus” un jucător, după FCSB – Oţelul 0-2: „Te nenoroceşte! El a pierdut meciul!”

23:50

FCSB – Oţelul 0-2. Roş-albaştrii au suferit prima înfrângere a sezonului! Gălăţenii au trecut pe primul loc în Liga 1

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 4 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VideoUltrașii din Bănie și-au ieșit din minți, după Maribor – Universitatea Craiova 2-0. Jucătorii pe care îi cer dați afară!
Citește și