Închide meniul

Andrei Ivan e sincer după FC U Craiova 1948 – Universitatea Craiova 1-2: „Sincer? Nu îmi place cum arată jocul! Ne-au dominat!”

Dragoș Vasile Publicat: 7 august 2022, 23:59

Andrei Ivan e sincer după FC U Craiova 1948 – Universitatea Craiova 1-2: „Sincer? Nu îmi place cum arată jocul! Ne-au dominat!

Florin Prunea ştie de ce Andrei Ivan nu a fost convocat la naţională

Andrei Ivan, în timpul unui meci pentru Universitatea Craiova / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

  • FC U Craiova 1948 – Universitatea Craiova 1-2
  • Andrei Ivan, reacţie sinceră

Andrei Ivan e sincer după FC U Craiova 1948 – Universitatea Craiova 1-2. Atacantul a deschis scorul în „Bătălia Olteniei”, dar a criticat prestaţia echipei sale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Universitatea Craiova a câştigat un nou derby cu marea rivală, scor 2-1, iar Mihai Rotaru l-a învins din nou pe Adrian Mititelu. Istvan Kovacs și VAR-ul au fost în centrul atenției. E prima victorie obținută în acest sezon de echipa lui Laszlo Balint.

Andrei Ivan e sincer după FC U Craiova 1948 – Universitatea Craiova 1-2

„Suntem bucuroşi că am câştigat. Nu o mai făcusem de câteva etape. Sincer nu îmi place cum arată jocul. Jucăm din trei în trei zile. Ne-am cam dominat. Nu este vorba că nu mai pot juca. La fiecare duel, adversarul mă loveşte în zona unde mă doare.

Reclamă

Astăzi am jucat doar o repriză, probabil ca să fiu apt pentru meciul din Conference League. În Polonia ne-au dominat rău. Vom vedea mâine ce vom face. La meci au fost două galerii frumoase. Stadionul a fost plin. Fanii ne-au susţinut de la spate”, a declarat Andrei Ivan pentru Digi Sport.

Sergiu Hanca, celălalt marcator al echipei lui Mihai Rotaru, a fost în culmea fericirii după ce decis derby-ul.

Reclamă

„Începem să ne cunoaştem. Suntem câţiva jucători care au venit mai târziu. Muncim zi de zi la antrenamente. În cel mai scurt timp vom avea un meci mai consistent. A fost o lovitură liberă, am văzut că s-a întors cu cotul cumva. Nu sunt în măsură să spun dacă a fost sau nu.

Am avut un pariu cu o persoană dragă mie şi i-am făcut semn că nu e cazul să mai vorbească. Nu a fost pentru fani. Vreau ca lumea să vadă fotbal şi spectacol. Este un derby, Istvan Kovacs a ştiut să gestioneze. A fost un meci bun. Sunt convins că putem face un meci foarte bun acasă. Pornim de la 0-1. Şi dacă făceam egal, tot trebuia să înscriem. Aşteptăm un stadion plin”, a spus şi Sergiu Hanca.

Nicuşor Bancu: „Este foarte greu să joci din trei în trei zile!

Despre meci a vorbit şi Nicuşor Bancu, care este nemulţumit de programul încărcat al echipei sale.

Reclamă 4 / 0/3

„Important a fost jocul, am fost uniți, cred că asta contează cel mai mult. Este foarte greu să joci din trei în trei zile. Nu suntem pregătiți. Sper ca joi să ne revenim și să întoarcem rezultatul. Cred că au fost penalty-uri corecte toate trei.

Este important să jucăm toate minutele, mă bucur că nu s-a întrerupt. Erau importante cele trei puncte. E important să adunăm puncte cât mai multe. Încercăm să întoarcem rezultatul. Fiecare dintre noi a fost foarte motivat. Fanii sunt incredibil, atât ai lor, cât și ai noștri”, a spus Nicușor Bancu, conform digisport.ro.

FC U Craiova 1948 – Universitatea Craiova, întrerupt 10 minute

FC U Craiova 1948 – Universitatea Craiova a fost întrerupt în minutul 56 din cauza incidentelor. Istvan Kovacs i-a trimis pe jucători la vestiare, după ce mai multe torţe au fost aruncate pe teren.

Atmosfera din Bănie a fost tot mai tensionată în repriza secundă. Totul a început după ce Istvan Kovacs a dictat două penalty-uri pentru Universitatea Craiova în prima jumătate a derby-ului.

Înaintea unui corner al gazdelor, în minutul 56, ultraşii de la FC U Craiova 1948 au aruncat cu torţe pe teren. Una dintre ele a străpuns plasa porţii lui Lazar. Imediat după, aceştia au aruncat cu mai multe obiecte, printre care se numără un scaun și o sticlă de apă de plastic.

Astfel, în urma celor întâmplate pe teren, Istvan Kovacs a întrerupt meciul. Jucătorii au fost trimiși la vestiare, unde au stat 10 minute. Dacă episodul se va repeta, „centralul” poate dicta finalul de meci şi victoria echipei lui Mihai Rotaru.

Adrian Mititelu Jr. și-a ieșit din minți: „Suntem furaţi pe faţă şi cu VAR!”

Adrian Mititelu Jr. și-a ieșit din minți în timpul derby-ului FC U Craiova 1948 – Universitatea Craiova. Acesta a „tunat” pe reţelele de socializare după ce echipa lui Mihai Rotaru a obţinut două lovituri de la 11 metri în prima repriză.

Reclamă

„INCREDIBIL ASA CEVA!!!

SUNTEM FURATI PE FATA SI CU VAR!!!

MINGEA IL LOVESTE DIRECT IN CAP PE JUCATORUL NOSTRU, NU IN MANA!”, a răbufnit Adrian Mititelu Jr. pe Facebook.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
7:50 LIVE VIDEOEliza Samara – Wang Yidi (ACUM, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova - Rapid
Liga 1 • 28 mart., 14:24
Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu
Adrian Mititelu: "Mitriţă e cel mai bun fotbalist român"!
Liga 1 • 21 mart., 21:43
Adrian Mititelu: „Mitriţă e cel mai bun fotbalist român”! Mesaj direct pentru Mihai Rotaru: „Dacă are bani, de ce nu?”
"Mai poate ajunge Alex Mitriţă la EURO 2024?" Edi Iordănescu a răspuns fără să stea pe gânduri: "Trenul e în mers"
AntenaPLAY • 21 mart., 16:05
„Mai poate ajunge Alex Mitriţă la EURO 2024?” Edi Iordănescu a răspuns fără să stea pe gânduri: „Trenul e în mers”
"Poate Universitatea Craiova să câştige titlul?" Răspunsul dat imediat de Valentin Mihăilă
Liga 1 • 20 mart., 13:27
„Poate Universitatea Craiova să câştige titlul?” Răspunsul dat imediat de Valentin Mihăilă
Gigi Corsicanu, propunere în direct pentru Dan Şucu
WTA • 20 mart., 9:23
Gigi Corsicanu, propunere în direct pentru Dan Şucu! Şeful de la Rapid, răspuns fabulos: „Dau eu berea!”