Închide meniul

Andrei Ivan, ratare uluitoare în CFR Cluj – Universitatea Craiova! Nu a reuşit să înscrie cu poarta goală!

Bogdan Stănescu Publicat: 30 iulie 2023, 22:28

Reclamă
Andrei Ivan, ratare uluitoare în CFR Cluj – Universitatea Craiova! Nu a reuşit să înscrie cu poarta goală!

Andrei Ivan, ratare uluitoare în CFR Cluj - Universitatea Craiova!

Ratarea uluitoare a lui Andrei Ivan / captură orangesport.ro

Andrei Ivan, ratare uluitoare în CFR Cluj – Universitatea Craiova. În minutul 43, atacantul Universităţii Craiova a avut o ocazie monumentală.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pe un contraatac, Andrei Ivan a scăpat singur cu portarul lui CFR Cluj. Răzvan Sava a alunecat, iar Andrei Ivan s-a aflat cu poarta goală.

Andrei Ivan, ratare uluitoare în CFR Cluj – Universitatea Craiova!

Atacantul Universităţii Craiova a alunecat şi el în momentul execuţiei şi balonul trimis de el s-a dus pe lângă poartă.

Ratarea lui Andrei Ivan cu poarta goală a amintit de penalty-ul ratat cu FCSB în sezonul trecut. Şi atunci Andrei Ivan a alunecat înainte de a trage, iar balonul s-a dus mult peste poartă.

Ratarea uriaşă a lui Andrei Ivan a avut loc la scorul de 1-1. CFR Cluj şi Universitatea Craiova au intrat la cabine la egalitate.

Reclamă

Universitatea Craiova a deschis scorul în minutul 10, prin Creţu. CFR Cluj a egalat în minutul 39, prin Yeboah.

Laurenţiu Reghecampf, înainte de CFR Cluj – Universitatea Craiova: „Avem un avantaj, trebuie să profităm”

Laurenţiu Reghecampf debutează pe banca Universităţii Craiova în derby-ul cu CFR Cluj, disputat în deplasare. Reghe s-a arătat încântat că primul său meci pe banca Universităţii Craiova este chiar un derby. El a spus că echipa lui are un avantaj, acela că, spre deosebire de CFR Cluj, nu joacă în cupele europene în acest sezon.

Mă bucur că avem parte de un meci important duminică. Îl vom pregăti bine şi ne dorim foarte mult să câştigăm meciul.

Reclamă 4 / 0/3

Oricând joci cu CFR este un meci dificil. Este o echipă care a câştigat foarte mulţi ani la rând campionatul, o echipă cu jucători cu multă experienţă, au mai fost aduşi jucători de valoare, deci va trebui să pregătim foarte bine meciul, să ne ridicăm şi noi la un nivel foarte bun pentru că altfel nu va fi posibil să câştigi în Gruia.

Clar este un avantaj (n.r.: pentru Universitatea Craiova că CFR joacă în cupele europene) şi trebuie să profităm de acest lucru. Faptul că joci în cupele europene îţi creează un dezavantaj. În primul rând oboseală în plus, stresul de care ai parte.

Să nu vă gândiţi că cei de la CFR Cluj nu au ca obiectiv să se califice mai departe. Cred eu că este un obiectiv foarte important pentru ei, din toate punctele de vedere, mai ales cel financiar, să reuşească să ajungă în grupele Conference League.

Ambele meciuri pentru ei vor fi foarte importante, dar au destui jucători în lot. Cu siguranţă şi la meciul cu noi vor fi foarte bine”, a declarat Laurenţiu Reghecampf la conferinţa de presă de dinainte de CFR Cluj – Universitatea Craiova.

CFR Cluj are maximum de puncte după primele două etape

CFR Cluj caută a treia victorie din acest sezon de Liga 1. Cu un nou antrenor şi foarte multe schimbări în echipă, clujenii au câştigat partida de pe teren propriu cu Poli Iaşi, după care au câştigat duelul de la Arad cu UTA.

De partea cealaltă, Universitatea Craiova are patru puncte după primele două etape. Mai întâi, oltenii au câştigat duelul de pe Arcul de Triumf cu Dinamo, după care au remizat pe teren propriu cu Oţelul Galaţi.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și