Închide meniul

Andrei Ivan s-a accidentat în Universitatea Craiova – Petrolul 2-1. Anunţul îngrijorător al lui Mirel Rădoi

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 16 octombrie 2022, 12:39

Andrei Ivan s-a accidentat în Universitatea Craiova – Petrolul 2-1. Anunţul îngrijorător al lui Mirel Rădoi

Florin Prunea ştie de ce Andrei Ivan nu a fost convocat la naţională

Andrei Ivan, într-un meci pentru Universitatea Craiova / Hepta

Mirel Rădoi a anunţat că Andrei Ivan s-a accidentat în Universitatea Craiova – Petrolul 2-1. Tehnicianul oltenilor a dezvăluit că atacantul este incert pentru confruntarea din Cupa României, cu Hermannstadt.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Universitatea Craiova a învins in extremis Petrolul, graţie golului marcat de Rivaldinho în minutele de prelungiri. Andrei Ivan a fost titular pe „Ion Oblemenco”, fiind înlocuit în minutul 60, chiar de către autorul golului.

Andrei Ivan s-a accidentat în Universitatea Craiova – Petrolul. Anunţul lui Mirel Rădoi

Mirel Rădoi s-a arătat îngrijorat la finalul meciului din etapa a 14-a. Tehnicianul oltenilor a declarat că Andrei Ivan a suferit o accidentare musculară, şi probabil nu va evolua în partida din Cupa României. Totodată, Rădoi a dezvăluit că nu doar Ivan va lipsi în meciul cu Hermannstadt.

”Nu ştim dacă Ivan are ruptură, vom vedea de mâine încolo, sau luni, când va face un control. Probabil el şi alţi câţiva jucători nu vor fi disponibili pentru partida de Cupa României de miercuri cu Hermannstadt”, a declarat Mirel Rădoi, conform digisport.ro.

În acest sezon, Andrei Ivan a bifat 18 partide pentru Universitatea Craiova, marcând şase goluri, în toate competiţiile.

Reclamă

Sorin Cârţu, impresionat de doi jucători, după Universitatea Craiova – Petrolul 2-1

Sorin Cârţu a oferit prima reacţie, după Universitatea Craiova – Petrolul 2-1. Preşedintele oltenilor i-a remarcat pe Andrei Ivan şi pe Jovan Markovic, în victoria dramatică de pe „Ion Oblemenco”.

Sorin Cârţu s-a declarat nemulţumit de faptul că Universitatea Craiova a obţinut victoria in extremis cu Petrolul. În ciuda acestui fapt, oficialul clubului oltean a lăudat schimbările făcute de Mirel Rădoi.

Remarcaţii lui Cârţu au fost Andrei Ivan şi Jovan Markovic. Cel din urmă a fost introdus în minutul 70, în locul lui Sergiu Hanca.

Reclamă 4 / 0/3

„Când iei 3 puncte, te bucuri. Nu sunt mulţumit, dar când dai gol sau primeşti în minutul 90, mai pui şi pe şansă şi pe neşansă. Puteam să dăm gol mai devreme. Au fost nişte şuturi periculoase, cu puţină şansă puteau să intre în poartă. Eu zic că a mizat bine şi a schimbat foarte bine Mirel.

Nu înţeleg ce se întâmplă şi nu găsesc o rezolvare. Chiar şi eu am avut o discuţie şi le-am spus că tot ce ni se întâmplă, ni se întâmplă în primul sfert de oră din repriza a doua. A intervenit bine Arlauskis, dar la faza aia trebuia şi el ajutat. A avut un reflex deosebit.

Ivan şi Markovic sunt jucători care creează frisoase printre echipe. Vin şi după nişte accidentări, în special Andrei. Sunt puţin în urmă cu ritmul de joc. Ei sunt importanţi pentru noi. Markovic a avut o perioadă cu două meciuri excelente, dar aşa e la vârsta lui. Mă bucur pentru Rivaldinho, a mai apărut cu gol care a fost anulat aiurea la partida cu Mioveni”, a declarat Sorin Cârţu, pentru Digi Sport.

Recomandări
  • Mirel Rădoi, anunţ îngrijorător despre Andrei Ivan
  • Atacantul s-a accidentat în Universitatea Craiova – Petrolul

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 13:21 LIVE VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang e ACUM în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” 11:15 AS.ro LIVE | Dan Chilom a fost invitatul lui Dan Pavel. A jucat în Finlanda și are o școală de fotbal! 11:01 Ioan Andone a dat verdictul! Pe cine vede campioană sezonul următor: „A demonstrat” 10:51 Fanii lui Manchester City au găsit singurul vinovat pentru eliminarea din Champions League: „Prostul săptămânii” 10:22 Cristiano Ronaldo a câştigat procesul cu Juventus! Suma uriaşă pe care trebuie să o plătească „Bătrâna Doamnă” Vezi toate știrile
Citește și