Închide meniul
Foto

Andrei Ivan și-a cerut iubita de soție! Atacantul a făcut marele pas înaintea derby-ului Universitatea Craiova – FCSB

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 5 mai 2022, 22:26

Andrei Ivan și-a cerut iubita de soție! Atacantul a făcut marele pas înaintea derby-ului Universitatea Craiova – FCSB

Andrei Ivan și Anda Butuc sunt împreună de la sfârșitul anului trecut

Instagram Anda Butuc

Andrei Ivan și-a cerut iubita de soție. Atacantul lui Laurențiu Reghecampf a facut marele pas chiar înaintea derby-ului Universitatea Craiova – FCSB. Iubita sa, Anda Butuc, a făcut anunțul pe rețelele de socializare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anda Butuc a postat pe Instagram o fotografie cu Andrei Ivan și inelul de logodnă pe care l-a primit de la atacantul Universității Craiova.

Andrei Ivan și-a cerut iubita de soție

„Am spus DA”, a scris Anda Butuc, pe Instagram.

 
View this post on Instagram
 
A post shared by A||B (@andda_b_)

Anda Butuc și Andrei Ivan sunt împreună de la finalul anului trecut. Înainte să se cupleze cu actuala lui iubită, atacantul Universității Craiova a fost într-o relație cu Kate, un model din Belarus pe care a cunoscut-o în Rusia, în perioada petrecută la Krasnodar.

Reclamă

Universitatea Craiova – FCSB se joacă cu casa închisă

FCSB va avea parte de un adevărat infern la Craiova. Toate biletele la marele derby s-au vândut cu 4 zile înainte de meci. Echipa lui Laurenţiu Reghecampf vrea victorie pentru a pune presiune pe FCSB în lupta pentru locul al doilea.

Chiar dacă stadionul va fi arhiplin, Gigi Becali crede că echipa sa nu poate fi oprită de nimeni. În turul din play-off, Universitatea Craiova a câștigat cu 2-0 pe Arena Națională împotriva FCSB-ului. A fost singurul eșec de până acum pentru roș-albaștri în play-off, care, în rest, au legat victorii pe linie.

În sezonul regular, FCSB a câștigat ambele meciuri cu Universitatea Craiova, 4-1 la București și 3-2 pe „Ion Oblemenco”. Echipa lui Gigi Becali e la două puncte de liderul CFR Cluj.

Reclamă 4 / 0/3

Andrei Ivan face sezonul carierei

Atacantul de 25 de ani are 15 goluri și 11 assist-uri în 35 de meciuri disputate pentru Universitatea Craiova în acest sezon, în toate competițiile. E de departe cel mai bun sezon din carieră pentru el.

Andrei Ivan a marcat un gol de generic în FC Argeș – Universitatea Craiova 0-4, în etapa a șaptea din play-off. Fotbalistul oltenilor a prins un șut cu interiorul, la colțul lung, care nu i-a lăsat nicio șansă lui Greab.

1,6 milioane de euro este cota lui Andrei Ivan, potrivit transfermarkt.com. El are 13 selecții la naționala României.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” Vezi toate știrile
Citește și