Închide meniul

Andrei Ivan şi Ştefan Baiaram, mesaje de mobilizare înaintea barajului cu Botoşani: „Nu ne-a doborât Cupa!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 20 mai 2022, 22:50

Andrei Ivan şi Ştefan Baiaram, mesaje de mobilizare înaintea barajului cu Botoşani: „Nu ne-a doborât Cupa!

Andrei Ivan a reuşit o "dublă" pentru Universitatea Craiova

Andrei Ivan, în timpul unui meci disputat de Universitatea Craiova / Facebook Universitatea Craiova

Andrei Ivan şi Ştefan Baiaram, mesaje de mobilizare înaintea barajului cu Botoşani. Cei doi nu concep ca Universitatea Craiova să rateze calificare în Conference League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ştefan Baiaram e de părere că barajul pentru Conference League cu FC Botoşani va fi unul extrem de greu. După ce a reuşit un gol în Universitatea Craiova – Farul Contanţa 4-1, Baiaram face apel la fani să creeze o atmosferă incredibilă la baraj pentru a ajuta echipa să se califice în preliminariile Conference League.

Andrei Ivan şi Ştefan Baiaram, mesaje de mobilizare înaintea barajului cu Botoşani

Ne aşteaptă barajul cu Botoşani, care va fi foarte greu şi sperăm să mergem în cupele europene. Va fi un meci foarte greu, este o echipă arţăgoasă, dar dacă suporterii vor fi alături de noi ca în seara asta, sigur vom câştiga„, a spus Ştefan Baiaram despre partida cu FC Botoşani.

Şi Andrei Ivan sună mobilizarea înaintea partidei cu FC Botoşani. Atacantul Universităţii Craiova a marcat un gol în partida cu Farul Constanţa.

O să vină o săptămână în care o să ne antrenăm 100% și o să câștigăm. Trebuie să fim tare psihic, nu ne-a doborât Cupa. Așa a fost să fie, trebuie să ne pregătim pentru meciul cu Botoșani„, a spus şi Andrei Ivan la digisport.ro.

Reclamă

Ştefan Baiaram, despre interesul Fiorentinei pentru el

În ultima perioadă s-a speculat faptul că Ştefan Baiaram ar fi pe lista celor de la Fiorentina. Atacantul Universităţii Craiova e conştient că mai are mult până să emită pretenţii pentru un transfer în Serie A.

Mă bucur foarte mult că am înscris, că am ajutat echipa şi am câştigat. A fost un sezon mult mai bun şi mă bucur foarte mult. Am lucrat din greu, Mister mi-a dat încredere şi vorbeşte în fiecare zi cu el. Îmi pare rău că am pierdut Cupa şi Campionatul Colegii mai fac glume cu mine, dar este foarte departe de mine acest lucru (n.r. – transferul la Fiorentina)„, a spus Ştefan Baiaram după Universitatea Craiova – Farul Constanţa.

Universitatea Craiova – Farul 4-1. Laurențiu Reghecampf, victorie la scor în fața lui Gică Hagi

Echipa lui Laurențiu Reghecampf a încheiat sezonul cu o victorie și se pregătește de barajul pentru Conference League cu FC Botoșani. Universitatea Craiova a învins-o pe Farul Constanţa cu scorul de 4-1 (2-1), vineri seara, pe teren propriu, într-un meci din etapa a 10-a, ultima, a fazei play-off a Ligii I de fotbal.

Reclamă 4 / 0/3

Universitatea, care venea după trei înfrângeri consecutive (două în campionat şi una în Cupa României), s-a impus prin golurile marcate de Ante Roguljic (21), Ştefan Vlădoiu (24), Ştefan Baiaram (54) şi Andrei Ivan (90+3). Elvir Koljic a furnizat două pase de gol, iar Baiaram alte două. Vlădoiu a marcat primul său gol în Liga I.

Pentru Farul a înscris spaniolul Jefte Betancor (27), după ce Marius Constantin a degajat mingea în colegul său Dan Nistor.

Farul a avut o mare ocazie de a egala în finalul primei reprize, dar Ionuţ Larie a trimis în transversală (45+1).

În sezonul regulat, Farul s-a impus cu 1-0 la Ovidiu, iar Universitatea a câştigat cu 1-0 la Craiova. Echipa din Bănie s-a impus în ambele partide din play-off, cu 3-0 şi 4-1.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și