Închide meniul

Andrei Nicolescu a anunţat că Dinamo pregăteşte noi lovituri pe piaţa transferurilor: „Asta ne dorim!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 17 ianuarie 2024, 23:22

Reclamă
Andrei Nicolescu a anunţat că Dinamo pregăteşte noi lovituri pe piaţa transferurilor: „Asta ne dorim!

Andrei Nicolescu a atacat arbitrajul după CFR Cluj - Dinamo 4-0

Andrei Nicolescu/ Captură AntenaSport

Andrei Nicolescu a anunţat că Dinamo pregăteşte noi lovituri pe piaţa transferurilor. Echipa lui Kopic a transferat în această iarnă 4 jucători.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo a transferat deja în această iarnă 4 jucători, iar Andrei Nicolescu a anunţat şi alte mutări pentru ca echipa să scape de retrogradare.

Andrei Nicolescu a anunţat că Dinamo pregăteşte noi lovituri pe piaţa transferurilor

Dinamo i-a transferat în această iarnă pe Darko Velkovski, Domagoj Pavicic, Petru Neagu şi Eddy Ghanore, dar Andrei Nicolescu anunţă că nu se va opri aici.

Nu e niciun val, se întâmplă lucruri, unele când vrem noi, unele când se poate. De partea tehnică o să vă spună domnul Kopic, dar sunt transferuri în care noi credem pentru că d-aia le-am făcut. Am anunțat că ne dorim minimum cinci transferuri, deci mai așteptăm”, a spus  administratorul special de la Dinamo la sport.ro.

Dinamo a transferat un jucător trecut pe la Manchester City şi Napoli

Dinamo a transferat un jucător trecut pe la Manchester City şi Napoli! Eddy Gnahore, mijlocaş francez de 30 de ani, a semnat cu formaţia din Ştefan cel Mare, în această iarnă.

Reclamă

Dinamo a efectuat deja trei transferuri, în această perioadă de mercato. Darko Velkovski, Domagoj Pavicic şi Petru Neagu au semnat cu formaţia antrenată de Zeljko Kopic.

„Bine ai venit, Eddy Gnahoré!

Suntem pregătiți să anunțăm, prin intermediul paginilor oficiale de comunicare ale clubului nostru, transferul la Dinamo București al mijlocașului central Eddy Gnahoré, ultima oară la Ascoli, în Serie B.

Reclamă 4 / 0/3

Născut în Franța, având părinți de origine din Coasta de Fildeș, Eddy Gnahoré (30 de ani) și-a început cariera de profesionist în Anglia, la Birmingham City, iar la 20 de ani a făcut pasul în campionatul italian.

Carrarese, Napoli, Carpi, Crotone, Perugia, Palermo și Ascoli (Italia), Amiens (Franța) și Wuhan (China) sunt echipele la care a evoluat noul mijlocaș dinamovist.

15 meciuri a jucat Eddy Gnahoré pentru Ascoli în acest sezon competițional, 14 în Serie B și unul în Cupa Italiei.

63 de partide are Eddy Gnahoré în Serie B, liga secundă a campionatului italian: 14 pentru Perugia, 35 pentru Palermo și 14 pentru Ascoli. A jucat un singur meci în Serie A, în Crotone vs Bologna, în 2017.

51 jocuri și 4 goluri a adunat Eddy Gnahoré pentru Amiens în Ligue 1, prima divizie a campionatului francez”, a anunţat Dinamo, pe contul oficial de Facebook.

Eddy Gnahore, al patrulea transfer al iernii la Dinamo

De-a lungul carierei, Gnahore a trecut pe la două formaţii de top din Europa, Manchester City şi Napoli. Francezul a evoluat la formaţia U18 a „cetăţenilor”, timp de două sezoane, între 2010 şi 2012.

Ulterior, în iarna lui 2016, Gnahore a fost transferat de Napoli de la Carrarese. Doar un sezon a stat sub contract cu campioana Italiei următorul jucător al lui Dinamo, fiind împrumutat la trei echipe în această perioadă, urmând ca în vara lui 2018, să fie transferat definitiv de către Perugia.

Reclamă

De asemenea, Eddy Gnahore a evoluat în 51 de meciuri în Ligue 1, reuşind să marcheze şi patru goluri. Acesta a bifat şi două selecţii la naţionala U18 a Franţei, fiind cotat, în prezent, la 400.000 de euro, conform site-urilor de specialitate.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:45 Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol 23:40 Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă 23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! Vezi toate știrile
Citește și