Închide meniul

Andrei Nicolescu i-a dat replica lui Gigi Becali, după FCSB – Dinamo: „S-a vorbit că o să fie iureş”

Alex Masgras Publicat: 23 iulie 2023, 8:57

Reclamă
Andrei Nicolescu i-a dat replica lui Gigi Becali, după FCSB – Dinamo: „S-a vorbit că o să fie iureş

Andrei Nicolescu i-a dat replica lui Gigi Becali, după FCSB - Dinamo

Jucătorii lui Dinamo / Hepta

Andrei Nicolescu i-a dat replica lui Gigi Becali, după FCSB – Dinamo. „Câinii” au pierdut cu 1-2 derby-ul de pe stadionul Arcul de Triumf, la finalul unui meci în care FCSB a tremurat pentru cele trei puncte.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Echipa lui Elias Charalambous a început foarte bine meciul şi a dominat prima repriză, dar a făcut un pas în spate pe final, atunci când Dinamo a reuşit să înscrie prin Goncalo Gregorio. În cele din urmă, formaţia roş-albastră a obţinut toate cele trei puncte.

Andrei Nicolescu i-a dat replica lui Gigi Becali, după FCSB – Dinamo: „S-a vorbit că o să fie iureş”

La finalul partidei de pe Arcul de Triumf, Andrei Niculescu i-a dat replica lui Gigi Becali, cel care declara că se aşteaptă la o diferenţă mare de scor. Nicolescu a mai spus că echipa sa şi-a respectat prea mult adversarii, dar are încredere că Dinamo va arăta mult mai bine în curând:

„A fost destul de greu. În prima repriză nu am făcut un joc prea bun. Suntem mici, dar o să creștem mari. Încă ne mai lipsește dinamica. Cred că tratăm cu prea mult respect adversarii și de aici vine, dar o să creștem, o să fie bine.

Tribunele au fost prea mici pentru un astfel de derby. Sunt convins că un alt stadion ar fi oferit un spectacol mai frumos.Nu cred că asta e important (n.r – că meciul nu a fost amânat). S-a și vorbit că o să fie iureș și nu știu dacă ați văzut vreun iureș pe teren. Important e ca noi să câștigăm meciurile de Liga 1 ca să ne obișnuim cu așa ceva. Sunt convins că peste câteva meciuri o să arătăm cu totul și cu totul altfel. Asta este, poate a venit prea devreme.

Reclamă

Per ansamblu, repriza a doua mai bună. Sunt un pic nemulțumit că ne-am grăbit la finalizare și sunt nemulțumit că diferența nu e asta din prima repriză, dar ne trezim. O să vedeți că o să creștem și o să arătăm din ce în ce în ce mai bine”, a declarat Andrei Nicolescu, la finalul meciului dintre FCSB şi Dinamo.

Ovidiu Burcă, după FCSB – Dinamo 2-1

Ovidiu Burcă a vorbit după FCSB – Dinamo 2-1 despre situaţia din Ştefan cel Mare. „Câinii” au început noul sezon cu două înfrângeri, 0-2 cu Universitatea Craiova şi 1-2 cu FCSB.

Burcă a avut un mesaj clar pentru conducere, să rezolve problemele interne şi să aducă şi jucători de nivelul Ligii 1.

Reclamă 4 / 0/3

„Nu ştiu dacă pot să spun că sunt dezamăgit, dar mă încearcă un sentiment de tristeţe. Trebuie să vedem lucrurile obiectiv, aşa cum sunt ele. E o diferenţă mare între noi şi ei la momentul ăsta. O anticipam, dar credeam că prin organizare, disciplină şi entuziasm putem să remontăm decalajul ăsta de forţă, de valoare. Ne-a învins azi o echipă mai bună decât noi, ăsta e adevărul, de aici trebuie să pornim.

Suntem departe de play-off, trebuie să fim realişti, dar în acelaşi timp trebuie să ne rezolvăm problemele pentru că nu aşteaptă nimeni. Am avut câteva momente de joc bun, cred eu că au venit pentru că FCSB a luat piciorul de pe acceleraţie.

E o echipă de forţă, de talent, mi s-a confirmat că e cea mai bună echipă din campionat. Astăzi mă aşteptam la un pic mai mult, la mai mult curaj, în prima repriză am fost timizi, ăsta e singurul lucru pe care pot să îl reproşez”, a spus Burcă, citat de digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” Vezi toate știrile
Citește și