Închide meniul

Andrei Nicolescu, mesaj clar pentru antrenorii care au negociat cu Dinamo! Situație incredibilă la echipă

Viviana Moraru Publicat: 30 noiembrie 2023, 10:43

Reclamă
Andrei Nicolescu, mesaj clar pentru antrenorii care au negociat cu Dinamo! Situație incredibilă la echipă

Andrei Nicolescu, mesaj clar pentru antrenorii care au negociat cu Dinamo după plecarea lui Burcă

Andrei Nicolescu, preşedintele lui Dinamo / Antena Sport

Andrei Nicolescu a transmis un mesaj clar pentru antrenorii care au negociat cu Dinamo, după plecarea lui Ovidiu Burcă. După mai multe runde de negocieri, purtate cu diverși tehnicieni, administratorul special al „câinilor” le-a transmis acestora că nimic nu este decis încă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo a rămas fără antrenor, după ce Ovidiu Burcă a demisionat. Pe lista „câinilor” se află mai mulți antrenori, printre care Florin Bratu sau Ionuț Chirilă.

Andrei Nicolescu, mesaj clar pentru antrenorii care au negociat cu Dinamo

Conform digisport.ro, Andrei Nicolescu nu s-a decis în privința viitorului antrenor al lui Dinamo, astfel că le-a transmis un mesaj clar tehnicienilor cu care a negociat după plecarea lui Burcă. „Nu am luat încă nicio decizie, te rog să ne înțelegi. Vorbim mâne dimineață”, le-a transmis târziu în noapte Nicolescu antrenorilor cu care a negociat.

După plecarea lui Ovidiu Burcă, mai mulți antrenori au transmis clar că nu vor să o preia pe Dinamo, printre eii fiind și Dorinel Munteanu. Astfel, „câinii” rămân cu variante precum Florin Bratu, Ionuț Badea, Ionuț Chirilă sau Ianis Zicu.

Bratu este favorit însă să o preia pe Dinamo, fiind preferat și de către suporteri. Fostul atacant este în prezent director tehnic la CS Dinamo, formație din Liga a 3-a.

Reclamă

Sursa menționată mai sus mai notează faptul că oficialii lui Dinamo sunt în așteptarea unui semn și de la Mircea Lucescu. Conducerea clubului din Ștefan cel Mare speră ca Il Luce să dea o mână de ajutor clubului și să revină la formația alb-roșie.

Până la numirea unui nou antrenor, echipa va fi pregătită de Sorin Colceag și Iulian Mihăescu. Dinamo se va duela cu Sepsi în etapa viitoare de Liga 1, meciul fiind programat luni, de la ora 20:00, în format live text, pe AS.ro.

Ioan Andone ştie care a fost greşeala majoră pe care a făcut-o Ovidiu Burcă la Dinamo

Ioan Andone ştie care a fost greşeala majoră pe care a făcut-o Ovidiu Burcă la Dinamo. „Fălcosul” consideră că Burcă nu s-a axat pe obţinerea punctelor, acesta fiind motivul pentru care a trebuit să plece de la Dinamo.

Reclamă 4 / 0/3

”A fost entuziasm foarte mare cu promovarea și nu au analizat bine. Nu au fost în regulă transferurile. Nu au fost reușite, nu au luat jucători care să aducă puncte, nu contează impresia artistică. A greșit, nu s-a axat pe acumularea punctelor. Aștepți un meci, două, dar nu zece.

Jucătorul își pierde din încredere, nu mai are entuziasm, are teamă. În ultimii 30 de metri, nu s-au creat ocazii. El a vrut să joace ca o echipă mare, e filosofia lui, dar trebuie să intri în lupta directă. Au avut o problemă mare, prin numărul de goluri înscrise, e clar.

Nu poți să vorbești până nu vine perioada de transferuri. Dacă rămânea, sunt convins că Burcă schimba șase-șapte jucători, care nu au demonstrat că merită să fie la Dinamo. Eu nu pot să dau nume. Trebuie să aduci un număr ’9’, doi jucători rapizi în părți. Îți mai trebuie mijlocaș central, un fundaș central”, a declarat Ioan Andone pentru digisport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:56 LIVE VIDEOSlovenia – România se joacă ACUM, în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” Vezi toate știrile
Citește și