Închide meniul

Andrei Nicolescu, replică dură pentru Vlad Iacob: „Se face singur de râs, nu gândeşte”

Bogdan Stănescu Publicat: 28 iulie 2023, 15:50

Andrei Nicolescu, replică dură pentru Vlad Iacob: „Se face singur de râs, nu gândeşte

Andrei Nicolescu, replică dură pentru Vlad Iacob

Andrei Nicolescu, preşedintele lui Dinamo / Antena Sport

  • Andrei Nicolescu, răspuns dur pentru Vlad Iacob
  • Vlad Iacob le-a cerut acţionarilor lui Dinamo să finanţeze clubul

Andrei Nicolescu, replică dură pentru Vlad Iacob. Preşedintele lui Dinamo i-a răspuns administratorului special, după ce acesta a solicitat astăzi să fie aduse sume de bani în club.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vlad Iacob a organizat astăzi o conferinţă de presă în care le cerea acţionarilor să finanţeze clubul. Vlad Iacob susţinea că Dinamo are datorii de aproape 8 milioane de euro, 800.000 fiind bani care trebuie plătiţi rapid.

Andrei Nicolescu, replică dură pentru Vlad Iacob: „Se face singur de râs, nu gândeşte”

“Nu sunt uimit. Este încă o dovadă de egocentrism. Cu un singur lucru din declaraţia dânsului sunt de acord. Interesele personale nu trebuie să primeze la Dinamo. Doar că el nu gândeşte. 

Reclamă

Eu cred că Vlad se face singur de râs, dar este treaba lui. Din toată echipa, toţi care suntem acolo, toţi suntem nebuni? Este încă o dovadă de egocentrism, este încă o perioadă scurtă. Asta se va încheia.

Este treaba lui ce declară. Într-o societate normală, cineva care lucra în interesul acţionarilor, putea ieşi cu astfel de declaraţii? Nu suntem într-o societate normală. Dânsul este egocentric. Nu se vede decât pe dânsul.

Reclamă

„E singurul post pe care l-a deţinut vreodată”

Dacă el consideră că interesul lui este mult mai important să fie cu drept de semnătură decât interesul lui Dinamo. Se luptă pentru postul ăsta, pentru că, într-adevăr, este singurul post pe care l-a deţinut vreodată.

Eu sper ca în ceasul al 13-lea să îşi dea seama că se face de râs. Să plece demn. El răspunde şi o face din postura de oficial al clubului. El va răspunde pentru aceste declaraţii. 

Pe data de 17 august este data la care a fost convocată AGA. Dânsul este posibil să o dea în penibil şi să conteste hotărârea, dar ar fi de un penibil absolut”a declarat Andrei Nicolescu pentru fanatik.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Vlad Iacob trage un semnal de alarmă: „Dinamo are nevoie de finanțare acum”! Anunţă datorii de aproape 8 milioane de euro

Vlad Iacob trage un semnal de alarmă. Administratorul special al lui Dinamo a organizat astăzi o conferinţă de presă. Vlad Iacob a susţinut că datoriile curente ale clubului sunt de 800.000 de euro şi că, în afară de acestea, Dinamo mai are datorii de 7 milioane de euro.

Vlad Iacob a precizat că, până acum, acţionarii au introdus în club aproximativ 2 milioane de euro.

În prezent, în pofida informațiilor transmise pe diverse canale, pe lângă lucruri care reprezintă o normalitate pentru multe lucruri mici din Superligă – cum ar fi plata salariilor la zi și posibilitatea de a face transferuri – Dinamo are următoarea situație: astăzi, clubul are datorii curente de aproximativ 800.000 de euro și un singur plan de reorganizare aprobat. (…) Mai sunt datorii totale de aproximativ 7 milioane de euro.

Nu consider că mă aflu într-un război cu acționarii clubului. Sunt, evident, niște diferențe de viziune, dar nu sunt într-un război. Sunt niște divergențe de viziune și cred că, într-o echipă, scopul și vizunea ar trebui să fie comune. Cred că persoanele cu experiză trebuie să fie cele care coordonează proiectul, iar între mine și Red&White, dar mai ales între mine și domnul Andrei Nicolescu, e o incompatibilitate conceptuală, de viziune, de conduită, de abordare și de implementare.

Am descoperit incompatibilitatea pe parcurs. Lucrurile s-au schimbat din punctul meu de vedere. În primul rând, Dinamo are nevoie de finanțare acum. Astăzi, clubul nu poate angaja persoane competente, de nivel înalt, de care are atât de mare nevoie pentru a funcționa așa cum e normal pentru un club de talia lui Dinamo. Repet, astăzi nu avem această posibilitate, așa că e nevoie de o finanțare rapidă, serioasă, care să confere clubului posiblitatea de a ajunge la nivelul care merită.

În interiorul clubului au ajuns sub 1,4 milioane de euro. Am cunoștințe că s-au mai făcut plăți pentru ridicarea interdicției la transferuri, undeva spre 400.000 de euro. Acționarii au făcut aceste plăți. Nu știu detaliile din interiorul Red&White. Ajungem, deci, pe la 1,8 – 1,9 milioane de euro. Au mai fost niște plăți făcute pentru prime, pentru cantonament. În total, undeva pe la două milioane de euro. Probabil sub.

Ca să putem reproiecta clubul, avem nevoie de bani, nu de promisiuni! Cu această datorie curentă de aproape 800.000 de euro, nu putem reproiecta clubul așa cum ne-am dori”, a declarat Vlad Iacob într-o conferinţă de presă.

Reclamă

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15
apr.
23:55
Cristiano Bergodi, criză de nervi după Rapid – Sepsi 0-1! Întrebarea care l-a scos din minţi: „Nu mă înveţi tu fotbal!”
15
apr.
23:29
Dan Şucu a anunţat o decizie radicală la Rapid după a patra înfrângere la rând în play-off a giuleştenilor!
15
apr.
23:17
Cristiano Bergodi, anunţ despre plecarea de la Rapid, după înfrângerea cu Sepsi: „Cel mai greu moment!”
15
apr.
23:16
Reacţia lui Paul Iacob, după ce suporterii giuleşteni i-au cerut demisia lui Bergodi: „Noi suntem principalii responsabili”!
15
apr.
22:52
Reacţia lui Marius Ştefănescu după ce a fost înjurat de fanii Rapidului! Mesajul către suporterii giuleşteni
15
apr.
22:43
Fanii de la Rapid i-au cerut demisia lui Cristiano Bergodi! Numele lui Marius Şumudică, scandat în Giuleşti
15
apr.
22:21
Florinel Coman, sfătuit să nu se grăbească să plece de la FCSB! Când ar putea prinde un transfer de vis
15
apr.
22:20
FotoRapid – Sepsi 0-1. Debeljuh a dat lovitura în prelungirile partidei! Fanii giuleşteni i-au cerut demisia lui Bergodi
15
apr.
21:44
„Trebuia schimbat şi antrenorul!” Cristiano Bergodi a răbufnit şi a explicat de ce a exclus din lot trei jucători de la Rapid
15
apr.
21:19
FotoFanii Rapidului, reacţie vehementă după ce au văzut spectacolul pirotehnic de la Leverkusen! Mesaje dure de protest
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Prima reacţie a lui Ovidiu Haţegan după faza controversată din Dinamo - Poli Iaşi
Liga 1 • 15 apr., 20:50
Prima reacţie a lui Ovidiu Haţegan după faza controversată din Dinamo – Poli Iaşi: „Am greşit, îmi pare rău!”
Primul transfer realizat de Dinamo, pentru sezonul viitor
Liga 1 • 15 apr., 17:30
Primul transfer realizat de Dinamo, pentru sezonul viitor! Cu cine s-au înţeles „câinii”
Reacţia lui Kyros Vassaras, după accidentarea horror suferită de Luca Matei! Verdict categoric în privinţa deciziei lui Haţegan
Liga 1 • 15 apr., 14:39
Reacţia lui Kyros Vassaras, după accidentarea horror suferită de Luca Matei! Verdict categoric în privinţa deciziei lui Haţegan
Poli Iaşi, mesaj de susţinere pentru Luca Mihai
Liga 1 • 15 apr., 14:09
Poli Iaşi, mesaj de susţinere pentru Luca Mihai! Care este starea tânărului de 20 de ani
Ultimele detalii despre starea de sănătate a lui Luca Mihai, internat la spitalul Elias: "Am trăit momente cumplite"
Liga 1 • 15 apr., 12:50
Ultimele detalii despre starea de sănătate a lui Luca Mihai, internat la spitalul Elias: „Am trăit momente cumplite”