Închide meniul

Andrei Nicolescu, replică dură pentru Vlad Iacob: „Se face singur de râs, nu gândeşte”

Bogdan Stănescu Publicat: 28 iulie 2023, 15:50

Reclamă
Andrei Nicolescu, replică dură pentru Vlad Iacob: „Se face singur de râs, nu gândeşte

Andrei Nicolescu, replică dură pentru Vlad Iacob

Andrei Nicolescu, preşedintele lui Dinamo / Antena Sport

Andrei Nicolescu, replică dură pentru Vlad Iacob. Preşedintele lui Dinamo i-a răspuns administratorului special, după ce acesta a solicitat astăzi să fie aduse sume de bani în club.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vlad Iacob a organizat astăzi o conferinţă de presă în care le cerea acţionarilor să finanţeze clubul. Vlad Iacob susţinea că Dinamo are datorii de aproape 8 milioane de euro, 800.000 fiind bani care trebuie plătiţi rapid.

Andrei Nicolescu, replică dură pentru Vlad Iacob: „Se face singur de râs, nu gândeşte”

“Nu sunt uimit. Este încă o dovadă de egocentrism. Cu un singur lucru din declaraţia dânsului sunt de acord. Interesele personale nu trebuie să primeze la Dinamo. Doar că el nu gândeşte. 

Eu cred că Vlad se face singur de râs, dar este treaba lui. Din toată echipa, toţi care suntem acolo, toţi suntem nebuni? Este încă o dovadă de egocentrism, este încă o perioadă scurtă. Asta se va încheia.

Este treaba lui ce declară. Într-o societate normală, cineva care lucra în interesul acţionarilor, putea ieşi cu astfel de declaraţii? Nu suntem într-o societate normală. Dânsul este egocentric. Nu se vede decât pe dânsul.

Reclamă

„E singurul post pe care l-a deţinut vreodată”

Dacă el consideră că interesul lui este mult mai important să fie cu drept de semnătură decât interesul lui Dinamo. Se luptă pentru postul ăsta, pentru că, într-adevăr, este singurul post pe care l-a deţinut vreodată.

Eu sper ca în ceasul al 13-lea să îşi dea seama că se face de râs. Să plece demn. El răspunde şi o face din postura de oficial al clubului. El va răspunde pentru aceste declaraţii. 

Pe data de 17 august este data la care a fost convocată AGA. Dânsul este posibil să o dea în penibil şi să conteste hotărârea, dar ar fi de un penibil absolut”a declarat Andrei Nicolescu pentru fanatik.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Vlad Iacob trage un semnal de alarmă: „Dinamo are nevoie de finanțare acum”! Anunţă datorii de aproape 8 milioane de euro

Vlad Iacob trage un semnal de alarmă. Administratorul special al lui Dinamo a organizat astăzi o conferinţă de presă. Vlad Iacob a susţinut că datoriile curente ale clubului sunt de 800.000 de euro şi că, în afară de acestea, Dinamo mai are datorii de 7 milioane de euro.

Vlad Iacob a precizat că, până acum, acţionarii au introdus în club aproximativ 2 milioane de euro.

În prezent, în pofida informațiilor transmise pe diverse canale, pe lângă lucruri care reprezintă o normalitate pentru multe lucruri mici din Superligă – cum ar fi plata salariilor la zi și posibilitatea de a face transferuri – Dinamo are următoarea situație: astăzi, clubul are datorii curente de aproximativ 800.000 de euro și un singur plan de reorganizare aprobat. (…) Mai sunt datorii totale de aproximativ 7 milioane de euro.

Nu consider că mă aflu într-un război cu acționarii clubului. Sunt, evident, niște diferențe de viziune, dar nu sunt într-un război. Sunt niște divergențe de viziune și cred că, într-o echipă, scopul și vizunea ar trebui să fie comune. Cred că persoanele cu experiză trebuie să fie cele care coordonează proiectul, iar între mine și Red&White, dar mai ales între mine și domnul Andrei Nicolescu, e o incompatibilitate conceptuală, de viziune, de conduită, de abordare și de implementare.

Am descoperit incompatibilitatea pe parcurs. Lucrurile s-au schimbat din punctul meu de vedere. În primul rând, Dinamo are nevoie de finanțare acum. Astăzi, clubul nu poate angaja persoane competente, de nivel înalt, de care are atât de mare nevoie pentru a funcționa așa cum e normal pentru un club de talia lui Dinamo. Repet, astăzi nu avem această posibilitate, așa că e nevoie de o finanțare rapidă, serioasă, care să confere clubului posiblitatea de a ajunge la nivelul care merită.

În interiorul clubului au ajuns sub 1,4 milioane de euro. Am cunoștințe că s-au mai făcut plăți pentru ridicarea interdicției la transferuri, undeva spre 400.000 de euro. Acționarii au făcut aceste plăți. Nu știu detaliile din interiorul Red&White. Ajungem, deci, pe la 1,8 – 1,9 milioane de euro. Au mai fost niște plăți făcute pentru prime, pentru cantonament. În total, undeva pe la două milioane de euro. Probabil sub.

Ca să putem reproiecta clubul, avem nevoie de bani, nu de promisiuni! Cu această datorie curentă de aproape 800.000 de euro, nu putem reproiecta clubul așa cum ne-am dori”, a declarat Vlad Iacob într-o conferinţă de presă.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:48 VideoValentin Mihăilă, surprins alături de Mihai Rotaru la Universitatea Craiova – Sepsi! Imagini de senzație de pe „Ion Oblemenco” 22:43 CFR Cluj – Farul 5-1 şi Universitatea Craiova – Sepsi 3-2! Ardelenii sunt vicecampionii României şi merg în Conference League! 22:02 LIVE VIDEOSporting – Chaves 3-0. Campioana Portugaliei sărbătoreşte titlul alături de fani, LIVE în AntenaPLAY. Spectacol total la Lisabona 21:50 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Farul a primit 4 goluri de la CFR Cluj în prima repriză 21:47 Răzvan Lucescu, pe o listă cu nume uriaşe înainte de „finala” pentru titlu! Antrenorul român, lângă Jose Mourinho şi Tomas Tuchel 21:16 VIDEOMax Verstappen i-a egalat recordul lui Ayrton Senna! Olandezul are 8 pole position-uri la rând, după calificările de la Imola 21:05 VideoGeorge Coman e românul stabilit de 25 de ani în Italia care se ocupă de comunicarea între piloţi şi echipele de Formula 1! 20:40 „Șansele sunt minime!” Florin Talpan nu crede că CSA Steaua va avea drept de promovare în Liga 1! Atac total la adresa conducerii 20:29 Adrian Mititelu s-a decis, după ce FCU Craiova a retrogradat în Liga a 2-a! Ce se va întâmpla cu echipa 20:18 Florin Talpan a dat în judecată CSA Steaua, iar motivul e incredibil! Prima reacție a juristului: „Am câștigat atâtea procese..” Vezi toate știrile
Citește și