Închide meniul

Andrei Nicolescu riscă să fie suspendat, după acuzele de blat de la Voluntari – Hermannstadt! A fost reclamat la FRF

Viviana Moraru Publicat: 30 martie 2024, 11:20

Reclamă
Andrei Nicolescu riscă să fie suspendat, după acuzele de blat de la Voluntari – Hermannstadt! A fost reclamat la FRF

Andrei Nicolescu riscă să fie suspendat, după acuzele de blat de la Voluntari - Hermannstadt

Andrei Nicolescu, în timpul unei conferinţe de presă / Antena Sport

Andrei Nicolescu riscă să fie suspendat, după acuzele de blat făcute după duelul dintre Voluntari şi Hermannstadt. Administratorul special al lui Dinamo a fost reclamat la Comisia de Disciplină din cadrul FRF, după ce şi-a ridicat semne de întrebare ca urmare a victoriei obţinute de ilfoveni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Voluntari a învins-o cu 1-0 pe Hermannstadt, în etapa a doua de play-out. Ilfovenii au urcat pe locul 12, în timp ce Dinamo a coborât pe penultimul loc, direct retrogradabil.

Andrei Nicolescu riscă să fie suspendat, după acuzele de blat de la Voluntari – Hermannstadt

Conform fanatik.ro, Andrei Nicolescu va fi reclamat la Comisia de Disciplină de către oficialii de la Voluntari. Ilfovenii nu au trecut cu vederea declaraţiile făcute de administratorul special al lui Dinamo şi au luat măsuri.

Andrei Nicolescu riscă să primească o sancţiune uriaşă, în cazul în care va fi găsit vinovat. Acesta ar putea să fie suspendat şi de asemenea, ar putea primi şi o amendă uriaşă.

Acest fapt ar fi o altă veste proastă pentru Dinamo, după sancţiunea primită de „câini” în această săptămână. Trupa din Ştefan cel Mare a primit interdicţia de a disputa patru meciuri pe teren propriu cu spectatori. La meciul cu Petrolul, de luni, în tribunele arenei Arcul de Triumf se vor afla doar copii, pentru a-i susţine pe elevii lui Zeljko Kopic.

Reclamă

Voluntari a învins-o la limită pe Hermannhstadt, Florin Pîrvu bifând prima sa victorie pe banca ilfovenilor. Merloi a marcat unicul gol al lui Voluntari, echipă care a obţinut prima victorie după 12 meciuri.

Dinamo se va duela cu Petrolul, în a doua etapă a play-out-ului. Partida se va disputa luni, de la ora 20:30, şi va fi în format live text, pe AS.ro.

Andrei Nicolescu, acuzații de blat după Voluntari – Hermannstadt 1-0

Andrei Nicolescu a lansat acuzații de blat după Voluntari – Hermannstadt 1-0. Administratorul special de la Dinamo a „luat foc” după partida din etapa a 2-a din playout.

Reclamă 4 / 0/3

Oficialul echipei pregătite de Zeljko Kopic a „tunat” după meciul de la Voluntari și este de părere că cele două echipe au făcut un „blat”, pentru ca ilfovenii să iasă din zona retrogradării.

“Mi-a lăsat un gust amar partida de la Voluntari. Nu am văzut intensitate. A lipsit total intensitatea într-un moment în care se joacă într-o anumită viteză fotbalul.

Mă gândeam că prieteniile din fotbal au dispărut, dar se pare că m-am înșelat”, a spus Andrei Nicolescu, la primasport.ro.

Cum arată clasamentul din playout:

1. U Cluj – 24 puncte
2. Hermannstadt – 23 puncte
3. UTA Arad – 23 puncte
4. Petrolul – 21 puncte
5. Oțelul – 20 puncte
6. Voluntari – 17 puncte
7. Poli Iași – 17 puncte
8. FCU Craiova – 16 puncte
9. Dinamo – 15 puncte
10. Botoșani – 11 puncte

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu 8:39 Carlo Ancelotti, semnal de alarmă după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „A fost momentul nostru de slăbiciune!” 8:39 Thomas Tuchel, mesaj acid către „galactici”, după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „Au marcat două goluri din două ocazii” 8:26 „Să avem o seară magică acasă!” Reacţia lui Vinicius, după ce a fost „eroul” lui Real Madrid în duelul cu Bayern 8:02 30 de ani de la moartea lui Ayrton Senna. 1 mai, una dintre cele mai triste zile din istoria sportului mondial 0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
Vezi toate știrile
Citește și