Închide meniul

Anghel Iordănescu a dat verdictul în lupta la titlu: „FCSB e deja campioană”

Alex Masgras Publicat: 1 martie 2024, 0:24

Reclamă
Anghel Iordănescu a dat verdictul în lupta la titlu: „FCSB e deja campioană

Anghel Iordănescu a dat verdictul în lupta la titlu: "FCSB e deja campioană"

Anghel Iordănescu, în timpul unui interviu / Antena Sport

Anghel Iordănescu a dat verdictul în lupta la titlu, după meciul dintre FC Voluntari şi FCSB, din etapa cu numărul 28 din Liga 1. Fostul selecţioner este convins că FCSB, care s-a impus cu 2-1 în meciul de joi seară, este deja campioana sezonului 2023/24.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FC Voluntari a deschis scorul în minutul 16, prin Dumiter. Echipa lui Nicolae Dică a intrat la cabine în avantaj, dar debutul reprizei a doua a fost dezastruos pentru ilfoveni. Florinel Coman a marcat o dublă în minutele 48 şi 54 şi a adus încă 3 puncte pentru lider, care a refăcut diferenţa de 10 puncte faţă de Rapid.

Anghel Iordănescu a dat verdictul în lupta la titlu

După ce a văzut în meciul de joi seară, Anghel Iordpnescu este convins că FCSB este deja campioană, chiar dacă mai sunt două etape până la finalul sezonului regulat plus play-off-ul:

„Eu zic că sunt trei puncte câștigate de FCSB, trei puncte mari pierdute acasă de Voluntari, care a fost activă, prezentă în prima repriză.

A intrat cu avantaj la pauză, deși FCSB a avut posesia. FCSB a întors rezultatul, cu contribuția celor trei jucători introduși de mister. E o victorie importantă, cel mai mare raport l-a avut Coman.

Reclamă

Ricardinho i-a dat spațiu lui Florinel la primul gol, la al doilea, Turda l-a însoțit. FCSB e deja campioană, cred eu”, a declarat Anghel Iordănescu, la finalul meciului FC Voluntari – FCSB.

Gigi Becali a anunţat că un jucător de la FCSB va dispărea din echipă: „Nu o să mai joace, voiam să-l schimb în minutul 25”

Gigi Becali a anunţat că un jucător de la FCSB va dispărea din echipă. Este vorba despre Luis Phelipe, care a şi fost înlocuit la pauză.

Phelipe a fost adus în ultimul mercato, cel de iarnă, la FCSB. Jucătorul a fost transferat de la Poli Iaşi, Becali plătind 200 de mii de euro. Phelipe e cotat la 500.000 de euro.

Reclamă 4 / 0/3

„A rămas puțină răbdare cu Phelipe. Am avut mare încredere, dar a pierdut toate mingile. Nu mai driblează pe nimeni, pase doar la adversar. Nu merge așa. Anul ăsta nu ne putem baza în el, nu mai avem timp, că vin meciuri tari. Nu mai joc cu el din prima, joc cu Baba Alhassan titular. Iar de pe bancă îl bag pe Miculescu.

Cu Baba am controlat jocul, nu se precipită, nu îi e teamă, nu are niciun fel de frică. Am greșit echipa de start. Pe Luis Phelipe am vrut să îl scot în minutul 25. Dar am vorbit cu MM și a zis că la pauză. Nu se poate în halul ăsta”, a declarat Gigi Becali pentru primasport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:25 Toni Petrea a transmis un avertisment, după ce FCSB a luat prima oară titlul după o pauză de 9 ani: „Sper să nu fie un accident” 16:17 „A fost un meci plin de emoţii pentru noi în faţa Ungariei”. Peter Balasz, prima reacţie după victoria uriaşă a României 15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei 14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” 14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată 13:57 Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Proiect de 75 de milioane de euro la Constanţa: „De când aşteptam asta” 13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” 13:13 VIDEORomânia – Ungaria 2-1. Victorie istorică la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A, live în AntenaPLAY 12:27 VIDEOCremonese – Pisa 2-1 şi Lecco – Sampdoria (19:00), în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B Vezi toate știrile
Citește și