Închide meniul

Anghel Iordănescu, impresionat de Florinel Coman, după FCSB – Dinamo: „Aş vrea să îl văd la fel de implicat la echipa naţională”

Alex Masgras Publicat: 23 iulie 2023, 8:38

Reclamă
Anghel Iordănescu, impresionat de Florinel Coman, după FCSB – Dinamo: „Aş vrea să îl văd la fel de implicat la echipa naţională

Anghel Iordănescu, impresionat de Florinel Coman, după FCSB - Dinamo

Florinel Coman, în FCSB - Dinamo / Hepta

Anghel Iordănescu, impresionat de Florinel Coman, după FCSB – Dinamo. Coman a înscris din nou pentru formaţia roş-albastră, care s-a impus în derby-ul de pe Arcul de Triumf cu 2-1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a început cu două victorii noul sezon, iar acum se pregăteşte pentru prima manşă din turul 2 preliminar Conference League, cu CSKA 1948 Sofia, partidă care va fi pe 26 iulie în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY, de la 20:30.

Anghel Iordănescu, impresionat de Florinel Coman, după FCSB – Dinamo: „Aş vrea să îl văd la fel de implicat şi la echipa naţională”

La finalul partidei de pe Arcul de Triumf, Anghel Iordănescu a declarat că FCSB este principala favorită la câştigarea titlului şi că aşteaptă de la Florinel Coman să ajute echipa naţională la fel de mult cum ajută FCSB.

De asemenea, fostul selecţioner a vorbit şi despre implicarea lui Marcel Ciolacu în disputa dintre conducerea FCSB şi conducerea CSA Steaua, în ceea ce priveşte stadionul din Ghencea. În cele din urmă, FCSB – Dinamo s-a jucat pe stadionul Arcul de Triumf, cu 6123 de spectatori. În ceea ce o priveşte pe Dinamo, Anghel Iordănescu este de părere că Ovidiu Burcă are nevoie de întăriri:

„Cred că este o victorie facilă a FCSB-ului. A dominat, a controlat jocul în prima repriză. Mai cred că Dinamo şi Burcă au nevoie de întărâri, pentru viitor. Rezultatul a fost strâns FCSB a oprit motoarele la pauză, se gândeau la meciul care vine miercuri cu echipa bulgară.

Reclamă

Se pare că FCSB în momentul de faţă are un lot competitiv şi extrem de valoros care nu are, în condiţii normale, cum să piardă campionatul, ţinând cont cum se prezintă celelalte echipe care speră sau îşi doresc să câştige campionatul.

A fost o decizie politică, trasată de prim-ministru în dorinţa de a respecta sportul, performanţa, sportivii şi pe noi, iubitorii de fotbal, care ne-am dori să mergem la un stadion ultra-modern, cum este Steaua, dar care are o altă capacitate şi care poate atrage şi mai multă lume.

Aș vrea să îl văd pe Dorinel (n.r. – Florinel Coman)… Eu îl apreciez foarte mult, iar în competiția care s-a încheiat a fost unul dintre cei mai buni jucători din campionatul nostru. Aș vrea foarte mult să îl văd pe Florinel la fel de implicat la echipa națională, aș vrea să îl văd pe Florinel că trage echipa națională la fel cum o face la FCSB. Mi-aș dori foarte mult să plece afară, dar îmi e teamă să nu pierdem un jucător valoros care să piardă timp până se acomodează și înțelege ce înseamnă competiția respectivă”, a declarat Anghel Iordănescu, la finalul partidei dintre FCSB şi Dinamo.

Reclamă 4 / 0/3

Elias Charalambous, după FCSB – Dinamo 2-1

Elias Charalambous a vorbit după FCSB – Dinamo 2-1.Antrenorul FCSB susţine că Florinel Coman este cel mai bun jucător din Liga 1, având două reuşite în primele două meciuri.

„Coman este şi în acest an probabil cel mai bun jucător din România. A marcat un gol european. Suntem fericiţi că avem un jucător în lot”, a spus Charalambous, după meci.

„Supărat? De ce crezi că am fost supărat? Eram fericit. Am câştigat. Suntem fericiţi că am câştigat primele două meciuri. E important pentrru băieţi să incepem bine campionatul. Am început bine prima repriză, puteam să marcăm mai mult înainte să primim gol.

Trebuia să avem posesie mai bună. Dar e derby, aveau şi ei jocul lor. Trebuie să ţinem mingea mai mult, asta trebuie să învăţăm. Târnovanu e un portar mare, greşelile apar în fotbal. Ne-a ajutat anul trecut în meciul cu Craiova. Le mulţumesc fanilor care au fost lângă noi.

Să fiu sincer, am auzit zvonuri (n.r. – despre transferul lui Andrea Compagno), nu ştiu despre ceva oficial. Deci sunt doar zvonuri. Dacă nu ar fi dezamăgit că nu joacă, ar însemna că nu îi pasă. Mă bucur când un jucător este dezamăgit”, a mai spus Charalambous, citat de digisport.ro. 

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:53 „Dacă faci iar tâmpenia asta…” Basarab Panduru îl avertizează pe Dan Şucu, după „revoluţia” anunţată la Rapid: „Asta e ţurcă” 17:45 Cristina Neagu, discurs războinic înaintea returului infernal cu Metz: „E nevoie de un meci perfect” 17:12 Siyabonga Ngezana a dezvăluit problemele cu care s-a confruntat când a ajuns la FCSB: „A fost primul şoc” 16:40 VIDEOEduard Ionescu, Elena Zaharia şi Ioana Sîngeorzan, victorii pe linie la Saudi Smash 2024, în AntenaPLAY 16:33 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 2 mai 15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor 15:26 Campionatul Mondial de hochei, două super-turnee de tenis de masă şi spectacolul fotbalistic sunt în mai, în AntenaPLAY 15:23 Gică Hagi şi-a fixat obiectivul, înainte de Farul – Sepsi: „Cel mai important!” Cu ce probleme de lot se confruntă 14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj Vezi toate știrile
Citește și