Închide meniul

Anghel Iordănescu, semnal de alarmă pentru Rapid după înfrângerea cu FC U Craiova: „Adi Mutu are nevoie de ajutor!”

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 10 februarie 2023, 23:05

Anghel Iordănescu, semnal de alarmă pentru Rapid după înfrângerea cu FC U Craiova: Adi Mutu are nevoie de ajutor!”

Anghel Iordănescu, semnal de alarmă pentru Rapid după înfrângerea cu FC U Craiova

Anghel Iordănescu / Antena Sport

Anghel Iordănescu, fostul selecționer al României, a tras un semnal de alarmă pentru Rapid după înfrângerea cu FC U Craiova. Acesta consideră că formația giuleșteană are nevoie urgentă de întăriri. În prezent, Rapid se află pe locul 3 din Liga 1, cu 45 de puncte obținute după 25 de meciuri jucate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pentru FC U Craiova, au marcat Bauza și Bahassa, în timp ce unicul gol al gazdelor a fost semnat de Iacob.

Anghel Iordănescu, semnal de alarmă pentru Rapid după înfrângerea cu FC U Craiova

Anghel Iordănescu este de părere că Rapid are probleme de lot și îi îndeamnă pe șefii formației bucureștene să-i aducă întăriri lui Adrian Mutu. Totodată, a apreciat jocul prestat de FC U Craiova.

„Craiova lui Mititelu a făcut o partidă bună. Mă așteptam la altceva de la Rapid. În seara asta doar peluza braziliană, peluza samba a jucat. Rapid a avut o prestație modestă.

Nici banca nu l-a ajutat pe Mutu. Sunt trei puncte mari pentru Craiova lui Mititelu. În primul rând, Craiova a jucat bine și tactic și a avut câțiva jucători cu o prestație foarte bună. Și Bauza, Bahassa, fundașii centrali, portarul… Pentru mine a fost o surpriză ca Rapidul să piardă în «Giulești».

Reclamă

Eu cred că Adi Mutu are nevoie de ajutor, de transferuri, cel puțin 3-4 jucători, dintre care doi să fie titulari. Craiova cealaltă e de play-off!”, a declarat Anghel Iordănescu, la finalul partidei Rapid – FC U Craiova, la care a fost prezent.

Adrian Mutu: „O înfrângere care doare!”

Adrian Mutu s-a declarat dezamăgit de felul în care s-a prezentat echipa sa la meciul cu FC U Craiova și le transmite elevilor săi să uite această seară cât mai repede.

„A fost un meci dificil, a fost o seară ciudată. Am început prost meciul, am primit gol foarte repede, în secunda 45. Asta ne-a turnat plumb în picioare și ne-a luat minute bune să ne revenim. Am încercat să egalăm, am atacat, dar din păcate nu ne-a ieșit.

Reclamă 4 / 0/3

Nu a fost seara noastră, unii jucători n-au fost într-o seară bună și lucrul acesta s-a văzut. Când primesti gol în secunda 45 se schimbă meciul din punct de vedere mental, mai ales când ai temerea asta în fața Craiovei. Poate aveam o șansă dacă reușeam să înscriem mai devreme în repriza secundă.

Meciul a fost diferit pentru că ne-au dat gol foarte repede și a intervenit teama de a nu greși, teama de nu a fi învinși în fața suporterilor noștri care aveau pretenția să câștigăm acest meci. Cred că și FCU Craiova se motivează în plus când joacă cu Rapid, sunt mai mulți factori.

E un duș rece pentru noi, mergem înainte. Eram neînvinși de 3 luni, din păcate azi am suferit o înfrângere care doare, trebuie să uităm această seară cât mai repede”, a declarat Adrian Mutu, la finalul partidei cu FC U Craiova.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:21 Decizia lui Edi Iordănescu după ce Andrei Burcă s-a accidentat şi e în pericol să rateze EURO 2024! 19:00 Rapid – Universitatea Craiova, 20:30, LIVE TEXT. Meci crucial pentru olteni în lupta pentru locul 2. Echipele de start 19:00 Arne Slot, înlocuitorul lui Jurgen Klopp la Liverpool, cale liberă spre Anfield! Anunţul făcut de Fabrizio Romano 18:43 Gigi Becali are concurenţă pentru semnătura jucătorului pe care îl doreşte la FCSB: „I-a făcut o ofertă concretă” 18:32 Statistica îi dă fiori lui Carlos Sainz! La ce scenariu se poate aştepta spaniolul, după plecarea de la Ferrari 18:08 Ronnie O’Sullivan, en-fanfare în sferturile de finală ale Campionatului Mondial! „Racheta” continuă cursa pentru recordul absolut 17:37 Decizia care a „îngropat-o” pe Liverpool! Ce s-a întâmplat de când Jurgen Klopp şi-a anunţat plecarea 16:55 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 29 aprilie 2024 16:48 Iga Swiatek – Sara Sorribes 6-1, 6-0! Liderul mondial, în sferturi la Madrid, după 67 de minute 16:41 Dennis Man a primit verdictul din partea medicilor! Cât va lipsi internaţionalul român Vezi toate știrile
Citește și