Închide meniul
EXCLUSIV

Antonio Sefer, aproape de un transfer în Israel după ce mutarea la Zulte Waregem a căzut. Echipa care negociază pentru jucătorul Rapidului

Reclamă

Publicat: 1 februarie 2023, 10:10

Antonio Sefer, aproape de un transfer în Israel după ce mutarea la Zulte Waregem a căzut. Echipa care negociază pentru jucătorul Rapidului

Antonio Sefer a plecat de la Rapid

Antonio Sefer, în tricoul Rapidului/Hepta

Antonio Sefer este aproape de un transfer în Israel, la Maccabi Tel Aviv, după ce mutarea în Belgia a căzut din cauza pretenţiilor salariale ale fotbalistului. Astăzi este ultima zi în care se mai pot face transferuri în Israel.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Antonio Sefer este aproape la Maccabi Tel Aviv, locul 2 din Israel, susţin sursele AS.ro. Se pare că israelienii sunt aproape şi să îi satisfacă pretenţiile financiare pe care le are Sefer.

Antonio Sefer, aproape de un transfer în Israel

Rapid va primi în schimbul lui Sefer suma de aproximativ 700.000 de mii de euro. În schimb, israelienii sunt dispuşi să îi dea şi salariul pe care Antonio Sefer îl doreşte: 30.000 de euro pe lună.

În cele 22 de meciuri jucat pentru Rapid în acest sezon în Liga 1, Antonio Sefer a reuşit să marcheze de 5 ori. Sefer a debutat şi în naţionala mare a României, în amicalul cu Moldova, câştigat de „tricolori” cu scorul de 5-0.

Antonio Sefer a fost pe punctul de a pleca de la Rapid şi în vară. Conducătorii clubului acceptaseră o ofertă de 400.000 de euro de la Hapoel Beer Sheva, dar pretenţiile salariale ale lui Sefer au împiedicat realizarea mutării.

Reclamă

„Adevărat este că am primit mesaje de la antrenorul lui Beer Sheva, care a spus că mă dorește acolo și care a mai precizat că cele două cluburi vor negocia direct și că nu este nevoie de intermediari. Sper să vorbească. Dacă nu, eu o să îmi fac treaba în continuare, Nu au fost discuții legate de sume care să mă privească pe mine. Problemele m-au făcut mai puternic. Mă bucur pentru reuşitele mele”, a spunea Antonio Sefer la digisport.ro.

Transferul lui Antonio Sefer la Zulte Waregem a picat

Antonio Sefer a fost dorit şi de belgienii de la Zulte Waregem, însă mutarea a picat din cauza salariului cerut de jucător.

Aflată pe loc retrogradabil în Belgia, Zulte Waregem îi oferă lui Sefer 11.000 de euro pe lună. Suma este cu numai 2.000 mai mare decât cea pe care Sefer o încasează, în prezent, la Rapid. Oferta belgienilor nu este nici pe placul şefilor Rapidului, care speră să îl vândă pe Sefer pe mai mulţi bani.

Reclamă 4 / 0/3

Victor Angelescu şi Dan Şucu nu ar rămâne cu toţi banii. Fostul impresar al mijlocaşului ofensiv, Florin Manea, aşteaptă să primească un procent de 30% din suma de transfer.

Au fost și sunt cluburi interesante de Antonio Sefer. Dacă vor plăti cât cerem noi sunt șanse să plece. Nu pot să vă spun (n.r. – cât cere Rapid). Nu are clauză de reziliere. Sunt negocieri între cluburi.

Există interes. Acum nu știu dacă va fi importantă, dar interes există. (n.r. – Belgia?) Există și din acel campionat interes”, a declarat Victor Angelescu pentru fanatik.ro.

Recomandări
  • Antonio Sefer este aproape de un transfer în Israel
  • Cine e echipa care îl doreşte

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:35 „Antrenor nou! Mulți jucători pleacă!” Daniel Pancu, anunț despre revoluția de la Rapid! A vorbit despre planul lui Dan Șucu 20:33 FotoAnamaria Prodan a dat noi detalii despre împăcarea cu Gigi Becali: „Nu e vorba de năşit!” 20:28 LIVE TEXTOţelul Galaţi – U Cluj 0-0. Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României 20:18 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Primele meciuri din Europa se joacă ACUM 19:56 „Marius Șumudică la Rapid?” Cristi Săpunaru a dat răspunsul pe loc! Ce cred jucătorii despre cel mai mare vis al lui „Șumi” 19:25 „Nu și-a luat rămas bun!” Cristi Săpunaru, dezvăluiri incredibile despre plecarea lui Cristiano Bergodi de la Rapid! 19:11 Mesaj de susţinere al lui Victor Angelescu pentru Bogdan Lobonţ, înaintea derby-ului infernal cu FCSB: „Este un campion!” 19:03 „Era băgat în combinații!” Adrian Porumboiu a dat de pământ cu Istvan Kovacs! Fostul patron a lansat acuzații incredibile 18:47 David Popovici a câștigat medalia de aur la proba de 200m liber, de la Campionatul Național de înot în bazin de 50m 18:28 Sporting – Guimaraes este meciul etapei din Liga Portugal și e LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Programul rundei cu numărul 30 Vezi toate știrile
Citește și