Închide meniul

Antonio Sefer, după transferul la Hapoel Beer Sheva: „Adi Mutu m-a ajutat să plec de la Rapid, mi-a vorbit frumos”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 14 iunie 2023, 11:45

Reclamă
Antonio Sefer, după transferul la Hapoel Beer Sheva: „Adi Mutu m-a ajutat să plec de la Rapid, mi-a vorbit frumos

Antonio Sefer a plecat de la Rapid

Antonio Sefer, în tricoul Rapidului/Hepta

Antonio Sefer a avut un discurs de mulţumire la adreasa lui Adrian Mutu, după transferul la Hapoel Beer Sheva. Sefer a spus că antrenorul românului l-a ajutat să prindă transferul în Israel.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sefer a avut un mesaj şi pentru conducere. Acesta le-a mulţumit că au înţeles dorinţa lui de a pleca în străinătate şi a dezvăluit că Dan Şucu ar fi vrut ca jucătorul să mai rămână la Rapid.

Antonio Sefer, după transferul la Hapoel Beer Sheva

„(n.r. cum ai reacționat când ai primit oferta de la Beer Sheva) Sunt în discuții de două săptămâni cu ei, țin să le mulțumesc domnului Dan Șucu, domnului Victor și lui Nico pentru că m-au înțeles că aș vrea să plec și sper că nu sunt supărați pe mine. Domnul Șucu voia să rămân, țin să le mulțumesc și antrenorilor cu care am lucrat, lui Mister Mutu, staff-ului, lui Miță Iosif și Daniel Pancu. 

Eu am vorbit cu dânsul (n.r. Adi Mutu) și mi-a explicat că cerințele vor fi mult mai mari la anul și va trebui să fac pasul în străinătate sau la altă echipă bună ca să am mai multe meciuri jucate. Mi-a vorbit foarte frumos, am înțeles lucrul acesta și m-a ajutat foarte mult chiar și el să plec de la Rapid”, a spus Antonio Sefer la sport.ro.

Antonio Sefer a mai spus că le ţine pumnii foştilor săi colegi de la Rapid în sezonul viitor şi speră ca echipa lui Adrian Mutu să câştige campionatul.

Reclamă

„Sunt bine, sunt fericit, mă bucur că m-am transferat, este un pas foarte important pentru mine și sper să fac treabă bună acolo. Îmi doream, dar acum îmi este foarte greu, am avut patru ani și jumătate la Rapid, este echipa mea de suflet, aici m-am simțit foarte bine, apreciat de suporteri, de patroni, de staff, m-am înțeles foarte bine cu toată lumea, dar e un pas în cariera mea, sper să fac treabă bună acolo și la finalul carierei sper ca drumul meu să se întoarcă acasă, unde mă simt eu acasă, la Rapid. 

Cu siguranță îmi vor lipsi fanii, am avut o relație foarte bună cu ei, le mulțumesc în special lor, ei m-au făcut să fiu jucătorul de azi, mi-au trimis toată iubirea, țin să le mulțumesc pentru tot ce au făcut pentru mine. Sper să încurajeze în continuare echipa, le doresc tot binele din lume și sper ca sezonul următor să ia campionatul”, a mai spus Sefer.

Antonio Sefer a semnat pentru 4 sezoane cu Hapoel  Beer Sheva. Antonio, în vârstă de 23 de ani, vine din echipa Rapid București a României unde a jucat din sezonul 2019/2020. În ultimul sezon, Sefer a marcat 6 goluri și a adăugat 3 pase de assist„, a anunţat Hapoel Beer Sheva pe reţelele de socializare.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și