Închide meniul
EXCLUSIV

Antonio Sefer vrea ca Rapid să ia titlul şi să fie chemat la marea petrecere din Giuleşti: „Sper să am loc rezervat”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 25 octombrie 2023, 20:53

Reclamă
Antonio Sefer vrea ca Rapid să ia titlul şi să fie chemat la marea petrecere din Giuleşti: „Sper să am loc rezervat

Roșu direct pentru Antonio Sefer după doar 6 minute în Israel

Antonio Sefer / AS.ro

Antonio Sefer vrea ca Rapid să ia titlul şi să fie chemat la marea petrecere din Giuleşti! Doar la meciurile Rapidului se uită în Liga 1. Sefer a fugit de războiul din Israel şi se antrenează cu tineretul Rapidului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Echipa mare a Rapidului are 8 meciuri fără înfrângere şi visează cu ochii deschişi la campionat.

Antonio Sefer vrea ca Rapid să ia titlul şi să fie chemat la marea petrecere din Giuleşti

„Când sunt în cantonament sau acasă urmăresc doar Rapidul„, a spus Sefer în exclusivitate pentru AntenaSport. Rapidistii aşteaptă de 21 de ani un nou titlu. În prezent, echipa lui Bergodi se află pe locul 3, la 6 puncte în spatele liderului FCSB.

Mereu se vor putea bate la titlu pentru că au nişte oameni frumoşi, nişte suporteri frumoşi. Sper să am loc rezervat la petrecere, eu le ţin pumnii. Nu pot mai mult să fac decât să le ţin pumnii„, a mai spus Sefer.

Antonio Sefer, mărturisiri din infern. S-a ascuns 8 ore într-un buncăr, după atacul Hamas

Antonio Sefer a venit cu mărturisiri din infern. Fostul atacant al Rapidului s-a întors în România după ce a fost martor la atacul Hamas asupra israelienilor. Unii dintre coechipierii lui de la Beer Sheva sunt acum pe front.

Reclamă

Când am auzit sirenele, dimineaţa, am crezut că visez!„. Rapidistul plecat în Israel, Antonio Sefer, nu va uita niciodată momentele de groază, de la izbucnirea războiului dintre Israel şi Hamas. Ore întregi el a stat ascuns într-un buncar.

Pe 7 octombrie, la 6 dimineaţa, Sefer a fost trezit de sirenele care anunţau atacul Hamas. „Eram în pat. Prima dată am crezut că visez. După câteva secunde am fugit în buncăr„, a declarat Antonio Sefer în exclusivitate pentru AntenaSport.

Opt ore a stat Sefer, ascuns în buncăr, alături de iubită şi două vecine. „Fiecare apartament şi casă de acolo are un buncăr. Aveam un pat, un televizor.. poţi să stai acolo cât timp este război şi sunt sirenele„, a precizat atacantul lui Hapoel Beer Sheva.

Reclamă 4 / 0/3

Sefer ţine legătura în fiecare zi cu prietenii şi colegii din Israel. Mulţi dintre ei au lăsat fotbalul şi sunt pe front, cu arma în mână.

Am jucători care sunt în război, sunt pe front. Sunt nişte oameni grozavi, sunt nişte oameni patrioţi, îşi iubesc ţara„, a declarat fostul jucător al Rapidului.

Sefer a ajuns în ţară, dupa orele de groază trăite în buncăr. El se antrenează fie la sală, fie cu puştii Rapidului.

Sunt antrenamente pe care nu poţi să le faci împreună cu echipa. Au făcut eforturi şi ţin să le mulţumesc„, a afirmat Sefer pentru AntenaSport.

În Israel, campionatul ar trebui să se reia peste o lună. Dar pacea e încă departe.

Suntem în anul 2023 şi speram să fim mai liniştiţi şi să oferim mai multă iubire decât razboaie şi ură„, a spus Antonio Sefer.

Beer Sheva l-a transferat de pe Sefer de la Rapid, în această vară. Israelienii au plătit 500.000 de euro pentru jucătorul convocat în 2022 la naţionala României de Edi Iordănescu. Sefer a jucat 29 de minute în amicalul cu Moldova, câştigat de tricolori cu 5-0.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:53 Ioan Ovidiu Sabău, iureş la conferinţa de presă: „S-a luat legătura cu Şumudică! Ăsta-i adevărul!” 18:42 Thomas Tuchel poate rămâne la Bayern Munchen! Un nou „caz Xavi” în fotbalul mondial. Anunțul făcut de antrenorul bavarezilor 18:23 Ora la care joacă Bernadette Szocs cu Natalia Bajor, exclusiv în AntenaPLAY, la Saudi Smash 2024. Programul complet al româncelor 18:22 „A fost atât de stupid..” Ianis Hagi pleacă de la Rangers! Scoțienii au făcut anunțul momentului despre „Prinț” 18:03 VIDEOEduard Ionescu și Ioana Sîngeorzan au ratat calificarea pe tabloul principal de la Saudi Smash! Meciurile au fost în AntenaPLAY 17:55 Ronnie O`Sullivan şi-a ales favoritul la câştigarea Campionatului Mondial de snooker, după ce a fost eliminat încă din sferturi 17:48 Marco Reus pleacă de la Borussia Dortmund după 12 ani! Fabrizio Romano a făcut anunțul care zguduie Bundesliga 17:44 Mesajul lui Dan Petrescu pentru FCSB, după ce echipa lui Gigi Becali a câştigat titlul. „Bursucul”, şocat de rapidişti 17:28 „Se întoarce Alex Chipciu la FCSB?” Mihai Stoica a dat răspunsul pe loc! Dezvăluire sinceră despre negocieri 17:00 Farul – Sepsi LIVE TEXT (20:00). Gică Hagi luptă pentru locul 2 din play-off! Echipele probabile Vezi toate știrile
Citește și