Închide meniul

Antrenorul care a refuzat-o pe Rapid fără să stea pe gânduri: „I-am spus după 10 secunde lui Daniel Niculae!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 14 iulie 2023, 8:29

Antrenorul care a refuzat-o pe Rapid fără să stea pe gânduri: „I-am spus după 10 secunde lui Daniel Niculae!

Antrenorul care a refuzat-o pe Rapid fără să stea pe gânduri

Dan Şucu, alături de Daniel Niculae în tribună / Mediafax Foto / George Fluster via Hepta

S-a aflat care este antrenorul care a refuzat-o pe Rapid fără să stea pe gânduri, înainte de numirea lui Cristiano Bergodi. Daniel Pancu a dezvăluit că a fost sunat de Daniel Niculae, însă a refuzat propunerea giuleştenilor din start.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristiano Bergodi a fost alesul conducerii celor de la Rapid, pentru a-l înlocui pe Adrian Mutu. Italianul va debuta pe banca giuleştenilor în meciul cu Sepsi, din prima rundă de Liga 1. Partida va fi vineri, de la ora 21:30, în formta live text, pe AS.ro.

Antrenorul care a refuzat-o pe Rapid fără să stea pe gânduri

Daniel Pancu a mărturisit că nu se gândeşte să preia o echipă de club în acest moment, deoarece este concentrat pe ceea ce are de făcut la FRF. Acesta este favorit să preia naţionala U21, după plecarea lui Emil Săndoi.

De asemenea, Pancu susţine că a refuzat din start oferta făcută de Daniel Niculae deoarece trebuie să-şi termine şi cursurile pentru Licenţa PRO.

„M-a sunat Nico. I-am spus după 10 secunde să mă scoată de pe orice listă, că nu sunt disponibil pentru nicio echipă de club în momentul de față.

Reclamă

Sunt concentrat să lucrez în Federație acum. Dacă nu va fi să fie, asta este, dar am cursurile pentru Licența Pro, că am suferit din punctul ăsta de vedere, am avut propuneri din străinătate, dar fără Licența Pro nu te ia nimeni în considerare”, a declarat Daniel Pancu, pentru digisport.ro.

Daniel Pancu, atac dur la adresa lui Marius Șumudică

Daniel Pancu a lansat atac dur la adresa lui Marius Șumudică. Fostul atacant al Rapidului a comentat declarațiile recente ale antrenorului care este, în prezent, liber de contract, după despărțirea de Al-Raed.

„Urât, urât! Mă uitam la emisiuni, nu știu. Părea un club mic, o echipă de comună, ceva de genul ăsta. Părea că se bat pe un loc băiatul primarului cu cel al șefului de post și mai interveneau și câțiva consilieri. Urât, Rapid e la un nivel!

Reclamă 4 / 0/3

Apropo de Șumi, puteți să-l întrebați, de fiecare dată când vorbea ceva de noi, când eram în ligile inferioare, eu îl sunam imediat, pentru că mă simțeam ofensat. Îi spuneam: ‘Ține minte ce-ți spun eu, Rapid va fi din nou că înainte, poate chiar mai bine’. Zicea că nu.

Nici nu trebuia să ne spună ceva de bine. Doar dacă se abținea, lucrurile stăteau cu totul altfel. Fără să vorbesc cu nimeni de la Rapid, eram convins că ăla e motivul (n.r. pentru care Șumudică a pierdut cursa cu Bergodi). Altul nu ar fi putut exista.

Să nu uitați, Niculae juca în prima ligă, Maftei tot acolo. Mai știe cineva ce făceam eu în 2017? Eram secund în prima ligă, la Voluntari. Am renunțat cu toții la lucrurile astea și ne-am dus la liga a patra, ne-am sacrificat pentru Rapid.

Nu e corect ca cineva, mai ales că e unul de-ai noștri, să ne conteste cu ceva, tot timpul să găsească ceva. De Șumi vorbesc. Nu m-a atacat pe mine, punctual, de Rapid spunea. A spus că nu e Rapidul”, a spus Pancu, pentru digisport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:52 Nota primită de Valentin Mihăilă, după ce a marcat în Parma – Lecco 4-0! Specialiștii, dați pe spate de prestația românului 17:51 Sorana Cîrstea îşi menţine decizia şi după 6 ani! Nu va mai juca pentru România la Billie Jean King Cup: „E un capitol închis” 17:22 Mohamed Salah şi Jurgen Klopp, conflict aprins în timpul meciului! Liverpool, OUT din cursa pentru titlu 17:15 LIVE VIDEOPalermo – Reggiana se joacă ACUM în AntenaPLAY. Ionuț Nedelcearu e titular și luptă pentru promovare 17:08 „Nu urmări 2.000 și iei 10 care sunt morți toți” Cel mai dur mesaj pentru conducerea lui Dinamo! 16:39 LIVE SCOREFCU Craiova – U Cluj se joacă ACUM. Clujenii au deschis scorul! Meci vital pentru olteni 16:37 „E cel mai bun din campionat” Elias Charalambous îi ia apărarea lui Ștefan Târnovanu! Ce a spus despre gafa din meciul cu Sepsi 16:16 VIDEOValentin Mihăilă, gol superb pentru Parma! Echipa românului, tot mai aproape de revenirea în Serie A 15:59 LIVE VIDEOBlackburn – Coventry se joacă ACUM, în AntenaPLAY! Hull City – Ipswich (22:00)! Spectacol în Championship 15:25 România a obţinut o medalie de argint la Campionatele Europene de canotaj! Echipajul de patru rame feminin, locul 2 în Ungaria Vezi toate știrile
Citește și