Închide meniul

Antrenorul dorit de Gigi Becali a ajuns în România! Elias Charalambous a venit să semneze cu FCSB. Urmează să fie prezentat

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 29 martie 2023, 18:47

Antrenorul dorit de Gigi Becali a ajuns în România! Elias Charalambous a venit să semneze cu FCSB. Urmează să fie prezentat

Gigi Becali

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă / AntenaSport

Antrenorul dorit de Gigi Becali a ajuns în România. Cipriotul Elias Charalambous este în Bucureşti, din informaţiile Antena Sport. A venit să semneze cu FCSB şi să preia postul rămas vacant după demisia lui Leo Strizu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În vârstă de 42 de ani, Charalambous este fost jucător al lui FC Vaslui. Acesta este liber de contract după despărţirea de Doxa Katokopias, echipă din prima ligă a Ciprului. A mai fost antrenor principal la Ethnikos şi secund la AEK Larnaca.

Antrenorul dorit de Gigi Becali a ajuns în România. Elias Charalambous va semna cu FCSB

Gigi Becali a dezvăluit chiar astăzi că Elias Charalambous are șanse mari să fie noul antrenor al FCSB-ului. Patronul roş-albaştrilor îşi va rezolva astfel problema tehnicianului cu licenţă PRO. Din informaţiile noastre, urmează să fie prezentat în următoarele ore.

Îl invităm pe Burchel să ne spună cine poate să joace. Punem antrenor și gata. O să fie străin. Poate și azi, oricum curând.

Nu pot ei să vină să controleze. Eu le transmit să-și pună pofta în cui. Nu pot să vină ei la mine în curte. Ne învață Burchel ce să mâncăm? Punem antrenor și cu asta basta. (n.r. cipriotul, până la urmă?) Cred că da, nu știu, să vedem.

Reclamă

Ceea ce face Burchel este obrăznicie. Pe banii mei vi tu să faci legea? Eu bag milioane de euro”, a declarat Gigi Becali la o conferinţă de presă.

Elias Charalambous vine să colaboreze cu Mihai Pintilii, care va rămâne antrenorul vicecampioanei României. Charalambous poate sta pe bancă încă de la următorul meci al echipei lui Becali. Sepsi – FCSB este luni, de la ora 20:30, şi va putea fi urmărit în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Cipriotul a antrenat, în total, în 74 de meciuri. Are un palmares de 27 de victorii, 19 remize şi 28 de eşecuri. Din postura de jucător al lui FC Vaslui a înscris un gol în 18 partide.

Reclamă 4 / 0/3

Leo Strizu și FCSB au căzut, de comun acord, să se despartă începând cu data de 4 martie, la o zi după meciul cu Petrolul. Roş-albaştrii erau obligaţi, potrivit regulamentului, să îşi găsească un antrenor cu licenţă PRO în decurs de 30 de zile.

Mihai Stoica ar fi propus o altă variantă de antrenor şi l-ar fi dorit pe Valentin Iliev. Bulgarul, fost fundaș central, a evoluat pentru roș-albaștri în perioada februarie 2011 – iulie 2012. Iliev a adunat aproape 50 de partide pentru FCSB.

Ce a declarat Lucian Filip despre un posibil antrenor străin pe banca FCSB-ului

Lucian Filip s-a declarat bucuros cu privire la posibilitatea ca FCSB să aibă un antrenor străin pe bancă. Preparatorul fizic susţine că acest fapt ar repreznta şi pentru el o ocazie să înveţe cât mai multe, deoarece este la început de drum.

Filip susţine că în Liga 1 sunt mulţi antrenori străini, şi nu ar repreznta o surpriză dacă şi pe banca FCSB-ului ar sta unul. De asemenea, acesta a mai declarat că jucătorii sunt concentraţi pe antremante, dar se gândesc de asemenea şi la omul care îi va antrena în curând.

Ar fi o experiență nouă. Sunt la început, vreau să învăț cât mai multe lucruri și îl așteptăm cu brațele deschise. Avem nevoie de un antrenor cu licență PRO. Nu e un lucru nou. Sunt mulți străini în Liga 1, nu văd o problemă.

Jucătorii nu au reacționat, s-au concentrat pe antrenamente și mai multe vom vedea după această partidă. Fiecare se gândește cine va veni, e clar, dar ar fi bine să eliminăm gândurile acestea”, a declarat Lucian Filip, la conferinţa de presă.

De-a lungul timpului, pe banca FCSB-ului în mandatul lui Gigi Becali, au stat cinci antrenori străini. Este vorba de Cristiano Bergodi, actualul tehnician de la Sepsi, Ronny Levy, Walter Zenga, Massimo Pedrazzini şi Oleg Protasov.

Reclamă

După prima etapă din play-off, FCSB ocupă a treia treaptă a podiumului. Este la cinci puncte în spatele liderului Farul şi la trei puncte de CFR Cluj.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile Vezi toate știrile
Citește și