Închide meniul

Antrenorul lui Gaz Metan, moment fabulos după ultimul meci din istoria clubului! A venit cu lacătul la interviu: „Îl pun la poarta stadionului!”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 13 mai 2022, 20:30

Antrenorul lui Gaz Metan, moment fabulos după ultimul meci din istoria clubului! A venit cu lacătul la interviu: „Îl pun la poarta stadionului!

Gaz Metan a jucat ultimul meci din istoria clubului

Jucătorii echipei Gaz Metan Mediaș în timpul unui meci / SportPictures / Alexandru Veres/SPORT PICTURES via Hepta

Antrenorul lui Gaz Metan, moment fabulos după ultimul meci din istoria clubului. Flavius Boroncoi a venit cu lacătul în mână la interviu, explicând că îl va pune la poarta stadionului din Mediaș.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gaz Metan a jucat vineri seară, 13 mai 2022, ultimul meci din istoria echipei. Medieșenii au fost învinși de Chindia Târgoviște, scor 0-3, în deplasare, în ultima etapă a play-out-ului.

Antrenorul lui Gaz Metan a venit cu lacătul în mână după ultimul meci din istoria clubului

Aflată în faliment, Gaz Metan va dispărea după acest sezon din Liga 1, iar antrenorul a vrut să marcheze momentul. La interviul de la finalul partidei, Flavius Boroncoi a venit cu un lacăt în mână.

Tehnicianul a spus că îl va pune la poarta stadionului din Mediaș și va dezvălui cifrul abia când va avea siguranța că o nouă echipă va fi înființată în oraș.

„Acum e un moment foarte greu, când știu că se închide totul la noi, când știu că nu o să mai fie Gaz Metan. Copiii au înțeles că trebuie să meargă pe alt drum, pentru că fotbalul nu se termină la Gaz Metan.

Reclamă

De ei depinde. A fost o perioadă foarte grea, țin să le mulțumesc tuturor celor care au fost alături de noi în momentele grele.

E un lacăt pe care eu mă duc să îl pun acum pe poartă la Mediaș, e un lacăt cu cifru, o să îl pun la poartă și dacă vreodată de va face o echipă, o să le dau eu cifrul. Dar cred că nu se mai face nimic.”, a declarat Flavius Boroncoi, după Chindia – Gaz Metan 3-0.

Gaz Metan a încheiat sezonul cu -38 de puncte și cu 8 înfrângeri în play-out.

Reclamă 4 / 0/3

Flavius Boroncoi, apel disperat după ultimul meci jucat de Gaz Metan: „Îmi fac gânduri pentru copii!”

Boroncoi speră ca tinerii jucători care au jucat în play-out pentru Gaz Metan să își găsească repede alte echipe.

„Nu există cuvinte de supărare. Mulțumesc tuturor care au fost alături de noi.

Eu, sincer, nu știu ce o să fac, dar nu îmi fac probleme pentru mine, mă descurc. Mai degrabă îmi fac gânduri pentru copii, pentru că noi fiind în insolvență, ei o să aibă probleme, nu știu cum vor pleca ei.

Eu sper să nu îi oprească pe copii, pentru că au șanse și să îi lase să își vadă de viitorul lor. Sunt discuții cu antrenori, sunt impresari care sunt în jurul copiilor. Eu m-aș bucura pentru ei să meară liniștiți, să aibă unde să joace.”, a mai spus antrenorul lui Gaz Metan.

 

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
Vezi toate știrile
Citește și