Închide meniul

Anunţ de ultimă oră despre viitorul lui Dragoş Iancu în fotbal, după ce a stat peste 5 ore în operaţie

Valentin Pîrcălabu Publicat: 25 septembrie 2023, 14:02

Reclamă
Anunţ de ultimă oră despre viitorul lui Dragoş Iancu în fotbal, după ce a stat peste 5 ore în operaţie

Anunţ de ultimă oră despre viitorul lui Dragoş Iancu în fotbal, după ce a stat peste 5 ore în operaţie

Dragoş Iancu, pe patul de spital / Facebook Hermannstadt

Dani Coman, preşedintele celor de la Harmannstadt, a făcut un anunţ de ultimă oră despre viitorul lui Dragoş Iancu în fotbal. Fotbalistul de la Hermannstadt a stat peste 5 ore în operaţie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dragoş Iancu a suferit o accidentare groaznică în partida cu Petrolul, după o intrare dură a lui Valentin Ţicu. Jucătorul celor de la Hermannstadt a fost operat în această dimineaţă. Intervenţia chirurgicală a început la 08:00 şi s-a terminat în jurul orei 13:10.

Anunţ de ultimă oră despre viitorul lui Dragoş Iancu în fotbal, după ce a stat peste 5 ore în operaţie

Dani Coman a oferit o primă reacţie, la scrut timp după ce jucătorul a ieşit din sala de operaţie. „Așa cum a promis medicul, Dragoș Iancu va putea juca din nou fotbal”, a anunţat Dani Coman la gsp.ro.

Reacţia lui Valentin Ţicu, după ce i-a rupt piciorul lui Dragoş Iancu

Imediat după meci, Valentin Ţicu a oferit şi el o reacţie, cu privire la incidentul din startul partidei. Fundaşul s-a declarat extrem de afectat de faptul că i-a provocat o accidentare atât de gravă lui Dragoş Iancu, şi mărturiseşte că nu a fost intenţia sa să facă acest fapt.

„Îmi pare rău…Am vrut să bag alunecare, nu voiam să se întâmple asta. Toate rugăciunile mele se duc către el. Nu s-a pus problema să-l lovesc intenţionat, nu a fost intenţia mea. Sincer să fiu, mi-a fost greu să văd şi faza după, dar se vede clar că nu am intenţie. Îmi cer scuze familiei lui, mă simt de parcă eu am păţit asta.

Reclamă

Toate gândurile şi grija mea merg către el. O să iau legătura cu el, o să-l ajut cu ce pot, are tot sprijinul meu”, a declarat Valentin Ţicu, conform digisport.ro.

Accidentare horror în Petrolul – Hermannstadt

A avut loc o accidentare horror în partida dintre Petrolul şi Hermannstadt, din etapa a zecea de Liga 1. Valentin Ţicu l-a fultat extrem de dur pe Dragoş Iancu. Jucătorul sibienilor şi-a rupt piciorul, după intrarea fundaşului „lupilor”.

Faultul teribil a avut loc în minutul 6 al duelului de la Ploieşti. Valentin Ţicu a intrat prin alunecare la Dragoş Iancu, iar tânărul jucător al lui Măldărăşanu şi-a rupt piciorul!

Reclamă 4 / 0/3

Arbitrul nici nu a stat pe gânduri şi i-a acordat imediat cartonaşul roşu fundaşului Petrolului.

Imediat după ce au văzut cum i se prezintă piciorul lui Dragoş Iancu, fotbaliştii Petrolului, cât şi cei ai lui Hermannstadt, au început să-şi pună mâinile în cap şi să plângă.

Şi Valentin Ţicu a fost puternic afectat de către faultul pe care l-a comis asupra lui Iancu. Fundaşul Petrolului a fost imediat consolat de către coechipieri şi de către antrenori, la ieşirea de pe teren.

Dragoş Iancu a fost scos de pe teren cu ambulanţa, iar în timp ce primea îngrijiri, colegii săi l-au încojurat pentru ca imaginile cu acesta să nu mai fie difuzate.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:13 Dan Şucu aruncă în aer negocierile cu Şumudică! Un fost antrenor de la Aston Villa şi Celtic, dorit pe banca Rapidului 9:44 Dan Petrescu îl vrea pe unul dintre golgheterii Ligii 1. Lovitura pregătită de CFR Cluj pe piaţa transferurilor 9:11 Edin Terzic, după calificarea Borussiei Dortmund în finala Ligii Campionilor: „Este bucurie pură şi o mândrie extremă” 8:58 PSG, făcută praf în Franţa după eliminarea din Liga Campionilor: „Faliment, venim!” 8:39 Reacţia lui Kylian Mbappe, după ce PSG a fost eliminată din Liga Campionilor. Întrebarea care l-a iritat pe starul lui PSG 7
mai
23:44
PSG – Borussia Dortmund 0-1. Echipa germană e prima finalistă a Ligii Campionilor în acest sezon! Parizienii au avut 4 bare!
7
mai
23:43
FotoOlimpiu Moruţan a mers în cârje la stadion pentru a-şi susţine echipa la semifinala cu Beşiktaş! Mesajul superb al clubului
7
mai
23:32
Xavi a ales jucătorii care nu pot pleca de la Barcelona! Numele care nu pot fi transferate de nicio echipă din lume
7
mai
23:17
Un veteran de la Real Madrid, mesaj emoționant înainte de returul cu Bayern Munchen din Ligă: „Probabil va fi ultimul meci”
7
mai
23:16
Răspunsul primarului Buzăului la întrebarea dacă aşteaptă duelurile cu Gigi Becali: „Sper ca Gloria Buzău să devină «Steluţa» 2”
Vezi toate știrile
Citește și