Închide meniul

Anunţ despre atacantul dorit de Gigi Becali la FCSB: „A dat aproape 20 de goluri! E un jucător de mare valoare!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 12 aprilie 2024, 15:42

Reclamă
Anunţ despre atacantul dorit de Gigi Becali la FCSB: „A dat aproape 20 de goluri! E un jucător de mare valoare!

Visul de Champions League al lui Gigi Becali, spulberat deja de Iosif Rotariu

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă / Hepta

Florin Vulturar a făcut un anunţ despre atacantul dorit de Gigi Becali la FCSB. Rafa Mujica este golgheterul pe care a pus ochii latifundiarul din Pipera. Spaniolul are o cotă de piaţă de 5 milioane de euro şi înscrie pe bandă rulantă în tricoul celor de la Arouca.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rafa Mujica a marcat 18 goluri în acest sezon pentru Arouca şi i-a fost propus lui Gigi Becali. Florin Vulturar, agentul de casă de la FCSB, a spus că este un atacant de mare valoare.

Anunţ despre atacantul dorit de Gigi Becali la FCSB

„Am fost la 6-7 meciuri pentru a urmări niște jucători. Ce să zic, niște jucători de valoare, niște jucători pe care, dacă i-am putea aduce în campionatul nostru, ar face diferența. E un campionat care a crescut extraordinar de mult, am văzut niște meciuri care au fost incredibile, pline de intensitate, cu jucători de valoare.

Au început să aducă mulți jucători din Segunda și care au confirmat foarte mult în Portugalia. Au ridicat foarte mult nivelul. Bine, erau oricum și foarte mulți brazilieni, ei tot timpul aduc calitate. Eu pe Mujica îl urmăresc de când a venit în Portugalia. Era la Oviedo, cei de acolo l-au lăsat să plece.

Știam de el și când avea patru goluri, îl știam și când avea nouă goluri. Acum o să fie din ce în ce mai greu ca să-l iei. Este un jucător care a dat aproape 20 de goluri în Portugalia. Am fost la meciul cu Braga, a bătut aproape de unu singur Braga, la ei acasă, eu zic că e un jucător de mare valoare”, a spus Florin Vulturar pentru fanatik.ro.
Mujica tocmai a reuşit o „dublă” cu Braga, în victoria la scor de neprezentare reuşită de Arouca, echipă aflată pe locul 7 în Liga Portugal. A înscris goluri superbe în AntenaPLAY.
Philip Otele, Denis Alibec şi Louis Munteanu sunt alte ţinte ale finanţatorului de la FCSB, care îşi face planul pentru a ajunge în grupele Champions League. Becali visează şi la transferul lui Alex Mitriţă, dar ştie că are şanse mici de reuşită.
Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 17:32 FCSB revine în Ghencea! Anunţul de ultimă oră legat de echipa lui Gigi Becali: „E semnat contractul” 17:19 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 30 aprilie 2024 17:02 EXCLUSIVValeriu Iftime anunţă că se îmbată dacă FC Botoşani se salvează de la retrogradare: „Nu am crezut niciodată că putem să scăpăm”! 16:33 România – Japonia, în optimile Billie Jean King Cup! Test dificil pentru tricolore. Cum arată tabloul turneului final din Sevilla 16:28 Rapid „forţează” aducerea lui Mircea Lucescu: „Şucu îl dorește și insistă” 16:13 Ungaria – România, LIVE VIDEO, 13:30. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, în AntenaPLAY 15:58 Cristi Chivu, dorit insistent la Ajax! Anunţul uriaş venit din Italia. Planul „lăncierilor” 15:46 VIDEOSlovenia – România 6-1 a fost în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A Vezi toate știrile
Citește și