Închide meniul

Anunţ despre noile transferuri de la Dinamo: „Asta căutăm!” Ce a spus Andrei Nicolescu

Viviana Moraru Publicat: 19 septembrie 2024, 19:27

Reclamă
Anunţ despre noile transferuri de la Dinamo: „Asta căutăm! Ce a spus Andrei Nicolescu

Anunţ despre noile transferuri de la Dinamo

Jucătorii lui Dinamo, la finalul unui meci/ Profimedia

Andrei Nicolescu a făcut un anunţ despre noile transferuri de la Dinamo. Administratorul special al „câinilor” a transmis că echipa din Ştefan cel Mare ar mai putea prezenta oficial noi jucători, în următoarea perioadă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo a avut un început solid de sezon şi se clasează pe locul trei, după nouă etape. În următoarea rundă, „câinii” se vor deplasa pe terenul celor de la Oţelul. Meciul se va disputa vineri, de la ora 21:00, şi va fi în format live text, pe AS.ro.

Anunţ despre noile transferuri de la Dinamo

Andrei Nicolescu a transmis că la Dinamo ar mai putea ajunge un fundaş central de picior stâng. În meciul din etapa precedentă, cu Unirea Slobozia, „câinii” s-au confruntat cu mari probleme şi ambii fundaşi centrali titulari, în mod obişnuit, Josue Homawoo şi Kennedy Boateng, au ratat duelul.

Totodată, pe lângă fundaşul central, Dinamo vrea să se mai întărească şi cu un atacant.

„Planul este acela pe care l-am spus deja, ne dorim un anumit profil de jucători. După cum a declarat și Kopic, nu vrem să transferăm ceva ce nu suntem convinși că se potrivește.

Reclamă
Reclamă

Vrem, cautăm un fundaș central de picior stâng. Și, da, dacă e oportinutatea bună, ne înțelegem și e profilul pe care îl căutăm, luăm și un atacant.

Dar nu e nimic concret, nu promitem nimic, e dificil în perioada asta să găsești jucători”, a declarat Andrei Nicolescu, conform iamsport.ro.

Anunţul făcut de Zeljko Kopic înainte de Oţelul – Dinamo

Anunţul făcut de Zeljko Kopic înainte de Oţelul – Dinamo îi va face fericiţi pe fanii din Ştefan cel Mare. Dennis Politic are şanse considerabile să evolueze, el reluând deja antrenamentele.

Reclamă

Politic s-a accidentat în meciul cu Poli Iaşi, cu mai mult de o lună în urmă. Până atunci, el înscrisese trei goluri.

„Dennis Politic și Petru (n.r. – Neagu) au început antrenamentele cu echipa de la începutul acestei săptămâni, fac antrenamente normale cu echipa. Despre ceilalți jucători, avem încă două zile până la meci, vom vedea situația lor și vom decide mâine.

Trebuie să continuăm să jucăm fotbal de bună calitate, să progresăm la anumite aspecte pe care trebuie să le îmbunătățim. Toată lumea știe că va fi greu, dar mergem acolo să încercăm să câștigăm punctele.

Mâine mai avem un antrenament, până la începerea meciului avem mai mult de 48 de ore. Avem mai mult decât suficient timp să găsim cea mai bună soluție posibilă pentru acest meci”, a spus Kopic, într-o conferinţă de presă.

Reclamă

Ce rezultat va obţine FCSB cu RFS?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
13:52

Anunţul lui Siyabonga Ngezana, în ziua meciului dintre FCSB şi RFS. Ce mesaj a transmis fundaşul

13:39

Gabriela Ruse, eliminată în primul tur de la China Open! Nu a reușit să treacă de Sijia Wei

13:09

O legendă a Parmei, val de laude pentru Dennis Man! Verdict despre românul care face spectacol în Serie A

12:52

Irina Begu s-a calificat în turul 2 la China Open! Câți bani și-a asigurat, după ce a învins-o pe Ye-Xin Ma

12:34

Câți bani ar putea primi FCSB de la UEFA pentru o victorie cu RFS, în Europa League! Gigi Becali poate da o lovitură importantă

11:53

Marius Niculae, mesaj savuros despre primarul comunei Borcea, înainte de meciurile din Cupă: „E stelist! Am vorbit cu el”

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 Galatasaray – PAOK 3-1 în Europa League! Răzvan Lucescu, eşec la debutul în grupă! Pas greşit pentru United. Rezultatele serii 3 Tragerea la sorţi a grupelor Cupei României | FCSB, în grupa morţii alături de Universitatea Craiova, Dinamo şi Petrolul 4 Oare suntem toți “f…ed”? Adrian Georgescu, după avertismentul primit de Max Verstappen din cauza limbajului folosit 5 Toată lumea îl susţine pe Max Verstappen! Ce au spus piloţii despre controversa momentului din Formula 1: „Ce naiba e asta?” 6 Dennis Man continuă să impresioneze în Serie A! Performanţa internaţionalului român după ultima etapă din Italia
Citește și