Închide meniul
Foto

Anunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa!

Publicat: 26 aprilie 2024, 21:18

Reclamă
Anunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa!

Anunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce "Spaima litoralului" l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa!

Adrian Mititelu Jr / Profimedia Images

Anunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr a fost făcut de antrenorul lui FCU Craiova, la 5 zile distanţă după ce Nuredin Beinur i-a salvat viaţa fiului lui Adrian Mititelu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Eugen Trică a transmis că Adrian Mititelu Jr se simte bine. Antrenorul lui FCU Craiova a precizat că îl aşteaptă la club.

Anunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa!

”Este foarte bine, chiar acum am discutat cu patronul. Este în regulă, îl așteptăm să vină acasă și să își reia activitatea la club”, a spus Eugen Trică în conferinţa de presă de dinainte de meciul cu U Cluj.

FCU Craiova – U Cluj se joacă mâine, de la ora 17:30. FCU Craiova e lanterna clasamentului în Liga 1.

Adrian Mititelu Jr a mărturisit că a stat 10 ore în comă şi a reuşit să fie stabilizat cu greu de medici. Nuredin Beinur, cel supranumit „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient pe Mititelu Jr şi a chemat de urgenţă ambulanţa.

Reclamă

Am uitat să încui ușa de la apartament… M-a găsit un prieten în toiul nopții (n.r. – face o pauză lungă, să-și mai adune forțele). Este vorba despre Beinur. Nu știu, probabil că a avut un presentiment…

Norocul a fost că am uitat, pur și simplu, ușa deschisă. Pentru că, altfel, șansele să nu fiu salvat la timp erau foarte mari. Beinur m-a găsit inconștient și a chemat de urgență Salvarea… Așa a vrut să fie destinul!”, a declarat Adiță Mititelu pentru fanatik.ro.

Adrian Mititelu Jr a ajuns în comă la Spitalul Floreasca, după ce a luat mai multe pastile antidepresive, care i-au produs o supradoză.

Reclamă 4 / 0/3

„Am stat în comă 10 ore”

„Am stat în comă 10 ore! De sâmbătă noaptea și până duminică. Abia duminică după amiază doctorii au reușit să mă stabilizeze și le mulțumesc mult pe această cale. Mi-au spus că, dacă mă găseau cu câteva minute mai târziu, nu mai aveau ce face.

Am luat mai multe, nu mai stiu ce… dar au fost amestecate. În momentul de față sunt stabil, mă simt bine. Sper ca în 2-3 zile să ies din spital.

Le mulțumesc tuturor celor care m-au ajutat, în special doctorilor. Le mulțumesc celor care mi-au transmis mesaje de încurajare și de prietenie. Le-am citit pe toate și mi-au dat putere”, a mai declarat Mititelu, pentru sursa citată.

Adrian Mutu a aflat că Adrian Mititelu Jr e în spital și i-a transmis imediat un mesaj

Adi Mutu a fost şocat când a auzit prin ce trece Mititelu Jr. Fostul mare atacant al echipei naționale, care a antrenat-o pe FCU Craiova, a dezvăluit ce i-a spus „Prințișorului” din Bănie.

Sunt surprins, nu știu ce s-a întâmplat. I-am trimis un mesaj de susținere, pentru că am văzut că a ajuns la spital. Sper să fie bine și totul să fie în regulă. Îl știu pe Adi drept un băiat puternic și sper să treacă peste momentul acesta și sunt sigur că va trece.

Când te trezești dimineața și vezi o astfel de știre ești surprins și îngrijorat, mai ales când cunoști o persoană. Am avut o relație bună și am o relație bună cu Adiță, îmi pare rău prin ce trece. Sper să treacă peste momentul acesta pentru că nu este ușor, sper să se redreseze repede și să meargă înainte”, a spus Mutu pentru sursa citată anterior.

Între Adrian Mititelu Jr şi tatăl lui a avut loc un schimb tensionat de replici, după ce juniorul i-a cerut retragerea seniorului de la conducerea lui FCU Craiova. Adiţă Mititelu a făcut declaraţiile respective după eliminarea lui FCU Craiova din Cupa României. Adrian Mititelu Jr a precizat atunci că implicarea sa la echipă a fost redusă după eliberarea tatălui său din închisoare.

Reclamă
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:17 Ce a putut spune Gigi Becali despre venirea lui Mircea Lucescu la Rapid. Declaraţii incredibile ale patronului de la FCSB 0:36 FotoKyren Wilson a câştigat Campionatul Mondial de snooker! L-a învins pe Jak Jones în finala de la Crucible 0:19 Marius Niculae a vorbit de un transfer „bombă” la Sporting Lisabona după ce „Leii” au luat titlul: „Sper să vină Ronaldo” 0:15 Gigi Becali, anunțul momentului despre revenirea lui Florin Tănase la FCSB! A spus totul după 0-2 cu Universitatea Craiova 0:00 Jucătorii făcuți praf de Gigi Becali după 0-2 cu Universitatea Craiova. Cine l-a impresionat: „O să fie fotbalist mare!” 6
mai
23:58
Gigi Becali, „aroganţa” serii după înfrângerea cu Universitatea Craiova: „Aduceţi-ne antrenori, Gâlcă nu e de talia mea”
6
mai
23:41
Decizie peste capul lui Gigi Becali la FCSB! Jucătorul care a lipsit fără acordul milionarului: „I-a dat drumul fără să-mi spună”
6
mai
23:31
Alex Mitriţă a dat răspunsul final în privinţa ofertei de la FCSB! Ce a spus despre echipa naţională
6
mai
23:26
„Trebuie să fim serioși!” Elias Charalambous, prima reacție după Universitatea Craiova – FCSB 2-0!
6
mai
23:18
Octavian Popescu a anunţat că se operează: „În ultimul an am jucat cu o problemă la gleznă”! Cât va lipsi de pe teren
Vezi toate știrile
Citește și