Închide meniul

Anunţul făcut după transferul lui Horaţiu Moldovan la Atletico Madrid: „Salariul este foarte mic”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 21 ianuarie 2024, 9:41

Anunţul făcut după transferul lui Horaţiu Moldovan la Atletico Madrid: „Salariul este foarte mic

Anunţul făcut după transferul lui Horaţiu Moldovan la Atletico Madrid

Horaţiu Moldovan, în tricoul Rapidului - Profimedia Images

Anunţul făcut de Ovidiu Herea după transferul lui Horaţiu Moldovan la Atletico Madrid are legătură cu salariul pe care îl va încasa portarul naţionalei la colosul din capitala Spaniei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Portarul naţionalei României va avea un contract valabil pe patru sezoane şi jumătate. Atletico este dispusă să îi achite un salariu de 800.000 de euro în primul an, după care va creşte progresiv cu câte 180.000 de euro în fiecare sezon. În Giuleşti, Moldovan câştiga 10.000 de euro pe lună.

Anunţul făcut după transferul lui Horaţiu Moldovan la Atletico Madrid

”Salariul este foarte mic. Chiar dacă pare mare pentru noi, pentru Atletico Madrid e foarte mic. Aș fi plecat și eu. Aș fi plecat la alte echipe ca să joc la Euro, dar dacă aveam oferte de la alte echipe puțin mai mici, să fiu sigur că joc.

Eu sunt sigur că va fi în lot, chiar dacă va juca sau nu, a avut o mare contribuție la calificarea României. Merită să meargă la turneul final, pentru că vine de la o echipă mare. Iei un portar din Liga 1 și îl lași pe el în afară, care vine de la o echipă foarte mare?

Acolo știi sigur că are concurență. Se poate pune sub semnul întrebării postura lui de titular, dar în lot va fi”, a spus Herea, citat de orangesport.ro.

Reclamă

Decizia imediată luată de Atletico Madrid după transferul lui Horaţiu Moldovan

Horaţiu Moldovan va fi singurul care va lupta cu Jan Oblak pentru postul de titular la Atletico Madrid. Ivo Grbic, portarul de rezervă al slovenului, va pleca în această iarnă.

Aflat la Madrid din 2020, croatul de 28 de ani va ajunge la Sheffield United, pentru 2.5 milioane de euro. Astfel, Moldovan va rămâne singurul concurent al slovenului în poarta lui Diego Simeone.

Moldovan are parte şi de un gest superb făcut de Dan Şucu, după ce în conturile Rapidului vor intra 800.000 de euro pentru transferul său.

Reclamă 4 / 0/3

”Am primit și noi în clipa de față informarea din partea lui Atletico Madrid, că sunt în negocieri în clipa de față și că vor să activeze clauza. Pentru Moldovan e un lucru extraordinar. Inclusiv pentru Rapid e ceva extraordinar ca unul dintre jucătorii noștri să plece la Atletico Madrid.

800.000 de euro nu e o sumă mică. Tot ce pot să spun însă e că dacă transferul chiar se realizează e un mod cu stil, cu clasă ca Horațiu să plece. Dacă pleacă, vă spun sincer că o să închiriem un avion privat să vadă și spaniolii cât de mult îl respectăm și noi și toată România. Să meargă acolo cu stil”, a spus Dan Șucu la finalul meciului câștigat dramatic de Rapid cu FC U Craiova, 4-3.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:38 Video„Simona Halep în acţionariat la Farul?” Stere Halep a făcut anunţul imediat după ce FCSB a devenit campioana României 11:16 Anunţul momentului în fotbalul românesc, la 12 ore după ce FCSB a cucerit titlul: „Va reveni la Steaua. Sunt discuţii” 10:47 FotoFCSB a sărbătorit pe manele titlul! Tavi Popescu, „transformat” pe dedicaţia lui Florin Tănase. Miculescu a „aruncat” cu bani! 10:21 Andre Villas-Boas este noul preşedinte de la FC Porto! A pus capăt unei domnii de peste 40 de ani 10:05 Foto„Campioanele din spatele campionilor!” Iubitele şi soţiile jucătorilor de la FCSB au radiat de fericire la sărbătoarea de titlu 9:56 Video„Ai cuvintele la tine, copile” Darius Olaru, schimb de replici savuros cu Alex Băluţă. Imagini memorabile cu jucătorii de la FCSB 9:02 Gabi Balint, ironie uluitoare după ce FCSB a câştigat titlul! Mesajul care îi va provoca o criză de nervi lui Gigi Becali 8:48 Foto„Prințișorul Craiovei”, mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui: „Am trăit cu 50 de euro pe săptămână!” 8:41 „E lipsă de respect!” Întrebarea care l-a scos din minţi pe Gică Hagi, după ce FCSB a devenit campioana României 8:32 Mihai Stoica a dezvăluit cine i-a spart arcada la petrecerea de titlu a FCSB-ului! Răspuns savuros: „A scăpat şi fără galben” Vezi toate știrile
Citește și