Închide meniul

Anunţul lui Daniel Niculae despre transferurile lui Yuri Matias şi Christopher Braun la Rapid: „Am căzut de acord cu CFR”

Bogdan Stănescu Publicat: 6 iunie 2023, 18:46

Reclamă
Anunţul lui Daniel Niculae despre transferurile lui Yuri Matias şi Christopher Braun la Rapid: Am căzut de acord cu CFR”

Daniel Niculae a anunțat transferul lui Claudiu Petrila la Rapid

Daniel Niculae, într-o conferință de presă / FC Rapid 1923

Daniel Niculae a anunţat că Rapid a ajuns la un acord cu CFR Cluj pentru transferurile lui Yuri Matias şi Christopher Braun.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Preşedintele Rapidului a spus că Rapid mai trebuie să se înţeleagă acum cu jucătorii pentru ca transferurile să se oficializeze.

Anunţul lui Daniel Niculae despre transferurile lui Yuri Matias şi Christopher Braun la Rapid

În principal, noi am cam căzut de acord cu cei de la CFR, dar, până se finalizează discuțiile cu jucătorii, nu vom putea da mai multe detalii.

Sunt discuții atât cu cei doi, cât și cu alții. Sunt și jucători din campionatul intern, și jucători din străinătate”, a declarat Daniel Niculae pentru digisport.ro.

Dan Şucu i-a lăsat fără un jucător pe Mihai Rotaru şi Gică Hagi

Dan Şucu a lăsat fără un jucător pe Mihai Rotaru şi Gică Hagi. Anunţul a fost făcut chiar de patronul Universităţii Craiova, care este bulversat după ce a ratat transferul lui Omar El Sawy de la Csikszereda. Mijlocaşul de 19 ani a semnat un contract pe cinci sezoane cu gruparea din Giuleşti.

Reclamă
Reclamă

Mihai Rotaru îşi dorea să ofere chiar mai mulţi bani decât Rapid, dar tânărul jucător deja parafase înţelegerea cu alb-vișiniii. Şi Gică Hagi s-a înfuriat, mai ales că bătuse palma cu oficialii lui Csikszereda pentru aducerea lui Omar El Sawy.

În acest moment, noi nu discutăm de transferuri. Noi avem meciuri acum, mâine avem un meci important ”U” Cluj – Sepsi după care duminică mai avem două meciuri importante: noi cu Sepsi și CFR cu Farul. Orice tânăr jucător rămâne interesant.

„Am dormit pe noi”

De exemplu, noi suntem supărați că l-am pierdut pe cel de la Csikszereda pe care l-a luat Rapid. Le-am și spus. Le dădeam 500.000 de euro, l-au dat cu 400.000. Ok, ați înnebunit!

Reclamă

Hagi înțeleg că e supărat că și el, am aflat ulterior, a fost extrem de interesat de acel jucător. Noi am fi dat 500.000, noi nu am știut că s-a făcut tranzacția. Noi îl urmăream de un an și jumătate. A semnat cu Rapid, cu 400.000. Hagi înțeleg că bătuse palma cu ei.

Noi așteptam momentul ca să spun așa. Eu știu de 400.000 pentru că am vrut să dăm 500.000, dar deja erau actele făcute, s-a închis tranzacția, jucătorul semnase.

Așa eu spus cei de la Csikszereda după ce s-a făcut transferul că Hagi s-a supărat pe ei. Noi eram interesați de acel jucător, doar că Rapidul au fost mai rapizi. Noi, am dormit pe noi”, a declarat Mihai Rotaru.

Jucătorul propus de Edi Iordănescu la Rapid! Anunțul făcut de Dan Șucu

Dan Șucu a anunțat care este jucătorul propus de Edi Iordănescu la Rapid. Acționarul din Giulești susține că selecționerul l-a sfătuit să încerce să-l transfere pe Denis Drăguș, jucător care în sezonul recent încheiat a jucat la Genoa, în Serie B.

„Nu cred că doar nouă ne-a propus, dar selecţionerul a venit şi a stat de vorbă cu noi şi ne-a spus: «Domnule, avem doi-trei jucători foarte buni, care sunt în afara țării.

De exemplu, de Drăguș ne-a spus «E un jucător la care ţin foarte mult și stă pe bancă de şase lunI. Îl pierd la naţională. Dacă tot investiţi, investiţi într-un jucător român pe care îl puteţi repatria şi să-i puteți creşte valoarea, ca să ajungă la echipa naţională».

Mi se pare un lucru de bun simţ. Da, sigur că analizăm aceste opţiuni. Dar nu numai. Le prioritizăm. Pentru noi, jucătorii români, cu potențial de echipa naţională, care evoluează în străinătate, dar nu sunt titulari şi au posibilitatea de a se întoarce acasă, ne interesează”, a declarat Dan Șucu, pentru prosport.ro.

Reclamă

Ce rezultat va obţine FCSB cu RFS?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:55 25 sept.

Galatasaray – PAOK 3-1 în Europa League! Răzvan Lucescu, eşec la debutul în grupă! Pas greşit pentru United. Rezultatele serii

23:48 25 sept.

„Sunt prins la mijloc!” Mihai Pintilii, detalii despre „războiul” dintre Gigi Becali şi Vlad Chiricheş: „Se consumă foarte mult”

23:20 25 sept.

Presa din Spania, val de laude pentru Andrei Rațiu! Ce notă a primit românul după ce a fost integralist în Girona – Rayo 0-0

23:18 25 sept.

Fanii lui Galatasaray şi cei ai lui PAOK s-au încăierat! Suporterii greci au fost scoşi de poliţie în afara stadionului!

23:00 25 sept.

Elena Zaharia şi Eduard Ionescu joacă azi, în calificările China Smash 2024. Competiţia e live în AntenaPLAY

22:36 25 sept.

EXCLUSIVRetras pentru o singură zi, Adi Petre visează cu ochii deschişi la naţională: „De ce nu?”. Cum l-a ajutat Gabi Tamaş

1 Tragerea la sorţi a grupelor Cupei României | FCSB, în grupa morţii alături de Universitatea Craiova, Dinamo şi Petrolul 2 Oare suntem toți “f…ed”? Adrian Georgescu, după avertismentul primit de Max Verstappen din cauza limbajului folosit 3 Toată lumea îl susţine pe Max Verstappen! Ce au spus piloţii despre controversa momentului din Formula 1: „Ce naiba e asta?” 4 FotoImagini de senzaţie cu milionarul român care are avion privat, dar merge cu transportul în comun! Cum a fost surprins la metrou 5 Dennis Man continuă să impresioneze în Serie A! Performanţa internaţionalului român după ultima etapă din Italia 6 Ce a spus Răzvan Lucescu despre PAOK, înainte de meciul cu Galatasaray din Europa League
Citește și