Închide meniul

Anunţul lui Mihai Stoica despre accidentarea lui Adrian Şut: „Sperăm să poată juca la retur!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 24 iulie 2024, 21:50

Reclamă
Anunţul lui Mihai Stoica despre accidentarea lui Adrian Şut: „Sperăm să poată juca la retur!

Anunţul lui Mihai Stoica despre accidentarea lui Adrian Şut

Mihai Stoica / Profimedia Images

Anunţul lui Mihai Stoica despre accidentarea lui Adrian Şut. Mijlocaşul campioanei s-a accidentat în meciul tur cu Maccabi Tel Aviv, scor 1-1. Returul dintre Maccabi Tel Aviv şi FCSB va fi pe 31 iulie, de la 21:00, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoica e de părere că Adrian Şut are şanse să joace în returul de la Budapesta, cu Maccabi Tel Aviv. Oficialul FCSB a dezvăluit că Şut are o problemă la gleznă.

Anunţul lui Mihai Stoica despre accidentarea lui Adrian Şut

„Sperăm să poată juca la retur. Nu are ceva grav care să-l ţină mult. Vorbim despre scara durerii, 4 din 10. E gleznă, într-o săptămână se poate face. Şi noi am avut un handicap din punctul ăsta de vedere. S-a văzut cu Cluj şi Slobozia că nu au fost jucătorii noştri bine”, a spus Mihai Stoica la primasport.ro.

Adrian Şut a ieşit accidentat de pe teren, în FCSB – Maccabi Tel Aviv 1-1

Adrian Şut a ieşit accidentat de pe teren, în FCSB – Maccabi Tel Aviv! Mijlocaşul FCSB-ului a rămas întins pe gazon în minutul 63 şi a fost înlocuit imediat. Malcom Edjouma i-a luat locul lui Adrian Şut. Şut este considerat o piesă de bază la mijlocul terenului de către Gigi Becali. Patronul roş-albaştrilor insista că Şut şi Lixandru trebuie să fie perechea de închizători la FCSB.

Până la schimbarea necesară a lui Adrian Şut, FCSB efectuase deja două înlocuiri. Mihai Lixandru şi Daniel Popa au fost schimbaţi în minutul 46 al meciului şi înlocuiţi cu Baba Alhassan, respectiv David Miculescu.

Reclamă
Reclamă 4

Dan Biton a deschis scorul în minutul 71 al meciului FCSB – Maccabi Tel Aviv. În minutul 75, cei de la FCSB au reuşit să egaleze. Joyskim Dawa a fost cel care a marcat pentru roş-albaştri.

Confruntarea Maccabi Tel Aviv – FCSB, meci decisiv în turul doi preliminar UEFA Champions League, va fi transmisă în direct la Antena 1 si în AntenaPLAY, miercuri, 31 iulie, de la ora 21.00.

Reclamă

Ce rezultat va fi la Maribor - Universitatea Craiova?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:53

Mobilizare generală la FCSB, înaintea returului cu Maccabi (31 iulie, ora 21:00, Antena 1 şi AntenaPLAY): „Am arătat forţă!”

23:50

Dan Petrescu îşi avertizează jucătorii înaintea dublei CFR Cluj – Neman Grodno: „Sper să reuşesc să le transmit asta”

23:14

Maribor – Universitatea Craiova LIVE VIDEO, exclusiv în AntenaPLAY (21:15). Echipa lui Costel Gâlcă începe aventura europeană

23:06

FRF a fost amendată pentru comportamentul rasist şi discriminatoriu al fanilor la EURO 2024. Fără fani la meciul din Kosovo

23:00

Lovitura dată de FCSB înaintea returului cu Maccabi (31 iulie, 21:00, Antena 1 şi AntenaPLAY): „Am ajuns la un numitor comun!”

22:33

PAOK Salonic, victorie în turul 2 preliminar Champions League! Echipa lui Răzvan Lucescu, succes la limită cu Borac Banja Luka

1 FotoScoţienii anunţă că Ianis Hagi s-a înţeles că noua echipă: „Este clar!” Salariul uriaş pe care îl va avea 2 FotoKira Hagi, mesaj emoţionant la 10 zile de la nunta lui Ianis Hagi: „Puterea unui ‘pentru totdeauna’ rostit în şoaptă!” 3 FotoO campioană mondială şi europeană la gimnastică, noua cucerire a lui Denis Alibec. Imagini de senzaţie de pe plaja din Santorini 4 FotoTeodora Meluţă se căsătoreşte! Cine e bărbatul care îi va deveni soţ: „Mai mult de o viaţă!” 5 FotoCu cât a putut să îi vândă fiica lui Ilie Năstase un tablou lui Ion Ţiriac: „Cu atât l-a cumpărat, e suma corectă!” 6 FCSB – Maccabi Tel Aviv 1-1. Dawa, salvatorul din preliminariile UCL! Returul, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (31 iulie, 21:00)
Citește și