Închide meniul

Apărarea lui FCSB a fost făcută şah-mat de U Cluj, în minutul 45+3. Adrian Bălan „i-a taxat” pe elevii lui Toni Petrea

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 17 iulie 2022, 23:10

Apărarea lui FCSB a fost făcută şah-mat de U Cluj, în minutul 45+3. Adrian Bălan „i-a taxat pe elevii lui Toni Petrea

FCSB a fost condusă la pauză de U Cluj/ Captură Orange Sport

FCSB a fost condusă la pauză de U Cluj, după golul marcat de Adrian Bălan. Ardelenii au intrat cu avantaj la cabine, după ce au înscris pe finalul primei reprize.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB debutează împotriva celor de la U Cluj, în noul sezon de Liga 1. Trupa lui Toni Petrea nu are o misiune uşoară cu echipa nou-promovată, fiind un meci încărcat de faze controversate.

FCSB, condusă la pauză de U Cluj

Meciul dintre FCSB şi U Cluj a fost încărcat de faze controversate, în prima repriză. În doar 10 minute au fost două goluri anulate. În minutul 24, arbitrajul video a intervenit şi a anulat un gol pentru U Cluj, urmând ca în minutul 34, lui Florin Tănase să i se anuleze o reuşită, pe motiv de ofsaid.

În cele din urmă, în minutele de prelungiri ale primei reprize, U Cluj a dat lovitura prin Adrian Bălan. După ce Sorin Şerban, fundaşul stânga de la acest meci al FCSB-ului, a fost driblat cu uşurinţă, Ioan Filip avut o centrare excelentă în careu. Bălan a înscris cu uşurinţă din faţa porţii, fundaşii centrali ai FCSB-ului fiind martori. Întreaga fază a plecat după o degajare a portarului lui U Cluj, care a fost respinsă de Denis Haruţ direct la adversar.

Golul marcat de U Cluj, contra FCSB
Golul marcat de U Cluj, contra FCSB/ Captură Orange Sport

Faze controversate în prima repriză din FCSB – U Cluj

Au fost faze controversate în prima repriză din FCSB – U Cluj. „Centralul” Marian Barbu a avut de luat decizii extrem de dificile în timpul confruntării de pe Arena Naţională, din prima etapă a Superligii.

Reclamă

În minutul 40 au apărut mari semne de întrebare, în momentul în care Romario Pires a gafat şi a părut a atinge mingea cu mâna chiar pe linia careului. Jocul a fost oprit şi s-a aşteptat decizia luată din cabina VAR.

După mai multe secunde în care Marian Barbu a aşteptat un răspuns de la Marius Badea, „centralul” a luat decizia de a lăsa jocul să continue. Comentatorii partidei au fost contrariaţi de faptul că FCSB nu a primit penalty. Au fost siguri că Pires a făcut henţ şi trebuia dictată lovitură de la 11 metri. Brazilianul avea şi cartonaş galben şi risca să fie eliminat.

Roş-albaştrii au primit şi veşti bune cu ajutorul VAR. în minutul 24, U Cluj reuşise să marcheze. Tescan a executat o lovitură liberă, dar mingea a fost deviată cu mâna de Alex Chipciu. Târnovanu nu a putut interveni şi a scos mingea din poartă. A intervenit însă arbitrajul VAR şi reuşita a fost validată!

Reclamă 4 / 0/3

Şi FCSB a avut un gol anulat. În minutul 34, golgheterul ultimelor două sezoane din campionatul României reuşise să trimită mingea în poartă. Florin Tănase nu s-a putut bucura prea mult. Asistentul ridicase fanionul şi, pe reluări, s-a văzut că era în afara jocului când a primit mingea.

Cum arată primul 11 de la FCSB în debutul noului sezon

Pentru partida cu U Cluj, FCSB a aliniat un prim 11 din care nu lipsesc vedetele Octavian Popescu şi Florin Tănase. În centrul apărării va fi debutat, într-o partidă oficială, Joyskim Dawa, jucător transferat în această vară de la Botoşani.

Toni Petrea a aliniat un prim 11 ofensiv, mizând totul pe cartea atacului. Pentru partida din această seară, în poarta echipei lui Gigi Becali se va afla Ştefan Târnovanu, Andrei Vlad fiind pe bancă.

În partea dreaptă a apărării va evolua Valentin Creţu, preferat în detrimentul lui Ovidiu Popescu. În partea stânga, Sorin Şerban (22 ani) va fi titular, în lipsa lui Risto Radunovic, care nu se află în lot pentru partida din această seară.

Pentru posturile de fundaşi centrali, Toni Petrea i-a ales pe Joyskim Dawa şi Denis Haruţ. Rachid Bouhenna şi Iulian Cristea sunt accidentaţi, iar ultimul stopper transferat de FCSB, Joonas Tamm, nu a fost inclus în lot pentru meciul cu U Cluj.

Totodată, la mijloc, sunt preferaţi Darius Olaru, Malcom Edjouma şi Florin Tănase. Aceştia trei evoluează în spatele lui Andrei Cordea, Florinel Coman şi Octavian Popescu. Surpriza vine din poziţionarea ca atacant central a lui Coman. Pe acest post, căpitanul Tănase era titular de bază, în meciul din această seară evoluând pe postul de inter stânga.

Reclamă

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și