Închide meniul

Arbitrul făcut praf de Gigi Becali, delegat la FCSB – U Cluj! Cine va conduce primul meci al campioanei din acest sezon

Alex Masgras Publicat: 12 iulie 2024, 16:41

Reclamă
Arbitrul făcut praf de Gigi Becali, delegat la FCSB – U Cluj! Cine va conduce primul meci al campioanei din acest sezon

Arbitrul făcut praf de Gigi Becali, delegat la FCSB - U Cluj! Cine va conduce primul meci al campioanei din acest sezon

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă / Profimedia

Arbitrul făcut praf de Gigi Becali a fost delegat la FCSB – U Cluj. Comisia Centrală a Arbitrilor a anunţat delegările de sâmbătă şi a decis să îl trimită pe Adrian Cojocaru la meciul din prima etapă a campioanei României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Echipa lui Elias Charalambous va debuta pe teren propriu în noul sezon din Liga 1, contra celor de la U Cluj. Adrian Cojocaru, arbitrul care va conduce partida din Ghencea, a fost făcut praf de Gigi Becali în trecut.

Arbitrul făcut praf de Gigi Becali, delegat la FCSB – U Cluj! Cine va conduce primul meci al campioanei din acest sezon

Adrian Cojocaru a fost luat la ţintă de mai multe ori în ultimii ani. Sezonul trecut, după victoria celor de la Sepsi de pe teren propriu cu FCSB, Gigi Becali l-a criticat dur pe central, pentru prestaţia sa. Atunci, el a dezvăluit ce i-au transmis jucătorii după meci:

„Domne, nu mai suportăm așa ceva!’. Țipau la staff: ‘Nu putem să jucăm fotbal așa. Nu putem să jucăm fotbal așa’. Și fără să dai fault. Și dup-aia, după pauză, a mai fost cât de cât așa… Adică și-a dat seama. Bine, n-a fost împotriva noastră. Dacă era nu mai dădea trei minute de prelungiri, dădea cinci”, spunea Gigi Becali, la vremea respectivă, potrivit fanatik.ro.

Acesta nu a fost singurul episod în care Gigi Becali nu l-a menajat pe arbitrul din Galaţi. În 2019, după o remiză cu Concordia Chiajna, patronul FCSB îl îndemna pe Cojocaru să renunţe la cariera de arbitru:

Reclamă
Reclamă 4

„Una peste alta, am avut penalty clar. Al doilea galben la Ropotan, nu? De ce se întâmplă asta? Pentru că pot. Acest arbitru e prea slab. Îi dă lui Man cu piciorul în cap în careu, ce contează ce minut e? Cojocaru ăsta nu mai creşte şi el în valoare, îl ştiu de când era copil…!? Du-te, mă, tată acasă, dă-ţi demisia. Cum să nu vezi aşa ceva?”, mai spunea Gigi Becali, potrivit digisport.ro.

La meciul FCSB – U Cluj, Adrian Cojocaru va fi ajutat la cele două linii de Ovidiu Artene şi Alexandru Filip, în timp ce George Căman va fi rezervă. Cătălin Popa şi Iulian Călin se vor afla în camera VAR.

Gigi Becali s-a răzgândit şi face o schimbare în primul 11 la FCSB, după victoria la scor cu Virtus

Gigi Becali s-a răzgândit şi va face o schimbare în primul 11 la FCSB, după victoria la scor cu Virtus, din primul tur preliminar din Champions League. Patronul roş-albaştrilor a luat decizia ca Mihai Lixandru să revină în echipa de start a roş-albaştrilor.

Reclamă

După victoria din Supercupă cu Corvinul, Gigi Becali a declarat că Baba Alhassan îi va lua locul în primul 11 lui Mihai Lixandru. În meciul cu Virtus, ambii jucători au fost trimişi în teren la pauză, iar cel care l-a impresionat pe patronul echipei a fost mijlocaşul român.

La finalul partidei, Gigi Becali a transmis că s-a convins şi Mihai Lixandru va rămâne titular la FCSB, după ce a fost impresionat de evoluţia sa din meciul cu Virtus.

„Olaru e Olaru. Aveam doar o întrebare cu Lixandru, dar m-a convins în seara asta că trebuie să joace. Nu mi-a plăcut de el în meciul din Supercupă. S-a văzut în a doua repriză azi când l-am băgat că era lucid.

Mă gândeam să-l schimb cu Baba, dar Lixandru va rămâne”, a declarat Gigi Becali, conform digisport.ro.

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
17:57

Deces în Satul Olimpic, în chiar prima zi a Jocurilor Olimpice 2024! Polițiștii fac cercetări

17:55

Matthew Ebden a făcut spectacol în meciul cu Novak Djokovic la Jocurile Olimpice 2024! Australianul a stârnit hohote de râs

17:44

LIVE VIDEOCalificările Marelui Premiu al Belgiei sunt acum pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY! Max Verstappen, cel mai rapid pilot în Q2

17:30

UPDATETeam România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 1. Încep emoţiile la canotaj, tenis şi tenis de masă! Programul complet

17:25

LIVE SCORECaroline Garcia – Jaqueline Cristian se dispută ACUM! Irina Begu și Ana Bogdan, eliminate de la Jocurile Olimpice 2024!

16:28

„Am avut piele de găină” Ana Bogdan, după prima participare la Jocurile Olimpice 2024: „Meciul acesta îmi dă speranţă”

1 FotoCele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice 2024! Întorc toate privirile la competiția din Paris 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 FotoNadia Comăneci, reacție de trei cuvinte după participarea surpriză la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 4 VIDEODino Beganovic a câștigat cursa de sprint din etapa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VIDEOCursa de sprint din Formula 2 din Belgia, amânată din cauza ploii! O’Sullivan va pleca din pole-position, live în AntenaPLAY
Citește și