Închide meniul

Arnold Garita a semnat! Cu cine s-a înțeles atacantul care a fost dorit de Gigi Becali la FCSB

Alex Ioniță Publicat: 7 august 2024, 9:33

Reclamă
Arnold Garita a semnat! Cu cine s-a înțeles atacantul care a fost dorit de Gigi Becali la FCSB

Arnold Garita a semnat!

Arnold Garita, într-un meci jucat pentru FC Argeş / Profimedia Images

Arnold Garita a semnat! Jucătorul care a făcut spectacol în Liga 1, la FC Argeș, a fost prezentat oficial de Hapoel Beer Sheva, din Israel.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Garita a fost dorit de Gigi Becali la FCSB, însă patronul a decis să nu îl mai transfere la echipa sa, din cauza faptului că jucătorul nu ar fi dorit să efectueze o serie de investigații medicale.

Arnold Garita a semnat!

Acum, Garita a semnat cu Hapeol Beer Sheva, care a terminat sezonul trecut pe locul al 3-lea, în campionatul din Israel.

Oficialii formației au anunțat transferul prin intermediul unei postări, pe rețelele de socializare. De asemenea, Arnold Garita a transmis și un mesaj pentru suporterii clubului.

„Dragi suporteri, am întârziat puțin dar sunt aici. Vă mulțumesc că m-ați primit la echipa voastră. Voi da totul pentru a vă mulțumi pe voi și pe acest club, în așa fel încât să atingem împreună obiectivul comun”, a spus Garita.

Reclamă
Reclamă 4
 
View this post on Instagram
 
A post shared by Hapoel Beer-Sheva FC (@hbsfc)

În momentul de față, Arnold Garita este cotat la suma de 600.000 de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

În cariera sa, Arnold Garita a mai jucat pentru: Chateauroux, Bristol City, Plymouth, Charleroi, Dunkerque, Boulogne, Villefranche, Bourg-en-Bresse, FC Argeș și Al-Faisaly.

Reclamă

Arnold Garita nu a mai ajuns la FCSB și l-a atacat pe Gigi Becali!

Arnold Garita nu a mai ajuns la FCSB și l-a atacat pe Gigi Becali! Atacantul care făcea spectacol la FC Argeș nu a mai rezistat, după ce a auzit dezvăluirile făcute de patronul campioanei.

Gigi Becali a anunțat că s-a înțeles cu Arnold Garita, însă, mai apoi, mutarea ar fi picat din cauza faptului că atacantul nu s-a prezentat la o serie de investigații medicale.

Totuși, Garita a dezvăluit că nu a ajuns la niciun acord cu patronul campioanei și că nu a avut niciun control medical planificat, pentru a se transfera la FCSB.

Mai mult decât atât, fostul atacant de la FC Argeș a transmis că, în opinia sa, suporterii FCSB-ului îl iubesc, însă clubul nu își dorește să îl transfere.

„Nu am ajuns niciodată la o înțelegere cu FCSB și nu văd de ce domnul Becali a spus că nu m-am prezentat la vizita medicală, nu aveam niciun control medical planificat cu clubul.

Eu nu am fost niciodată de acord cu cei de la FCSB pentru a face un examen medical. Nu o să intru în detalii cu tine, dar am senzația că clubul nu prea mă vrea. Suporterii mă iubesc foarte mult și eu îi iubesc, dar clubul nu mă vrea.

Nu am acceptat niciodată să merg la un control medical. Nu am fost de acord cu asta pentru că nu am simțit că sunt dorit cu adevărat de club”, a spus Arnold Garita, la fanatik.ro.

Care va fi numărul total de medalii câştigate de Team Romania la Jocurile Olimpice 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
12:27

China a arestat o femeie suspectată de „defăimare’, după finala probei de tenis de masă, de la Jocurile Olimpice!

11:59

LIVE TEXTTeam Romania la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 12 | Cătălin Chirilă debutează la Paris. Cambei şi Firfirică luptă pentru medalii

11:56

Gigi Becali s-a descătuşat după „furtul” de la gimnastică: „Râd de noi, suntem săraci!”. Ce a spus despre boicotul lui Ciolacu

11:36

Gigi Becali aruncă cu bani pentru calificarea în Liga Campionilor! Veste uriașă pentru jucătorii FCSB-ului

11:22

Gigi Becali s-a convins de Alexandru Băluță după Sparta Praga – FCSB 1-1: „E anti-gol!”. Ce a spus despre șansele de calificare

10:45

FotoSimone Biles, reacţie categorică despre gestul „dezgustător” făcut alături de Jordan Chiles: „Totul ţine de sportivitate!”

1 FotoIubita lui Max Verstappen, răvăşitoare la nunta surorii sale. Kelly Piquet a atras toate privirile 2 Team Romania la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 11 | Bianca Ghelber, locul 9 în finala la aruncarea ciocanului 3 Sparta Praga – FCSB 1-1. Final dramatic de meci! Cehii au avut gol anulat de VAR în minutul 90+5 4 Viorel Moldovan nu s-a ferit de cuvinte după Rapid – Sepsi 2-2: „Execrabil”! Mesaj despre Marius Şumudică: „E binevenit” 5 FotoSoția lui Joyskim Dawa, anunț despre plecarea fundașului de la FCSB: „Are obiective înalte în viaţă!” 6 Nicuşor Bancu, primul mesaj după ce tatăl lui s-a sinucis! Ce a postat căpitanul Universităţii Craiova după tragedie
Citește și