Închide meniul

Aroganţa lui Adrian Mutu, după CFR Cluj – Hermannstadt 1-0: „Lucrurile s-au schimbat în bine după venirea mea!” Ce a spus de FCSB

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 8 martie 2024, 23:43

Aroganţa lui Adrian Mutu, după CFR Cluj – Hermannstadt 1-0: „Lucrurile s-au schimbat în bine după venirea mea! Ce a spus de FCSB

Aroganţa lui Adrian Mutu, după CFR Cluj - Hermannstadt 1-0

Adrian Mutu, în timpul unui meci la CFR Cluj/ Profimedia Images

Aroganţa lui Adrian Mutu, după CFR Cluj – Hermannstadt 1-0. Antrenorul ardelenilor a spus că lucrurile la echipă s-au schimbat în bine după venirea sa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CFR Cluj poarte termina pe locul 2 sezonul regular, dacă FCSB se va impune în derby-ul cu Rapid. Mutu a anunţat că CFR Cluj nu renunţă la titlu, chiar dacă distanţa faţă FCSB este una mare.

Aroganţa lui Adrian Mutu, după CFR Cluj – Hermannstadt 1-0

„L-am felicitat pe Marius (n.r. Marius Măldărășanu) pentru tot ce a reușit la Hermannstadt, îmi pare rău că nu s-a calificat și el. Da, sunt de 8 meciuri. 5 victorii, două remize și o înfrângere, e o statistică bună, dar cred că puteam să scoatem mai mult de la Galați. Astăzi am gestionat bine ultimul minut, dar tot timpul se poate mai bine.

Anul ăsta și play-out-ul este interesant. Cred că lucrurile s-au schimbat în bine după venirea mea, nu vreau să mă laud. Să vedem ce se întâmplă mâine și după putem face comentarii. 

Nu ne dăm niciodată bătuți, dar e foarte greu. Diferența e deja mare și știm asta. Important e să ne facem noi meciurile”, a spus Adrian Mutu la digisport.ro, după victoria cu Hermannstadt.

Reclamă

La rândul său, şi Mario Camora se gândeşte la titlu. Camora a ajuns la 500 de meciuri în carieră pentru CFR Cluj în Liga 1.

Poate a lipsit mai mult curaj la noi, a fost o victorie importantă pentru noi. Da, vedem ce se va întâmpla în meciul dintre Rapid și FCSB, dar știți că în play-off nu se știe ce se va întâmpla, trebuie să luptăm, să fim puternici, să vedem ce se va întâmpla. Nu putem sa lăsăm obiectivul, e un trofeu, suntem obișnuiți cu trofee, să câștigăm.

 Normal ca sunt onorat, fericit, pentru că asta e casa mea, dar la început nu am crezut că va fi așa, se schimba viața, am cunoscut o femeie frumoasă, mă bucur mult că sunt aici, vreau să le mulțumesc suporterilor, eu încerc sa dau totul pe teren, să le dau cât mai multa bucurie.

Reclamă 4 / 0/3

Eu vreau să fac asta pentru club, pentru CFR, e un club pentru care fac orice, dacă clubul câștiga sunt fericit, trebuie să fac treabă pe teren și sper să fac asta în continuare”, a spus Camora.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și