Închide meniul

„Aroganţa” lui Mihai Stoica înainte de Dinamo – FCSB: „Suntem superiori tuturor!” Marea absenţă din derby a campioanei

Valentin Pîrcălabu Publicat: 19 octombrie 2024, 22:38

Reclamă
„Aroganţa lui Mihai Stoica înainte de Dinamo – FCSB: „Suntem superiori tuturor! Marea absenţă din derby a campioanei

"Aroganţa" lui Mihai Stoica înainte de Dinamo - FCSB

Mihai Stoica, Gheorghe Mustață și fanii FCSB, în Ghencea / Hepta

„Aroganţa” lui Mihai Stoica înainte de Dinamo – FCSB. Oficialul celor de la FCSB a spus că nu se teme de nimeni şi că actuala campioană a României este superioară tuturor rivalelor din Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoica a spus că nu are de ce să îşi facă griji dacă jocul echipei va funcţiona la capacitate maximă. De asemenea, Mihai Stoica a dezvăluit şi care este singura dilemă din primul 11.

„Aroganţa” lui Mihai Stoica înainte de Dinamo – FCSB

„Dacă noi vom fi bine, nu avem de ce să ne temem la acest derby. De fapt, nu numai la acest meci, la orice meci din campionat. Dacă suntem bine, consider că le suntem superiori tuturor competitoarelor.

E singurul semn de întrebare dacă va juca Ngezana sau dacă va juca Mihai Popescu. Ngezana s-a antrenat cu echipa, dar nu pare că are ritm. Pare puţin în urmă cu pregătirea. 

Echipa arată foarte bine la antrenamente. Uneori chiar mă sperie când văd că echipa arată atât de bine la antrenamente. Îţi iese totul la antrenamente, apoi te trezeşti la meci că nu merge nimic. Şut e bine, se antrenează încă de luni cu echipă. Tănase nu e bine, e out”, a spus Mihai Stoica la primasport.ro.

Reclamă
Reclamă

Elias Charalambous, mesaj înainte de derby-ul Dinamo-FCSB

Elias Charalambous a transmis un mesaj înainte de derby-ul Dinamo-FCSB. Cipriotul în vârstă de 44 de ani se pregătește intens pentru meciul în față marii rivale, de pe Arena Națională. „Eternul derby” va avea loc duminică, 20 octombrie, de la ora 21.00 și va putea fi urmărit în format LIVE TEXT pe AS.ro.

”Despre meci, știm că este un derby, suntem pregătiți. Știm că va fi greu, dar ne-am pregătit forate bine. Contează foarte mult cum începi meciurile de acest gen. Cred că Dinamo a început foarte bine, spre deosebire de anul trecut, dar în derby-uri asta nu contează atât de mult. Este ceva normal pentru noi să se anunțe echipa înainte de meci. Uneori este așa cum o anunță, alteori nu este.

Astea sunt cele mai frumoase meciuri, trebuie să ne bucurăm de atmosferă, la fel și în meciurile europene și în toate meciurile care se joacă cu stadionul plin. Să fiu sincer, pregătim meciurile la fel. Știm că este un meci special pentru fanii noștri și vom juca pentru ei. Trebuie să ne controlăm emoțiile și să fim bine pe teren.

Reclamă

E normal ca jucătorii să aibă emoții, dar trebuie să le controleze și să dea tot ce au mai bun. Mă gândesc doar la meciul cu Dinamo, apoi mă voi gândi la Rangers. Vrem să le câștigăm pe ambele. Luăm totul pas cu pas”, a spus Elias Charalambous.

Reclamă

Cine va câştiga Marele Premiu de Formula 1 al Statelor Unite?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
2:00 20 oct.

VIDEOLando Norris, pole-position în Marele Premiu al Statelor Unite! Cursa e la 21:45, în direct pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY

23:56

Mbappe şi Vinicius au marcat în Celta – Real Madrid 1-2. Record istoric pentru Modric. Juventus, victorie dramatică cu Lazio

23:48

Dinamo – FCSB LIVE TEXT (21:00). Derby de „foc” pe Arena Naţională. Echipele probabile

23:31

„Ai vorbit cu Gigi Becali?” Lukas Zima, prima reacţie după transferul la FCSB! Ce a spus despre postul de titular al campioanei

23:19

FotoReacţia lui Dan Petrescu, după ce a fost sfidat de Louis Munteanu: „Ar trebui să fie mai atent! E prima dată când s-a întâmplat!”

23:03

FotoLouis Munteanu, gest sfidător după ce a fost înlocuit de Dan Petrescu în prelungirile meciului. Reacţie nervoasă a atacantului

1 VIDEOBernadette Szocs s-a calificat în semifinale la Campionatul European Individual, LIVE în AntenaPLAY! O nouă medalie pentru Bernie 2 Novak Djokovic – Rafael Nadal 6-2, 7-6! Finalul unei ere în tenis! Sârbul a câştigat „ultimul dans” dintre cei doi titani 3 Ilie Dumitrescu, mesaj vehement pentru Dorinel Munteanu: „Dacă mai face o dată aşa, o să am aceeaşi reacţie” 4 FIA, verificări urgente în garajul Red Bull. Max Verstappen a fost acuzat că a trişat în antrenamentul din SUA 5 Max Verstappen, prima reacţie după ce a obţinut pole-position-ul în cursa de sprint de la Marele Premiu al Statelor Unite! 6 Lovitură financiară importantă pentru Dinamo! „Câinii” au anunţat suma pe care au încasat-o din biletele la Dinamo – FCSB!
Citește și